NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem hallottam a tisza pártot a mini duce...jó is az, ha továbbra sem vesznek róla tudomásthírtv-n is ügyeltek rá hogy minimálisan ejtsék ki a nevét
Klaci79
több mint 1 éve
Gulyás extrán szarul néz ki.csodálod?
Kenny
a haverja most készül csöcsre venni őket
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
mennyit ordibálhatott ezelőtt h igy be van rekedve?
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
több mint 1 éve
Továbbra is faszság, simán lehet, hogy többen szavaztak volna a fideszesre (legalábbis saját kis mintámon mkkp szavazó I. kerületieknél V Naszályinak nagyobb volt az elutasítottsága).Nem, ez objektív.A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Jakehomer
Valahol ide, valahol oda. Önálló szavazóik vannak, csak pont a Várban egy párbeszédes polginál fájdalmas.
Dzsokijuing
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Mondjuk azt mondta, hogy a magyarok a béke mellett döntöttek, ezért is megy kevesebb valóban háborúpárti fideszes oda, szóval nem hazudott...Vitya, azt miért nem említed, hogy az EP-be kevesebb embert küldhetsz?megvertük brüsszelt, kevesebb harcos kell
StormST
Kúrfürst briareos

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Tóni szokatlanul józannak tűnt egyébként.Semjén itta meg/szedte be a részét, ahogy nézem
Kampman

több mint 1 éve
Nem hallottam a tisza pártot a mini duce...jó is az, ha továbbra sem vesznek róla tudomást
több mint 1 éve
De Olimpia akkor sem kell még ebbe a tetű országba....mondjuk ez a momentumos beszólás jó volt 😀ezt érdemlik.
Löfli
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Biztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
több mint 1 éve
Vitya egész este üvöltözött szerintem a nem kevés szopás miatt az embereivel, azért ilyen rekedt...Mint a Bukás-videókban.
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Tóni szokatlanul józannak tűnt egyébként.Mondjuk ezt nála már bátorság kijelenteni
Kampman

több mint 1 éve
Vitya, azt miért nem említed, hogy az EP-be kevesebb embert küldhetsz?megvertük brüsszelt, kevesebb harcos kell
StormST
több mint 1 éve
Tóni szokatlanul józannak tűnt egyébként.Mellette az a fehér ruhás pedofejű az kicsoda?
Kampman
több mint 1 éve
KG közben beért 900 alá, iszonyat szoros lesz ez még...

több mint 1 éve
Kubatov és Kövér mérnem tapsol? 😊
több mint 1 éve
Vitya egész este üvöltözött szerintem a nem kevés szopás miatt az embereivel, azért ilyen rekedt...

több mint 1 éve
Most lesz érdekes, mert a nyertes bpi polgik között kevés a hardcore pártpolitikus. Talán végre elkezdenek együtt dolgozni? És talán végre lesz értelmezhető párbeszéd? Talán álmaimban?

több mint 1 éve
A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Vitya, azt miért nem említed, hogy az EP-be kevesebb embert küldhetsz?

több mint 1 éve
mondjuk ez a momentumos beszólás jó volt 😀ezt érdemlik.
Löfli
több mint 1 éve
mondjuk ez a momentumos beszólás jó volt 😀Amúgy humorérzéke mindig is volt
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
equilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba