NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
equilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
mondjuk ez a momentumos beszólás jó volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ezt a dagadt gecit lője már le valaki....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Fügyisz stop 😛
több mint 1 éve
főni: minden stopén: gazdaság stop

Don't blink!
több mint 1 éve
nembaj, majd steiner támadásával minden megoldódikKi mondja meg a Führernek, hogy Steiner nem jön?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Nem, ez objektív.A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Jakehomer
Valahol ide, valahol oda. Önálló szavazóik vannak, csak pont a Várban egy párbeszédes polginál fájdalmas.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
20 ezer érvénytelen baszki, majdnem én is ezt toltam 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
nembaj, majd steiner támadásával minden megoldódikDehát béke van-lesz
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
még 17% van vissza és 900 a különbség.. ez nagyon durván szoros lesz
több mint 1 éve
900 a különbsgéEz újraszámlálás lesz főleg a rengeteg érvénytelen miatt
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nembaj, majd steiner támadásával minden megoldódikNem jó párhuzam, majd Feri beszédéhez jobban illene.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Ócsán 14 év után kikapott a fideszes polgármester.Mondjuk tett is èrte az utóbbi időben 😏
deyell
több mint 1 éve
900 a különbsgé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nembaj, majd steiner támadásával minden megoldódik
több mint 1 éve
Gondoltam megnyertétek Viktor, gondoltamhát,de ha tényleg.
😀
petey
több mint 1 éve
Ha bejelenti Vitézyt akkor felesleges
több mint 1 éve
bmeg a fejek mögötte nagyon keményekA szőke csaj a nagyfejű mellett rendben van.
Kúrfürst briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Remelem azert nem varja meg bp-t vitya mert tudja a vegeredmenyt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amikor az RMDSZ meg a megyei közgyűlések a fő üzenet, ott gáz van.hamiskás a mosoly viktornincs minden rendbe
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Igen alapvetően megérdemli. Kar h a magyar társadalom őt is egy NEResre váltja le. Ahigy az ellenzéket is Orbán hozta létre.Ezt értem. De van oka annak, hogy KG bukik.amúgy az megvan, hogy vitézy ugyanezt képviseli, sőt még drasztikusabban?És nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Fos, hányás, húgy. Biciklisáv. 4-6 villamos.
Mit nem lehet ezen érteni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Külvárosban is Vitézy. Nahát.
Legutóbb kiutaztam a 17-be. 45 perc volt az Örsről, olyan helyeken át, ahol azért kapaszkodtam a cuccaimba.
Kispest, Csepel ugyanez.
gabokocka