NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mehetsz a Partizánba Dórival flörtölni.emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Fos, hányás, húgy. Biciklisáv. 4-6 villamos.
Mit nem lehet ezen érteni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Kúrfürst briareos
Kampman
el is szégyelltem magam mert nekem is volt abból minden szinben 😀
Kúrfürst briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Győr eldőlt, Pintér wins
több mint 1 éve
És nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Külvárosban is Vitézy. Nahát.
Legutóbb kiutaztam a 17-be. 45 perc volt az Örsről, olyan helyeken át, ahol azért kapaszkodtam a cuccaimba.
Kispest, Csepel ugyanez.
több mint 1 éve
a 800 venezuelai Vitézyre vagy Karácsonyra szavazott?Chavezre.
deyell
több mint 1 éve
Baszki, ez nem az? 😂 Mobilról nem látom a különbséget, neveket még nem tudok megjegyezni 😞Az a Zsófi 😊Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Jakehomer

több mint 1 éve
emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Kampman
el is szégyelltem magam mert nekem is volt abból minden szinben 😀
több mint 1 éve
1050
több mint 1 éve
1100 szavazat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
1050 a difi a főpolgi versenyben
több mint 1 éve
A populista fordulat érdeklődés hiányában megint elmarad. Ennek is biztosan örülnek a Karmelitában,több mint 1 éve
Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Ellenben nem beszédhibás.O meg felvételről is gaz nem h elobenAz a Zsófi 😊Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Jakehomer
csebi
több mint 1 éve
7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
több mint 1 éve
O meg felvételről is gaz nem h elobenAz a Zsófi 😊Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Jakehomer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.Gyerekek.
Nagykörút.
több mint 1 éve
Az a Zsófi 😊Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
a 800 venezuelai Vitézyre vagy Karácsonyra szavazott?
buhloone mindstate
több mint 1 éve
15,97%-ot kaptam, 657 szavazat, 3. hely a körzetben! két emberünk megy a közgyűlésbe! 5 év múlva én is! 😀Raiders drukker kollégád a Pécs 17-ben végül 240 szavazattal (az majdnem 420!!!), 6,5 százalékkal negyedik lett.
Löfli
Nekem volt a megtiszteltetés.
több mint 1 éve
Oké Szeged eddig is ellenzéki, Nyíregyháza az viszont már plusz egy.Szegeden, Nyíregyházán biztosan, talán az ottani országgyűlési választókerületekben is. a többit még nem tudom.A Tisza mindössze a harmadik párt a rendszerváltás óta, amely önállóan eléri a 30%-ot egy országos listán a rendszerváltás óta (vagy nagyon közel van hozzá). Eddig csak a Fidesz és az MSZP produkált ilyen, vagy ennél jobb eredményt OGY vagy EP választáson.Itt a nagy oromkodes közepette félve kérdezem meg h hány olyan hely van ahol Tisza az első? Mert oké h kurva erős második de az orszaggyulesin az újra 2/3t jelent majd.
(reméljük nem kiabálom el)
deyell
csebi
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Beszédes, hogy a partizán szagértő asszonya szerint a több, közel azonos támogatottságú pártok által alkotott kgy = kormányozhatatlanság.vagy jól ismeri a hazai viszonyokat
Az, hogy ez lenne a demokrácia alapja, az el sem jut az agyáig.
több mint 1 éve
Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi

több mint 1 éve
Szegeden, Nyíregyházán biztosan, talán az ottani országgyűlési választókerületekben is. a többit még nem tudom.A Tisza mindössze a harmadik párt a rendszerváltás óta, amely önállóan eléri a 30%-ot egy országos listán a rendszerváltás óta (vagy nagyon közel van hozzá). Eddig csak a Fidesz és az MSZP produkált ilyen, vagy ennél jobb eredményt OGY vagy EP választáson.Itt a nagy oromkodes közepette félve kérdezem meg h hány olyan hely van ahol Tisza az első? Mert oké h kurva erős második de az orszaggyulesin az újra 2/3t jelent majd.
(reméljük nem kiabálom el)
deyell
csebi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
15,97%-ot kaptam, 657 szavazat, 3. hely a körzetben! két emberünk megy a közgyűlésbe! 5 év múlva én is! 😀Legközelebb szólj előre es atjelentkezünk a kerületben, csak van ott is egy máltai intézmény …
Löfli
több mint 1 éve
Szegeden Tisza 38, fidesz 30.Mondjuk ott folyik át, várható volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem is értem ezt a partizános fejtegetést, hogy a kutyák bármiben is összefognának a fidesszel a közgyűlésben. Alá is írnák a politikai halálos itéletüket.