Politika

69 feliratkozó

8 hónapja
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Közben ezeket a pénzeket mennyi kórház felújítására lehetett volna használni,vagy olyan szociális intézkedésekre,ami valóban,élesben a társadalom javára szolgál.
Foresz
De pont ez a lényeg, hogy nem lehetett volna.
Ezek nagyrésze célzott pályázat, úgy van kiírva, hogy kábé csak arra használható fel, ami meg is valósult belőle.
Az volt az elmúlt 15 év nagy innovációja, hogy megtalálták azokat a pénzeket, amik arra várakoztak, hogy mondjuk pont Latogatóház, Tanösvény vagy Kilátópont épüljön belőle, majd töredékáron építettek belőle valamit, amire ráfogható, hogy ez az, majd szépen leigazolták, hogy ez az, majd mindenki jól járt az EU-tól így kitrükközött pénzből - kivéve persze az EU nettó befizető országainak adófizetői.
De az sosem volt opció, hogy mondjuk egy Lombkoronasétányra kapot támogatás az korházfejlesztésbe torkolljon. Az a támogatás vagy Lombkoronasétány vagy nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen,én ezt értem,de maga a felelőtlen pénzszórás bosszantó,hogy felesleges baromságokra jutott,olyan dolgokra meg nem aminek valóban lett volna értelme.
Mondjuk a második kisfilmben éppen arról is szó volt,hogy a látogatóközpont majdan- miután lefut a kötelező 5 év - más dolgot fog szolgálni,csak próbálták kiaknázni a lehetőséget. Ilyenformán mondjuk lazán el tudtam volna képzelni egy látogatóközpontból átalakítható betegellátó központot.
Jó,lehet hogy kicsit "elmagyarkodtam" ezt....
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 977 — #NoStress
Közben ezeket a pénzeket mennyi kórház felújítására lehetett volna használni,vagy olyan szociális intézkedésekre,ami valóban,élesben a társadalom javára szolgál.
Foresz
De pont ez a lényeg, hogy nem lehetett volna.
Ezek nagyrésze célzott pályázat, úgy van kiírva, hogy kábé csak arra használható fel, ami meg is valósult belőle.
Az volt az elmúlt 15 év nagy innovációja, hogy megtalálták azokat a pénzeket, amik arra várakoztak, hogy mondjuk pont Latogatóház, Tanösvény vagy Kilátópont épüljön belőle, majd töredékáron építettek belőle valamit, amire ráfogható, hogy ez az, majd szépen leigazolták, hogy ez az, majd mindenki jól járt az EU-tól így kitrükközött pénzből - kivéve persze az EU nettó befizető országainak adófizetői.
De az sosem volt opció, hogy mondjuk egy Lombkoronasétányra kapot támogatás az korházfejlesztésbe torkolljon. Az a támogatás vagy Lombkoronasétány vagy nincs.

8 hónapja
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Az építőipar után a turizmust lehet leginkább megfejni,pláne hogy legálisan működik egy turizmusfejlesztési hivatal,ahová a vendéglátósok,szállásadók nem kevés pénzt fizetnek be évente,amiért néha dobnak egy kis csontot (ilyen 1-2 millás pályázatot lehet szinte bárkinek igényelni,persze a nagy játékra már csak a kiválasztottak érdemesek).
Igazából szomorúnak azt tartom,hogy olyan településeken is behúzták ezeket a támogatásokat,ahol egyébként se turizmus,se látnivaló. Itt van mindjárt ez a "Pokol kapuja" projekt Taron,el nem tudom képzelni hogy ez legalább a fenntartási költséget kitermelje.Csak van,mert valaki lehúzott rá pénzt,a településnek ha van is "mondanivalója" az biztos nem ez,és ettől 0,2% turizmusnövekedés várható nagyjából.(Tar itt van tőlem 25 kilométerre)

Közben ezeket a pénzeket mennyi kórház felújítására lehetett volna használni,vagy olyan szociális intézkedésekre,ami valóban,élesben a társadalom javára szolgál.De ha annyira a turizmusba akarták önteni,erre sokkal érdemesebb dolgokra kellett volna áldozni....
Felesleges pénzpocsékolás egy olyan országban,ahol gyakorlatilag minden gazdasági ágazat recseg-ropog,ahol az ellátás katasztrofális állapotban van.
És akkor a helyi kiskirályok elmondják hogy micsoda fejlesztések voltak a legkisebb településeken is,és csak a Fidesz mert az ad mindenre....vérlázító.
8 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 275
Kis "könnyed" téma a vasárnapi kv mellé (mondjuk kv helyett is megteszi) 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 995 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 telex.hu/video/2025/09/13/harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-satoraljaujhely

epik. harcolunk az igazság ellen.
Menczer lol. jól állunk. több, egyre több. megnyerjük a választást.

fordítás: kurva kevesen vagyunk, kurva nagy bajban vagyunk.
petey
10/10-es kontent

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
 telex.hu/video/2025/09/13/harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-satoraljaujhely

epik. harcolunk az igazság ellen.
Menczer lol. jól állunk. több, egyre több. megnyerjük a választást.

fordítás: kurva kevesen vagyunk, kurva nagy bajban vagyunk.

Szerkesztette: petey

8 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 075 — Apu ökölbeszorított keze
Poco Loco

8 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 057
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/548018112_1001021602092313_1050538550768545047_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=1NMq5_AHQ08Q7kNvwHUEAxe&_nc_oc=AdorOVlrzyxzJcxSscpOfugJ2eErN_ox1Q1LLkvdSQnZ5RlxucHa63X8kDjAQA1hX3E&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=de2g5TI31rsMGoTvQE62Ow&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af56fuBeFHpG8hYciTOb2zJwa2rxs56lZ_hvTQVL7X87-Q&oe=6A0ED3B2
4,6 Mio. Aufrufe · 81.551 Reaktionen | Edzőtábor. Csakis poloskamentesen. 🇭🇺🇭🇺❤️ | Orbán Viktor
Edzőtábor. Csakis poloskamentesen. 🇭🇺🇭🇺❤️

Vegem
8 hónapja
Tiszaado lejart Menczer mar elo is huzta a Charkie Kirk lapot. Balos tiszas hergelesbol halalos fenyegetes... Egyszeruen ennel tenyleg nincs mar lejjebb.
JéBé
Óriási baromság lenne a fidesztől erre váltani.
zinedine5
Pedig van benne logika.
Az adó pénz témát nem biztos hogy erőltetni kell de az hogy a tisza miatt bármikor emberek halhatnak meg itthon sokkal jobban tematizálható és kevésbé védhető
Janek
Ez is egy olvasat.
De ha hatalomra jut, akkor nincs miért lövöldözni.
Akkor veszélyesek ezek a libsik, ha ellenzékben maradnak mint most az usákoknál, vagyis jobb, biztonságosabb ha kormányváltás lesz.
Mondjuk ezt elég nehéz lenne bárkinek is a zászlajára tűznie.
kittli
Azért ennyit senki nem gondolkodik a tömegek fejével itthon.

8 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 24.hu/kulfold/2025/09/13/donald-trump-nato-tagok-orosz-olaj-nyilt-level-felszolitas/
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban, hogy mit mondjanak.
Beki
I-má-dom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 920 — Steelers fan
Tiszaado lejart Menczer mar elo is huzta a Charkie Kirk lapot. Balos tiszas hergelesbol halalos fenyegetes... Egyszeruen ennel tenyleg nincs mar lejjebb.
JéBé
zinedine5
Pedig van benne logika.
Az adó pénz témát nem biztos hogy erőltetni kell de az hogy a tisza miatt bármikor emberek halhatnak meg itthon sokkal jobban tematizálható és kevésbé védhető
Janek
Ez is egy olvasat.
De ha hatalomra jut, akkor nincs miért lövöldözni.
Akkor veszélyesek ezek a libsik, ha ellenzékben maradnak mint most az usákoknál, vagyis jobb, biztonságosabb ha kormányváltás lesz.
Mondjuk ezt elég nehéz lenne bárkinek is a zászlajára tűznie.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
JéBé
zinedine5
Pedig van benne logika.

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 977 — #NoStress
 24.hu/kulfold/2025/09/13/donald-trump-nato-tagok-orosz-olaj-nyilt-level-felszolitas/
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban h mit mondjanak.
Beki
Az egy dolog, hogy mit mondjanak, nade mit csináljanak.
Most szembesülnek Trump káoszpolitikájával, ami egy autoriter vezetésnek nagyszerű, amíg csak a politikai kommunikáció terében érinti, de ha a mindennapokban, akkor tud kellemetlen lenni. Egyetlen "szerencsénk", hogy túl kicsik vagyunk, és amíg pl. a legnagyobb létszámú és egyik legerősebb európai NATO haderővel bíró Törökország is importál olajat az oroszoktól, addig nem mi vagyunk a fókuszban.

8 hónapja
Beki New York Jets 2 749
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban h mit mondjanak.
8 hónapja
Nomac New England Patriots 4 460 — balazs.t85@gmail.com
MÁV: nem siklott ki a mentődaru, de a kerekei leugrottak a sínről

Szerintem a vonat sem siklott ki, csak megállt tankolni 😅🤣
8 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 515 — Ajmo Vatreni
JéBé
8 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 057
8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 920 — Steelers fan
 24.hu/belfold/2025/09/13/hadhazy-akos-mav-vonat-szerelveny-kisiklott-jegyzokonyv-vizsgalat-ijeszto-megallapitas-lazar-janos/
Beki
Egy újabb Szajol "kell" sajnos.
Addig itt nemhogy megoldani nem fogják a problémákat, de elkezdeni sem próbálják.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Beki New York Jets 2 749
 24.hu/belfold/2025/09/13/hadhazy-akos-mav-vonat-szerelveny-kisiklott-jegyzokonyv-vizsgalat-ijeszto-megallapitas-lazar-janos/
8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 497 — Chiefs GM
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
Helmut Zimmer
Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊
somoskovig
Sztem adta ma is a hercegnő! 😊
bogjosi
Teljesen kattant a csaj, de a nagyon bírható verzióból 😊
somoskovig
Az utcai plakáton néztem a fejét, folyamatosan be van állva?
Dzsokijuing
Nem, csak többnyire. 😊 De tegnap tiszta volt, be is volt tojva az elején, de aztán belejött 😊

8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 798 — Saturday Night Lights
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
Helmut Zimmer
Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊
somoskovig
bogjosi
somoskovig
Az utcai plakáton néztem a fejét, folyamatosan be van állva?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
ozibozi New York Giants 21 535
Balszélső honnan ismerős?

Vmi színész talán
Negritis, a vajda
Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
NB2
Rogán nem ismeri, ezért…
Parkolás, ügyészség stb

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 497 — Chiefs GM
Helmut Zimmer
somoskovig
bogjosi

8 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 275
Helmut Zimmer
somoskovig

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 798 — Saturday Night Lights
Pedig néhány rényi matekos (persze kutyákok) valahol levezette, hogy a listás MKKP voks miért királyság, csak most nincs időm előkeresni.
Dzsokijuing
Akkor ők is tévednek.
Az adott szavazó vagy logikus, és akkor logikusan ellenzékiként csak az egyetlen érdemi kihívóra szavazhat (Tisza), vagy nemlogikus, akkor meg az ő döntésére nem vonatkozik az a feltételrendszer, amiben logikus döntésként levezethető egy nemTisza ellenzéki szavazat.
Tehát nincs logikus nemTisza (MKKP vagy DK) szavazat.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval a többpártrendszer (ami nem kettő) nem logikus.
Lehet, de két jobboldali párt (Fidesz és Fidesz Light) esetén megbicsaklk a logika.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)