NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
15
7
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Jók, jók, nem ütnek annyira mint a belépőnélAzért Bruti elrejtett poénjai hatalmasakKezd kifujni ez a vita. Bruti is unja már ahogy nézem.Második téma se volt már olyan jó trash, harmadikra kifulladt
KB23
zacknorb
csebi
több mint 1 éve
Toro a nagy hazafi egy szóval se említette hogy hazahozna a kivándorolt magyarokat. Hm, erdekesmert ők nem szavaznának rájuk nyilván.
KB23
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Toro a nagy hazafi egy szóval se említette hogy hazahozna a kivándorolt magyarokat. Hm, erdekesMert ők már szerinte nem is magyarok
KB23
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toro a nagy hazafi egy szóval se említette hogy hazahozna a kivándorolt magyarokat. Hm, erdekes
több mint 1 éve
Azért Bruti elrejtett poénjai hatalmasakKezd kifujni ez a vita. Bruti is unja már ahogy nézem.Második téma se volt már olyan jó trash, harmadikra kifulladt
KB23
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jutúúúúb Laci

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kezd kifujni ez a vita. Bruti is unja már ahogy nézem.Második téma se volt már olyan jó trash, harmadikra kifulladt
KB23
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
akkumlátor olyan mint a traktornehéz lenyelni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
MP exportszabályozásról beszél meg szövetkezetekről? Érdekes stratégia.Emlékszem amikor valamelyik MSZP-s főfasz úgy kb. a 3. kétharmad környékén arról elmélkedett az ATV-ben, hogy ki tudja, most már az is felmerült benne, hogy magát baloldalinak mondó pártként akár még a szakszervezetek felé is lehetne nyitni 😀 😀 😀
MC12
több mint 1 éve
Kezd kifujni ez a vita. Bruti is unja már ahogy nézem.
több mint 1 éve
áááááá Bruti azt kellett volna mondani, hogy az még Lölönek is sok pénz 😊
több mint 1 éve
MP exportszabályozásról beszél meg szövetkezetekről? Érdekes stratégia.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Én egy két csíkot azért adnék tőleén ettől a gyökértől semmit nem várokTomiban rendesen fut a kormanyzatilozungok.exe - soros, brüsszel, gyurcsány, guruló dollárEnnél többet vártál tőle?
petey
Kampman
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én ettől a gyökértől semmit nem várokTomiban rendesen fut a kormanyzatilozungok.exe - soros, brüsszel, gyurcsány, guruló dollárEnnél többet vártál tőle?
petey
Kampman
több mint 1 éve
Az nem egy csak a fidesz volt valami köztévés csicskától?nekem is megütötte a fülem, mi volt ez?
zacknorb
több mint 1 éve
Tomika szépen bemutatja, hogy mit csinál az igaz fideszes, ha nem tud mondani semmit, amire lenne alapja vagy bizonyítéka: kiabál…Ha nem is igaz, amit mond, akkor legalább féljenek tőle…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az nem egy csak a fidesz volt valami köztévés csicskától?Nem, MZP pedofideszezett
zacknorb
több mint 1 éve
Akkor is Cseh Katka volt felül, azóta isSajnos egyre inkább úgy tűnik, neki ez volt a csúcs és azóta csak ritkán van nála a Momentum.Én is kicsit túlértékeltem.Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Hogy gondoltam két éve hogy ebböl miniszterelnök asszony kihivó lehetne, sajnos nulla!
balintbaba
Eazzy
Kampman
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Róna kompetens szabait sajnos az ország nagy része, de 3 milliôan legaláb kurvára nem értik majd…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Az nem egy csak a fidesz volt valami köztévés csicskától?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sajnos egyre inkább úgy tűnik, neki ez volt a csúcs és azóta csak ritkán van nála a Momentum.Én is kicsit túlértékeltem.Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Hogy gondoltam két éve hogy ebböl miniszterelnök asszony kihivó lehetne, sajnos nulla!
balintbaba
Eazzy
Kampman
több mint 1 éve
Pedofidesz benyögés 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tomiban rendesen fut a kormanyzatilozungok.exe - soros, brüsszel, gyurcsány, guruló dollárMint Doncic a 4. Negyed utolsó 3 percében. Ugyanaz a play megy végig
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tomiban rendesen fut a kormanyzatilozungok.exe - soros, brüsszel, gyurcsány, guruló dollárEnnél többet vártál tőle?
petey