Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Még egy pár csöcs kellett volna 😁😁😁Már csak alig 8 hónap van hátra a következő Texans wild card meccsig.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Na azt várjuk 😁forms.gle/BjkyveFMn7fZWFqd7Amúgy ezt mindenki küldheti is tovább ha gondolja, amint hazaértem a családi (nyaralós)hétvégéről csinálok egy összesítést (meme-ekkel?)
Összedobtam egy formot, mindenki csinálhat power rankingot
zacknorb
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
forms.gle/BjkyveFMn7fZWFqd7Amúgy ezt mindenki küldheti is tovább ha gondolja, amint hazaértem a családi (nyaralós)hétvégéről csinálok egy összesítést (meme-ekkel?)
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Még egy pár csöcs kellett volna 😁😁😁
Draft

több mint 1 éve
Vajon lesz statisztika a nézettségről?
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQKÉSZEN ÁLLUNK NORBIŐszintén megmondom, nagyon rég szórakoztam ilyen jól nem sportjellegű tv adáson 😀Én is azt mondom a VV4 szórakoztató trash színvonalát hozta
Hanni
Már csak követőből jól ismert zenész mesterünk hiányzott
zacknorb
shawnka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KÉSZEN ÁLLUNK NORBIŐszintén megmondom, nagyon rég szórakoztam ilyen jól nem sportjellegű tv adáson 😀Én is azt mondom a VV4 szórakoztató trash színvonalát hozta
Hanni
zacknorb
több mint 1 éve
Őszintén megmondom, nagyon rég szórakoztam ilyen jól nem sportjellegű tv adáson 😀Én is azt mondom a VV4 szórakoztató trash színvonalát hozta
Hanni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszintén megmondom, nagyon rég szórakoztam ilyen jól nem sportjellegű tv adáson 😀
több mint 1 éve
Kb 4 mp-t néztem...az lehet kisebb csökkenést okoz 😁😁😁Ki ez a két fasz?Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
Draft

több mint 1 éve
De legalább o kimegy az emberek közé, és tudja kezelni a propaganda sajtót. Valakinek nem kell vitázni ahhoz hogy elérje a céljátAmúgy arra jó volt a "vita", hogy kiderüljön, hogy nem véletlen, hogy nem megy el MP egy valódi vitára, mert nem tud semmi mást mondani azon a pár jól bevált, begyakorolt mondaton kívül amit folyamatosan ismételget. Mintha csak egy fideszes politikust látnál, mindegy mi van, csak szajkózom az igazam.Partizánon mutatják MPt egyből kinnKi ez a két fasz?Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
csebi
Tarsi
több mint 1 éve
Engem az a része meglepett hogy Deutsch gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta MP-t és folyamatosan a DK-t támadta. Megmagyarázható azzal, hogy a magot ezzel tudja megvédeni, de közben meg azt gondolom, hogy aki kiábrándult Fideszes, az nem a DK-ra fogja leadni a szavazatát, hanem inkább MP-re.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
forms.gle/BjkyveFMn7fZWFqd7Koszi! Kitöltve
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy arra jó volt a "vita", hogy kiderüljön, hogy nem véletlen, hogy nem megy el MP egy valódi vitára, mert nem tud semmi mást mondani azon a pár jól bevált, begyakorolt mondaton kívül amit folyamatosan ismételget. Mintha csak egy fideszes politikust látnál, mindegy mi van, csak szajkózom az igazam.Partizánon mutatják MPt egyből kinnKi ez a két fasz?Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
csebi
több mint 1 éve
forms.gle/BjkyveFMn7fZWFqd7Összedobtam egy formot, mindenki csinálhat power rankingot
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jah és MZP szerintem nem volt kulturált azzal, hogy be-be kiabáltKár hogy csak ennyit.
NB2
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Partizánon mutatják MPt egyből kinnKi ez a két fasz?Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ki ez a két fasz?Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ki ez a két fasz?Te meg nézed? Vigyázz mert atmossak az agyad
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
M1 magyarázó fej: hasznos és jó vita volt. Háááát…
több mint 1 éve
jah és MZP szerintem nem volt kulturált azzal, hogy be-be kiabáltPedig az lehetett volna igazán vitához hasonlítani
NB2
több mint 1 éve
Ki ez a két fasz?
Draft

több mint 1 éve
Alig várom már a power rankingst, ha vége 😅Csakis mèmekkel 😛
shawnka
több mint 1 éve
jah és MZP szerintem nem volt kulturált azzal, hogy be-be kiabált