Politika
64 feliratkozó
7 hónapja
Nem lehet, hogy ez inkább csak egy közvéleménykutatás? Egy egálközelinél majd a vezetés megmondja, ha meg valaki nagyot nyer, akkor a tömeg szava dönt?telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
7 hónapja
miért gondoljátok, hogy nem nyúltak már ebbe is bele?nem kellett, lehetett érezni ki az aki csak azért van betéve hogy meglegyen a 3 jelölt, pl nálunk az Újpesti hölgy, még a bemutatkozását is utólag írták át..
thebeke
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
7 hónapja
miért gondoljátok, hogy nem nyúltak már ebbe is bele?
7 hónapja
esélyesVagy felrakja a listára Tarrt meg Ruszin-Szendit és nem kell egyéniben indulniuk.telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
bobi0092
7 hónapja
Vagy felrakja a listára Tarrt meg Ruszin-Szendit és nem kell egyéniben indulniuk.telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
7 hónapja
adozona.hu/brandcontent/Visszater_a_reklamado__mit_kell_tudni_a_sza_MG2VTX

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
ez simán lehet mihasznák propiMaydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
— 6th Sense (@irishman787878) November 24, 2025
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
A szőke fidesz picsa melle megérne egy patront de mást nem😁Maydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
petey
Mayday meg 5*
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Maydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
7 hónapja
akkor sztem csak bal cigit toljwww.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/én egy jobb cigi után
NB2
Löfli
7 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/én egy jobb cigi után
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/jól van, hatnak az átkok
NB2
7 hónapja
hang.hu/belfold/miniszterium-tisza-kiszivargott-adatbazis-182822voltak akiket a külügyből egy MP live likeolása miatt rúgtak ki
Szép, mondjuk a 20 éve lábat lógató Manci néniket lehet regisztrálni kellene.
cartman023
7 hónapja
hang.hu/belfold/miniszterium-tisza-kiszivargott-adatbazis-182822Szép, mondjuk a 20 éve lábat lógató Manci néniket lehet regisztrálni kellene.
7 hónapja
szerintem érzi tudja a valóságot, de a híveknek ilyen erőt mutató kijelentések, akár hazugságok kellenek, nem mutathat sem gyengeséget sem félelmet, sem bármit ami arra utalna hogy veszélyben érzi a hatalmat.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
7 hónapja
Politiconál is beszaladtak a faszerdőbe a srácok. Engem nem zavar, ha szerintük minden oké, de bizonyára azért váltott hangnemet OV, mert szarrá vezetik magukat. Azért lett ma hirtelen fontos a Szőlő utcai nyomozás. Két hete ügy sem létezett. Bizonyára mert annyira vezetnek, hogy a Főni engedékeny lett. Aha, ühü, ahaMost már annyira vezetnek, hogy ráérnek ilyen lényegtelen csip-csup dolgokkal is foglalkozni 😊
Gyurma Pappa
7 hónapja
Politiconál is beszaladtak a faszerdőbe a srácok. Engem nem zavar, ha szerintük minden oké, de bizonyára azért váltott hangnemet OV, mert szarrá vezetik magukat. Azért lett ma hirtelen fontos a Szőlő utcai nyomozás. Két hete ügy sem létezett. Bizonyára mert annyira vezetnek, hogy a Főni engedékeny lett. Aha, ühü, aha

7 hónapja
Tehát csak más szavakkal írjátok körül azt, amit én, hogy megőrült. Ahab és Macbeth bukástörténete is épp ezért sem egyéni dráma, hanem vitték magukkal a mélybe a hűséges alattvalóikat isIgen, szerintem is, Orbán okos, intelligens, művelt, tájékozott, vagyis nem a kognitív képességivel van a baj, hanem a személyiségszerkezete vagy a (módosult) tudatállapota, énképe miatt viselkedik úgy, mint aki nagyon rajta maradt egy nagyon trutty szeren.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Igen, szerintem is, Orbán okos, intelligens, művelt, tájékozott, vagyis nem a kognitív képességivel van a baj, hanem a személyiségszerkezete vagy a (módosult) tudatállapota, énképe miatt viselkedik úgy, mint aki nagyon rajta maradt egy nagyon trutty szeren.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
7 hónapja
Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 hónapja
7 hónapja
csak aztán le ne vágják Dezsőt megint stikábanFidesz kormányzás 15,5 éve egy mondatban by Orbán Viktor:“Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!”
„Nem biztos, hogy amit romlásnak lát, az romlás. Könnyen lehet, hogy az javulás.”
somoskovig
ozibozi