Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Alig várom már a power rankingst, ha vége 😅Nekem MP, Bruti és Toroczkai mutatott bármi életjelet, ők vitték ezt a showt.
shawnka
Deutsch, Donáth és Dobrev rémesen cringe volt.
A Vona-MZP-Jobbik tandem nyugodtan lehetne egy párt, kb. ugyanazt mondták.
Ungárban csalódtam kicsit, nagyon erőtlenül nyomta.
A Megoldásos csávó helyett mondjuk a szélhámos Gödényt inkább néztem volna, az legalább vicces trashélmény.
több mint 1 éve
Műsorvezetők váratlanul korrektek voltak.
több mint 1 éve
Ez kb bemutatkozasnak is gyenge volt, hol volt vita?Klára jól mondta ez monológ orgia volt....
Bazsinho
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez kb bemutatkozasnak is gyenge volt, hol volt vita?
több mint 1 éve
azért az mtv-t sokan saraztuk, de szerintem most 2 órára korrektek voltakcsak a kérdés, hogy miért nem lehet ezt egész évben így csinálni?
ajjajj elemzés, most jön a hülyeség
több mint 1 éve
🤣Remélem a kezükben marad a sok recsitől....Es magukhoz nyúlnakMondjuk itt MP a fidess birkaknak beszélt, már aki néziAzok bégetnek a vezér fotója előtt
KB23
ThundersNFL a Paraszt
KB23
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Hát ez inkább tényleg hasonlított egy Szomszédok részhez mint vitahoz
több mint 1 éve
Remélem a kezükben marad a sok recsitől....Es magukhoz nyúlnakMondjuk itt MP a fidess birkaknak beszélt, már aki néziAzok bégetnek a vezér fotója előtt
KB23
ThundersNFL a Paraszt
KB23
Draft

több mint 1 éve
Amúgy kb ez “vita” megmutatta a magyar oktatási rendszer hatalmas gyengeségeit. Elképesztő h még a monológokra sem tudnak felkészülni és normálisan elmondani a dolgokat…MP ezerszer magabiztosabban és természetesebben beszél, mint bármelyik ellenzéki.sajnos ez igaz
Kampman
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lacika nem Orbánnal harcol, hanem Ursulaval.Mi a faszt keres Dr. Bubo rendelőjében 😁
KB23
Draft

több mint 1 éve
Mondjuk itt MP a fidess birkaknak beszélt, már aki néziAzok bégetnek a vezér fotója előtt
KB23
Draft

több mint 1 éve
Kijött a könnyem is, Bruti 4 president!!!! 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Alig várom már a power rankingst, ha vége 😅
több mint 1 éve
Lacika nem Orbánnal harcol, hanem Ursulaval.
több mint 1 éve
Tompika végülis válaszolt a kiscsajnak?Dehogy
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
AKAROK EGY IDŐJÁRÁS TOROCZKAI LÁSZLÓVAL PÓLÓT
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bruti game set match
Draft

több mint 1 éve
Bruti megint jó volt 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Amúgy ha Donnath végig ezt tolta volna mint az utolsó egy percben jó is lett volna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
MP ezerszer magabiztosabban és természetesebben beszél, mint bármelyik ellenzéki.sajnos ez igaz
Kampman
több mint 1 éve
Mondjuk itt MP a fidess birkaknak beszélt, már aki nézi
több mint 1 éve
Na MP ez jo volt
Don't talk the walk, Walk the talk!