Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
fasza egyetérteni abban hogy a momentum meg a többi párt szar, de nem arról beszéltemÉn pl biztos nem akarok terelni, csak elkalandoztam írás közben, úgyhogy mindenképp válaszolok:
hanem a nolimpiáról
de ez már nem az első hogy megy a terelés arról amit MP mond mer amit mondott az geci kínos
Negritis, a vajda
Egyetértek veled, valóban kínos volt.
Hogyan tovább?
Mi a konklúzió?
Annyira fel kéne most háborodnom, hogy ne szavazzak a továbbiakban rá?
Akkor se, ha van másik 29 mondása ami meg nagyon teszik?
Várjak valakire akinek mind 30 mondása tetszik majd?
Van azért itt egy alapvető félreértés (vagy direkt félreértelmezés) MP-vel kapcsolatban, miszerint aki nem akad ki a redflagjein illetve hibáin, az szektás, az messiásváró, az hülye. (Ezt most nem rád értem, azért neked mondom mert épp veled beszélgetek.)
Ez az ember hetek óta folyamatosan beszél, reggeltől estig. Teljesen nyilvánvaló, hogy ennyi kommuikáció mellett be fog csúszni egy csomó hiba, olyan mondások amikkel nem fogok egyetérteni, vagy nem fog tetszeni, vagy objektíve nem igaz.
És ebben nem csak felé vagyok türelemmel, ez mindenkinek jár, mert senki se robot, mindenki gyarló ember csupán, és hibázik.
Nem messiásváró nyomorult vagyok, (és amúgy úgy gondolom, hogy itt a fórumon talán senki se az) - látom a problémákat, és értem is, feljegyeztem, de a serpenyő amibe ezek belekerülnek még mindig kurvára nem a kontra irányba billen el ettől, bocs.
Amúgy sem hiszek abban, hogy olyan jelöltre kéne szavaznom vagy várnom, akivel MINDENBEN egyetértek, mert ez a jelölt
MP momentumos kiszólása nekem se tetszik, kicsit visszás, kicsit elidegenít (de csak a mondástól és nem az embertől), igen, így van, de ezt én szerintem ezt a helyén tudom kezelni, és szerintem az reagálja túl, aki a 2.-3. ilyen hiba után kijelenti, hogy ez az ember vállalhatatlan, és fúbazdmeg, és inkább leszavaz a fideszre, ungárra vagy dobrevre.
Vagyis szíved joga, csak ebben az esetben a patikamérlegednél kettős a mérce.
(A kutyapárt az itt kakukktojás mert az nem párt, pusztán az ami: viccpárt.)
És itt rá tudok kötni vidra nagyon fontos felvetésere is:
tudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy le tudja váltani a NER-t, hogy alkalmas-e rá, hogy méltó-e rá, vagy ha sikerül is leváltani, akkor nem lesz-e belőle egy fiatal Orbán 2.0.
2 dolog:
1. a nert nem váltod le demokratikus úton. addig fogják dönteni a pályát, áthúzni a körzet határokat, megvásárolni akiket kell, amíg ők nem nyernek. ehhez minden forrásuk és gerinctelenségük adott.
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
ad2 szétszakad a ner, mikor elfogy a kifizethető/ellopható (nevezd, ahogy akarod) pénz.
ad3 annyira kontraszelektálttá válik, hogy képtelen fenntartani a működését.
2. miből gondolja itt bárki, hogy a nerből alig kiszakadt, orbánt alapvetően jónak gondoló figura ki fogja a keze közül adni a hatalmat? kb egy fiatal orbán újratöltve az ember, azzal a különbséggel, hogy fessebb.
Fontos_Vidra
Nem tudom.
Látom a redflageket én is, garancia meg semmire sincs.
Azt tudom, hogy vele van rá egyáltalán esély. A leváltásra is, meg arra is hogy jó miniszterelnök lesz. Vagy arra hogy egyáltalán jobb lesz.
Egy dolog biztos csak, hogy a jelenlegi rendszer kurvaszar. (Mármint annak aki nem haszonélvezője.)
De kíváncsian várom a te észrevételeidet is: Mi lenne jelen helyzetben a legjobb az országnak, hova menjen az X?
Érvelj!
több mint 1 éve
szamunkra azert tunik ez viccesnek ez, mert nem kovetunk szorosan amerikai jelolt vitakat. ott lazan elofordulnak 10 fos vitak.Nekem az elég vicces, hogy most hirtelen elkezdte érdekelni a köztévét, hogy a EU állampolgárokat mi érdekli... 😀Ekézik a köztévét, hogy ilyen formában rendezik meg a vitát, de kérdezem, hogy milyen más formában lehetne még megrendezni?sztem a 11 parttal nincs gond (ezt nem tudom, hogy bki kritizalta volna hiszen a 11bol mondjuk ugy, hogy 8-9 valoban ellenzeki)
11 listaállító párt, hogyan szelektálnának közöttük, hogy ne érje őket az önkényesség vádja?
Dzsokijuing
de a temavalasztas mar igen. mondjuk nem a fidesz temait teszik oda, hanem a tenylegesen 4 erdemi temait. csak 1 otlet.
csebi
A 2+1 perc meg kabaré, ez így nem vita, hogy mond valaki valamit, utána esetleg 10 másik válaszol rá 20 percben, majd neki van 1 perce reagálni a legvégén, de ott már nem 20 percre, hanem 60-ra kell igazából...
Mondjuk javul az arány, ha az MKKP nem megy el, még páran lemondják, akkor lehetnek értelmes időhatárok esetleg, de a többi kétlem, hogy kihagyná...
StormST
nem erdekli a koztevet hiszen hazudtak, mert hat nem olyan temakat valasztottak, amik a legjobban erdeklik az EUs allampolgarokat.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nekem az elég vicces, hogy most hirtelen elkezdte érdekelni a köztévét, hogy a EU állampolgárokat mi érdekli... 😀Ekézik a köztévét, hogy ilyen formában rendezik meg a vitát, de kérdezem, hogy milyen más formában lehetne még megrendezni?sztem a 11 parttal nincs gond (ezt nem tudom, hogy bki kritizalta volna hiszen a 11bol mondjuk ugy, hogy 8-9 valoban ellenzeki)
11 listaállító párt, hogyan szelektálnának közöttük, hogy ne érje őket az önkényesség vádja?
Dzsokijuing
de a temavalasztas mar igen. mondjuk nem a fidesz temait teszik oda, hanem a tenylegesen 4 erdemi temait. csak 1 otlet.
csebi
A 2+1 perc meg kabaré, ez így nem vita, hogy mond valaki valamit, utána esetleg 10 másik válaszol rá 20 percben, majd neki van 1 perce reagálni a legvégén, de ott már nem 20 percre, hanem 60-ra kell igazából...
Mondjuk javul az arány, ha az MKKP nem megy el, még páran lemondják, akkor lehetnek értelmes időhatárok esetleg, de a többi kétlem, hogy kihagyná...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az M1 vita azért is komolytalan, mert ez nem egy KerTV aki reklámidőt értékesít, és diktál, hanem egy közszolgálati /lenneEz a világ szerencsésebb felében úgy működik, hogy először összeülnek a pártok, megegyeznek a témákban a tágabb keretekben, majd egyeztetnek a közTV vezetőivel a technikai lebonyolításról
Itt pedig az történt hogy a kormánypárt meghatározza, hogy mi legyen konkrétan semmilyen egyeztetéssel
Ezt vagy elfogadja Vlk, vagy nem.
Remélem aki nem a NER része az nem fogja elfogadni ezt, mert ez nem vita így.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Amúgy én nem értem ezt a hőbörgést MP miatt. Akinek nem tetszik ne szavazzon rá. Akinek elege van a rendszerből, és nem hisz benne, szavazzon a Kutyapártra. Ha meg úgy gondolja, hogy feri ötödik nekifutásra most már tényleg eléri, hogy ne legyen kétharmad, akkor a közös listára. Ha minden fasza, akkor a fideszre. Aztán még vannak átmenetek, mint a közös ellenzékből kifelé kacsintó Momentum, MP korábbi alteregója, MZP, fasz tudja mit akaró Vona, a zsebnácik gyülekezete a Mi Hazánk színeiben, szóval lehet variálni.ahogy leirtem nekem azzal van a bajom, ahogy pl Negribe szallnak bele sokan most, mert mondjuk arnyalna a kepet MProl. meg a felhaborodast megint, hogy ha te nem a messiasra szavazol megint akkor fidesz szavazo vagy.
gabokocka
ezek ujbol es ujbol feltuno mintazatok ebben a topikban, raadasul most kb ugyanez a parhuzam van a Karacsony Gergo meg egy fideszes allamtitkar vonatkozasaban.
vegul amugy a szakirodalomnak lesz igaza. ilyen rendszert belulrol lehet levaltani. de nekem itt az lenne a kerdesem, hogy vajon levaltjuk-e a rendszert azzal, ha MP-t meg VD-t tesszuk hatalomba? sztem nem. de nincs semmi bajom azzal, ha vki szerint meg igen. csak valotlansogat ne allitsunk.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Amúgy én nem értem ezt a hőbörgést MP miatt. Akinek nem tetszik ne szavazzon rá. Akinek elege van a rendszerből, és nem hisz benne, szavazzon a Kutyapártra. Ha meg úgy gondolja, hogy feri ötödik nekifutásra most már tényleg eléri, hogy ne legyen kétharmad, akkor a közös listára. Ha minden fasza, akkor a fideszre. Aztán még vannak átmenetek, mint a közös ellenzékből kifelé kacsintó Momentum, MP korábbi alteregója, MZP, fasz tudja mit akaró Vona, a zsebnácik gyülekezete a Mi Hazánk színeiben, szóval lehet variálni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Engem meglepett a hír, amikor én ott dolgoztam, annyi papírt kellett naponta kitölteni, meg papir alapon olvasni, hogy már az is meglepetés, hogy van digitalizálva bármi. Jó, a reggeli hírlevél vagy összefoglaló a világ eseményeiről az e-mailben jött, az egyébként egy fasza doksi volt, szerettemazert tudod, hogy ez eleg nagy csusztatas. tudomasom szerint a KIR, Forras es Scripta mar jo regen hasznalatban voltak-vannak, maximum te nem hasznaltad. ahogy feltetelezem, hogy az emailezes sem akkor kerult bevezetesre mikor 2015ben beleptem (pl emlekeim szerint nagyon sok jelentesemet nem is scriptan kuldtek meg hazon belul hanem a nagykovet kozvetlenul Bakondynak meg a miniszterelnoki kabinetnek).
MC12
szoval nem kell kicsinyiteni egy ilyen hozzatoldassal ezt, eleg komoly gondok vannak ezzel, sztem fel sem tudjuk merni az igazi karokat, nem csak nemzetbiztonsagi szempontbol hanem pl az h a KIR-hez is hozzafertek (ugye ez a resze markansan alulbeszelt tortenet).
több mint 1 éve
El nem tudom képzelni mekkora aberráltság és elvakult gyűlölet kell ahhoz, hogy valaki a Karácsony, Szentkirályi duóra szavazzon ilyen hitvány kampány után mint amit nyomnak. Zero terv vagy program, csak a másikra mutogatás.attol mert buborekbol tajekozodsz, ne irj legalabb valotlan dolgokat.
FLZOLI
mindketto masik jeloltnek van programja, igen Szandinak is. attol, mert nem szimpatikus neked a ket masik jelolt, meg h mindketto elozi VD-t attol meg nem kell hamis dolgokat irni.
több mint 1 éve
Ekézik a köztévét, hogy ilyen formában rendezik meg a vitát, de kérdezem, hogy milyen más formában lehetne még megrendezni?sztem a 11 parttal nincs gond (ezt nem tudom, hogy bki kritizalta volna hiszen a 11bol mondjuk ugy, hogy 8-9 valoban ellenzeki)
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Szikra 30%-on 😊)) álomvilág level 999
több mint 1 éve
vagy ZuglóbaKöltözz JózsefvárosbaOké, és én mint szavazó, hogy tudok beállni a szikra mögé?Szerintem nincs jó megoldás. Senki nem fogja leváltani a NER-t 26ban.Én úgy gondolom a NER leváltása a választók feladata. A választóknak jelenleg két lehetősége van, ha kormányzó erőt akar választani: NER vagy MP, aki vagy NER vagy nem. Ha NER, akkor tovább állunk és várunk, hogy hátha jön valaki, aki nem az.Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
1. a nert nem váltod le demokratikus úton. addig fogják dönteni a pályát, áthúzni a körzet határokat, megvásárolni akiket kell, amíg ők nem nyernek. ehhez minden forrásuk és gerinctelenségük adott.
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
ad2 szétszakad a ner, mikor elfogy a kifizethető/ellopható (nevezd, ahogy akarod) pénz.
2. miből gondolja itt bárki, hogy a nerből alig kiszakadt, orbánt alapvetően jónak gondoló figura ki fogja a keze közül adni a hatalmat? kb egy fiatal orbán újratöltve az ember, azzal a különbséggel, hogy fessebb.
Fontos_Vidra
Ügyes és okos figura ez az MP, de ennyi idő alatt ezt nem lehet megcsinálni.
Ha meg véletlen mégis képes erre (akkor egyrészt minden elismerés neki), akkor maximum ugyanott járunk, mintha mi se történt volna.
Jughead
akinek masszív Lázár vibeja van
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Szerinted mi a jó megoldás? A jelenlegi rendszer fenntartása mellett szavazni, vagy arra aki lehet nem ezt akarja fenntartani, de lehet hogy igen?
Jughead
Pont ez a bajom, hogy mindneki azt hiszi, hogy most megjött a megváltó aki majd megmenti az országot és aki nem tapsikol MP-nek az hülye.
Ha ezek az emberek nem egy kamupróféta után mennének hanem beállnának az olyan kezdeményezések mögé akik valóban rendszeren kívüliek lásd pl szikra, akkor TALÁN 30-ra fel lehetne építeni egy valós ellenzéket.
Ehelyett 26-ban megint jön a választási bukta. Megy a 2 éves letargia, majd megjelenik az új messiás MZP és MP után.
Tarsi
Jughead
Gyurma Pappa
www.szikramozgalom.hu/jeloltjeink/sudar-orsolya
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Költözz JózsefvárosbaOké, és én mint szavazó, hogy tudok beállni a szikra mögé?Szerintem nincs jó megoldás. Senki nem fogja leváltani a NER-t 26ban.Én úgy gondolom a NER leváltása a választók feladata. A választóknak jelenleg két lehetősége van, ha kormányzó erőt akar választani: NER vagy MP, aki vagy NER vagy nem. Ha NER, akkor tovább állunk és várunk, hogy hátha jön valaki, aki nem az.Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Ha meg véletlen mégis képes erre (akkor egyrészt minden elismerés neki), akkor maximum ugyanott járunk, mintha mi se történt volna.
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Szerinted mi a jó megoldás? A jelenlegi rendszer fenntartása mellett szavazni, vagy arra aki lehet nem ezt akarja fenntartani, de lehet hogy igen?
Jughead
Pont ez a bajom, hogy mindneki azt hiszi, hogy most megjött a megváltó aki majd megmenti az országot és aki nem tapsikol MP-nek az hülye.
Ha ezek az emberek nem egy kamupróféta után mennének hanem beállnának az olyan kezdeményezések mögé akik valóban rendszeren kívüliek lásd pl szikra, akkor TALÁN 30-ra fel lehetne építeni egy valós ellenzéket.
Ehelyett 26-ban megint jön a választási bukta. Megy a 2 éves letargia, majd megjelenik az új messiás MZP és MP után.
Tarsi
Jughead

több mint 1 éve
Oké, és én mint szavazó, hogy tudok beállni a szikra mögé?Szerintem nincs jó megoldás. Senki nem fogja leváltani a NER-t 26ban.Én úgy gondolom a NER leváltása a választók feladata. A választóknak jelenleg két lehetősége van, ha kormányzó erőt akar választani: NER vagy MP, aki vagy NER vagy nem. Ha NER, akkor tovább állunk és várunk, hogy hátha jön valaki, aki nem az.Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Jughead
Tarsi
több mint 1 éve
Számomra a június 9 kérdése tisztán az, hogy "csak" ellenzékváltás lesz (meg hogy mennyire), vagy bele tud-e harapni a fideszbe MP. Mert ha az előbbi, azzal nem vagyunk ki a vízből, csak a plakátok lesznek mások a következő 2 évben, viszont ha lesz érzékelhető, értsd 10% körül vagy felette, visszaesés a kormányoldalon, azzal már lehet mit kezdeni 2026-ig...Nekem a fő gondom eddig MP-el az, hogy a szememben egyelőre nem szavahihető. Berobbant azzal, hogy majd mennyi mindent nyilvánosságra hoz, meg lemond majd mindenki az első nap, aztán eddig volt egy zavaros hangfelvétel és igazából más semmi. Persze lehet mondani, hogy majd 2026-ra tartalékol, csak azt majd akkor hiszem, ha látom...
Most nagyon jól jön a fidesznek, hogy az önkormányzatival egy napon lesz az EU, mert az alapból általában érdektelen EU voksoláson lehetett volna egy mozgósítással villantani, főleg mert a fidesz arra nehezebben tudott volna toborozni, az "utáljuk az EU-t, de azért gyertek szavazni, mert jó nekünk, ha sokan vagyunk ott" azért nem egy lelkesítő üzenet. Viszont az önkormányzatival együtt már nehezebb lesz a jó eredményt elérni, mert arra többen elmennek és akkor már behúzzák az EU listára is a fidesz mellé, ha már a polgira behúzzák, megszokásból...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szerintem nincs jó megoldás. Senki nem fogja leváltani a NER-t 26ban.Én úgy gondolom a NER leváltása a választók feladata. A választóknak jelenleg két lehetősége van, ha kormányzó erőt akar választani: NER vagy MP, aki vagy NER vagy nem. Ha NER, akkor tovább állunk és várunk, hogy hátha jön valaki, aki nem az.Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Jughead
Szerkesztette: Tarsi
több mint 1 éve
Én úgy gondolom a NER leváltása a választók feladata. A választóknak jelenleg két lehetősége van, ha kormányzó erőt akar választani: NER vagy MP, aki vagy NER vagy nem. Ha NER, akkor tovább állunk és várunk, hogy hátha jön valaki, aki nem az.Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
több mint 1 éve
a baj az hogy aki nem rá szavaz az nersevikEn csak azt nem értem, h miért akkora baj, ha esetleg az emberek adnak ennek egy esélyt? Senki nem irta szerintem, h fixen leváltja a Fideszt, de meg azt sem h fixen jobb lenne, mint Orbán (bár rosszabb elég nehezen lenne). De legalább más. Jobb lenne 28. alkalommal is leszavazni a semmit nem erő ellenzékre, akik között ugyan azok ülnek, akiknek tokom se tudna már hány 2/3ot köszönhetünk? Vagy a kutyakra, akik helyi szinten ugyan jopofak és jó kezdeményezéseik vannak, de országos szinten komolyanvehetetlenek?Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Elhiszem, h erős ellenérzések vannak MP-vel szemben, nekem is van nem kevés, de valszeg ennek ellenére ra fogok szavazni, mert legalább az esélyt meg akarom adni, h hátha valami változik. Nyilván tudom, h jó eséllyel nem fog, de őszintén, mi veszíteni valóm van pl nekem?
rob3r7o
több mint 1 éve
En csak azt nem értem, h miért akkora baj, ha esetleg az emberek adnak ennek egy esélyt? Senki nem irta szerintem, h fixen leváltja a Fideszt, de meg azt sem h fixen jobb lenne, mint Orbán (bár rosszabb elég nehezen lenne). De legalább más. Jobb lenne 28. alkalommal is leszavazni a semmit nem erő ellenzékre, akik között ugyan azok ülnek, akiknek tokom se tudna már hány 2/3ot köszönhetünk? Vagy a kutyakra, akik helyi szinten ugyan jopofak és jó kezdeményezéseik vannak, de országos szinten komolyanvehetetlenek?Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Tarsi
Elhiszem, h erős ellenérzések vannak MP-vel szemben, nekem is van nem kevés, de valszeg ennek ellenére ra fogok szavazni, mert legalább az esélyt meg akarom adni, h hátha valami változik. Nyilván tudom, h jó eséllyel nem fog, de őszintén, mi veszíteni valóm van pl nekem?
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ez a kurva nagy baj az ellenzéki buborékkal. Annyira gyönyörűen élvezkedik mindenki, hogy "húú el lett gáncsolva a NER, yeah"milyen kárt, ha egyszer a hvg interjúban is ezt mondta, csak a 444 nem idézte be a teljes szöveget?"Egy bűnben fogant pártéra sem."
deyell
rengeteg ellenzékinek volt pozitív élmény a nolimpia mikor sikerült valamiben elgáncsolnia NERt
azt az élményt nevezte bűnnek
annak a 260ezer aláírónak az összefogását
és redditen is meg facebookon is volt "backlash"
Negritis, a vajda
Mi van? Mi is lett elgáncsolva? Mészáros Lőrinc (990 milliárd forint), Fidesz listás szavazat: 3060706, Orbán Viktor 4. kétharmad határtalan ura.
Szimpatikus MP? Nem. Fogok rá szavazni? Nem (itthon sem leszek, de egyébként soha többet nem szavazok jobboldalira, mert megtehetem, ez az én szavazatom). De ez az "backlash" nevetséges.
Reddit. Gyakorikérdéseken nem volt backlash? Esetleg valamelyik helyi DK-s FB csoportban nézted?
Hagyjuk már ezt. Még az olimpiát sem akartam. Simán ellene szavaztam volna egy népszavazáson (Athén példája tökéletesen mutatja, hogy miért). Ezzel sincs bajom.
Azzal van bajom, hogy a jelenleg ellenzék SEMMIT nem tesz a NER leváltására. Jámbor az egyetlen aki megértette, hogy hol kezdődik a politizálás, meg most MP. Az utcán. 50+1% kell a Fidesz leváltásához, nem álmodozni, hogy milyen jó volt a Nolimpia mozgalom.

több mint 1 éve
Szerintem meg ti álomvilágban éltek, hogy egy nerben nevelkedett majd leváltja a nert.Értjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Szóval tökéletes Neked a jelenlegi felállás, legalább ezt már megszoktad.legkevésbé sem, viszont nem is ugrok minden sértődött nerlovag platójára seÉrtjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
legkevésbé sem, viszont nem is ugrok minden sértődött nerlovag platójára seÉrtjük Negri: Te vársz egy szentet, mi viszont nem álomvilágban élünk, szóval nem várjuk, hogy majd jön egy igazi szent, aki megdönti a hatalmat.nem, mert egy vén dagadék helyett egy fiatal sportos ember kerül a bársonyszékbetudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Elmondása szerint ő akkor lépne koalícióra a Fidesszel, ha Orbán nem lenne a Fidesz tagja és a párt megreformálásra kerülne, visszatérve az eredeti útra vállalhatatlan emberek nélkül.miután azt mondta, hogy neki nem lenne probléma a fidesszel koalícióra lépni, ezért azzal számoltam, hogy együtt meglesz nekik a 2/3tudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead
Fontos_Vidra
Egyelőre a fentiekre semmi esély, szóval ez így csak egy egyszerű kiszólás jobbra, hogy ő amúgy szívesen koalícióra lépne egy normálisan működő Fidesszel, ha lenne ilyen (annyira komolyan vehető mintha én azt mondanám, hogy bármennyit kifizetnék, hogy részt vegyek egy Nirvana koncerten, ahol Cobain a frontember, hisz sose tudjuk meg, hogy valóban kifizetnék-e ezért bármennyit)
több mint 1 éve
miután azt mondta, hogy neki nem lenne probléma a fidesszel koalícióra lépni, ezért azzal számoltam, hogy együtt meglesz nekik a 2/3tudom ezzel nem leszek népszerű, dehát: sokan leírják, hogy először MP leváltja a nert demokratikus úton ÉS majd csak AZUTÁN lesz rendes választás, amikor arra szavazol akire akarsz. számomra ez elképesztő naivitásra vall.A Fidesznek 30+ éve és 14 évnyi 2/3-a van abban, hogy ezt a rendszert megalapozta, MP-nek erre egy választási győzelem esetén lenne 6 éve, 4 évnyi nem 2/3-os kormányzással.
2 dolog:
3 lehetséges utat látok:
ad1 orbán meghal.
Fontos_Vidra
Jughead