Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 726 — beers & Packers
Én nagyon tájékozatlan vagyok, de tegnap este olvastam, hogy jön a kínai elnök hozzánk.
Ki mer fújolni neki?😊
NB2
 kep.cdn.index.hu/1/0/1888/18885/188859/18885987_1169253_93333b70f2cd0f384783887d137942a7_wm.jpg
Tactful Cactus
Én nagyon tájékozatlan vagyok, de tegnap este olvastam, hogy jön a kínai elnök hozzánk.
Ki mer fújolni neki?😊
NB2
 kep.cdn.index.hu/1/0/1888/18885/188859/18885987_1169253_93333b70f2cd0f384783887d137942a7_wm.jpg
Tactful Cactus
Akkor még annak a parlamenti emberi jogi bizottságnak az elnöke volt, amit hatalomra kerülése után a Fidesz annak rendje és módja szerint megszüntetett.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
Ki mer fújolni neki?😊
NB2

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 444.hu/2024/05/08/minden-varakozast-alulmul-elemzoi-reakcio-az-ipari-adatra

Erről pofáztam. Semmilyen szinten nem tudnak hatni a gazdaságra. Amíg nem indul meg egy látványos bővülés a világban, addig a magyar gazdaság nem fog tudni semmit csinálni. Ez van, ha 50 éves trendeket akarsz követni, és összeszerelő üzemmé silányítod magad: ki leszel téve a széljárásnak.

Itt vannak a csehek, ők rendszerváltás óta iparosítanak: -2,7% ipari index, -8.3% (!) építőipar.

Szlovákia: -6.8% a rendelésállományban

Nincsenek csodák. Az ipari fejlesztések csak lefelé visznek hosszútávon.
Gyurma Pappa
Csak hát saját farkába harap a kígyó, mivel az összeszerelő üzemnél komolyabb gazdasághoz kreativitás, tehetség, tökösség kell, ezek pedig a nepotizmussal és urambátyámmal antagonisztikus ellentétben állnak.

Valaki megmondhatná az illetékeseknek, hogy ez egy “you problem”.
Amadeus von Dollárbaloldal
Az egész K-Eu politikai elit meg van vásárolva. A csehek 95%-ban a német ipart szolgálják ki, a szlovákok rendszeresen ráajánlottak autógyárakra (lásd Kia). Az egész régió a közepes fejlettség csapdájában szenved, és ott is fog ragadni még évtizedekig.

Én is szoktam példálozni az észtekkel/litvánokkal, de ott is rekord infláció törte el a 90%-ban importból fogyasztó gazdaságot, ugyanúgy rányomta a bélyegét a világpiaci trend mondjuk az IT szektorra, és tehetetlen volt az észt politika is. De legalább őszinte, egyébként, nyíltan elmondja az észt kormány, hogy költségvetés elengedésével tudják fenntartani a szociális hálót, majd jobb időben visszakorrigálnak, de addig is emelni kell a gazdagok adóját stb. És így is történik.

Szóval lehet másképp csinálni, de a gazdasági realitás ez marad. Tehetetlen a magyar kormány is, ezért jönnek ilyen űriparral meg 2050-es kilábalási tervekkel, mert azokat nem lehet rajtuk számonkérni. De maradjunk annyiban, hogy én nagyon betárazok most cash-sel a cégben, meg ugyan nincs rá szükség épp, de felkapok egy Széchenyi kártyát, mert itt nem kiigazításra számítok júliustól, hanem konkrét zsigerelésre.

Aztán max tévedek, és akkor nem nyúlok hozzá.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
No comment

www.youtube.com/watch?v=2roN__-Xw9k&t=7s
KB23
legjobb rész, amikor nyugdíjas DK fan mamikkal parolázik Dobrev, az egyik büszkén mondja, hogy szoktunk beszélgetni, erre Klára azt mondja neki, hogy igen, messengeren, mintha nem az oldalán lévő chatbot beszélgetne vele

buhloone mindstate

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
 444.hu/2024/05/08/nem-tamogatja-a-fidesz-frakcio-a-gyonasi-titokra-vonatkozo-modositast

gyors volt
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221

Erről pofáztam. Semmilyen szinten nem tudnak hatni a gazdaságra. Amíg nem indul meg egy látványos bővülés a világban, addig a magyar gazdaság nem fog tudni semmit csinálni. Ez van, ha 50 éves trendeket akarsz követni, és összeszerelő üzemmé silányítod magad: ki leszel téve a széljárásnak.

Itt vannak a csehek, ők rendszerváltás óta iparosítanak: -2,7% ipari index, -8.3% (!) építőipar.

Gyurma Pappa
Csak hát saját farkába harap a kígyó, mivel az összeszerelő üzemnél komolyabb gazdasághoz kreativitás, tehetség, tökösség kell, ezek pedig a nepotizmussal és urambátyámmal antagonisztikus ellentétben állnak.

Valaki megmondhatná az illetékeseknek, hogy ez egy “you problem”.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ki mer fújolni neki?😊
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Erről van valakinek tényleges infója?

"Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein.
Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdunánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről.
Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt.
Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást!
A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára.
Elég volt, nincs hova hátrálnunk!"
NB2
Ha viszonylag sokan gyűlnek össze egy helyen, akkor túlterhelt a hálózat és így nincs/lassú a net. Koncerteken, egyéb tömegrendezvényeken is jellemző, pedig ezeken külön készülnek is erre, míg a demonstrációkon nyilván nem készültek erre.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
NB2
Nekem elég alusisakos. Redditen is nagyot ment tegnap, és több hozzáértőnek tűnő figura elmagyarázta, hogy hogyan működnek a mobilcellák.
Hanni
Egyik haverom aki kint volt Debrecenben azt mondta semmit nem töltött be a telója. Aztán lehet csak térerő nem volt.

Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
NB2
Nekem elég alusisakos. Redditen is nagyot ment tegnap, és több hozzáértőnek tűnő figura elmagyarázta, hogy hogyan működnek a mobilcellák.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 885
No comment

KB23
A másik kommunista brigád 😀
több mint 1 éve

"Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein.
Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdunánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről.
Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt.
Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást!
A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára.
Elég volt, nincs hova hátrálnunk!"
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 290
No comment

több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
na ez hány ezer ember lehetett most Nyíregyházán?
deyell
Kicsit csalóka a kép: okosan a főtér arra a részére vitte a szinpadot, ahol egy kicsit beszűkűl a tér, így nagyobbnak tűnik a tömeg. Szerintem amúgy vagy 2 000 emberke lehetett, de én ebben nagyon rossz vagyok. Helyi viszonyokban ez tömeg volt. Magyar azonban számomra kicsit enervált volt, néha túl sok volt nekem a jobbos konteó, de nem volt rossz. A Szparika bajnoki címe azért nagyobbat ütött! 😀
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 785 — Steelers fan
Világi jog mellett egyházjog azért van, mert az államot és az egyházakat elválasztották annak idején. Ez azt jelenti, hogy mind szervezet, mind jogrend tekintetében a kettő egymástól élesen elkülönül. Önálló jogrend, önálló szervezet, a kettő között nincs átjárás jogorvoslat szinten sem. A kánonjog léte szükségképpeni.
Amadeus von Dollárbaloldal
tehát az egyház (mivel emberek alkotják) lényegében világ a világon belül.

"Megrontottam éveken keresztül sok ministránst..."
"Ez rettenetes! És megbántad?"
"Igen, nagyon!"
"Akkor: irgumburgum! De amúgy meg van bocsátva. De többet ne forduljon ám elő!"
slowmotion
Kicsit átírtam.

"Megrontottam éveken keresztül sok ministránst..."
"Ez rettenetes! És élvezted?"
"Igen, nagyon!"
"Akkor meg van bocsátva. De most én gyónok meg neked"

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást. Köszönet a segítők munkájáért és a több tízezer támogató aláírásért!

A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat.

Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.

Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.

Sajnáljuk, hogy ezzel sokaknak csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy a nagyobb cél, hazánk mielőbbi visszavétele érdekében mindenki el tudja fogadni a döntésünket. Köszönjük a rengeteg, hazaszerető, becsületes jelölt jelentkezését! A közös munkát mindenképpen folytatjuk.

A TISZA Párt célja, hogy sok ezer jelentkezőből, a több tízezer támogatónk segítségével, a következő országgyűlési választásáig mind helyi mind országos szinten becsületes, a hazájukért dolgozni kívánó szakembereket találjunk és egy ütőképes és ütésálló csapatot hozzunk létre.

“A haza minden előtt.”
ozibozi
Akkor marad a f@sszal szavazás 🙁
Bruce
Komolyra fordítva azért ez nagyon meh. Vidéken nagyot tarol a Tisza, de most egyszerűen nincs kire szavazni.
Illetve kérdés az, hogy vajon kitart a lendület még 2 évig? Azért jó lett volna esetleg 1-2 önkormányzati várost is behúzni!
több mint 1 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást. Köszönet a segítők munkájáért és a több tízezer támogató aláírásért!

A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat.

Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.

Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.

Sajnáljuk, hogy ezzel sokaknak csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy a nagyobb cél, hazánk mielőbbi visszavétele érdekében mindenki el tudja fogadni a döntésünket. Köszönjük a rengeteg, hazaszerető, becsületes jelölt jelentkezését! A közös munkát mindenképpen folytatjuk.

A TISZA Párt célja, hogy sok ezer jelentkezőből, a több tízezer támogatónk segítségével, a következő országgyűlési választásáig mind helyi mind országos szinten becsületes, a hazájukért dolgozni kívánó szakembereket találjunk és egy ütőképes és ütésálló csapatot hozzunk létre.

“A haza minden előtt.”
ozibozi
Akkor marad a f@sszal szavazás 🙁
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
nyuggerek ott csücsörítenek az első sorban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
na ez hány ezer ember lehetett most Nyíregyházán?

buhloone mindstate

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 292 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 telex.hu/valasztas-2024/2024/05/07/gulyas-gergely-magyar-peter-meszaros-lorincs-valasztas

GG nagyon tipor, hogy fazék közelébe maradhasson.
Toca
Szánalmas az egész Fidesz kampány. Ma bedobtak a postaládába egy szórólapot nulla pozitív üzenet, csak a másik szapulása 14 év teljhatalom után, ennyi maradt.
Amikor meghallom már a háború szót is, csak kinomban nevetek. Mindenki háborúpárti, egész Európa is az, de valahogy csak-csak béke van minden háborúpárti eu-s országban. Nálunk meg lassan tíz éve folyamatos vészhelyzet.
Tényleg nehezen értem meg, hogy az aki nem funkcionális analfabéta, az hogyan tud a fideszre szavazni.
zinedine5
Jobb a krumplijuk 😊
Plusz túlsúlyban vannak a funkcionális analfabéták.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Huhh én vármegyei listán kire szavazzak?
Bruce
Én is most néztem meg az enyémet, és hát ....
Lehet csak azért fogok a Momentumra mert korrekt nők vannak a listán 😀😀
zacknorb
Úgy tűnik megtette a hatását, hogy láttad őket eleget itt a hsz-eimben a fórumon. 😀
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 telex.hu/valasztas-2024/2024/05/07/gulyas-gergely-magyar-peter-meszaros-lorincs-valasztas

Toca
Szánalmas az egész Fidesz kampány. Ma bedobtak a postaládába egy szórólapot nulla pozitív üzenet, csak a másik szapulása 14 év teljhatalom után, ennyi maradt.
Amikor meghallom már a háború szót is, csak kinomban nevetek. Mindenki háborúpárti, egész Európa is az, de valahogy csak-csak béke van minden háborúpárti eu-s országban. Nálunk meg lassan tíz éve folyamatos vészhelyzet.
Tényleg nehezen értem meg, hogy az aki nem funkcionális analfabéta, az hogyan tud a fideszre szavazni.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan

Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
Megvan az emberem, egy szavazatom már biztos. Raiders helyett Packers gear még biztosabbá tette volna.
 vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/jelolo-szervezetek/jeloltek/6191270?maz=02&taz=217
Kampman
A mentorom fia.