NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
5 meccs, kb 20 nap alatt, majd egyenes kiesés 10-15 nap alatt. Ez kb annyi mint a mostani torna, viszont több meccs és az adott országok tovább maradnak érdekeltek (több nézettség= több mani) illetve garantáltan lenne dráma is hiszen lenne nagy aki kiesik. Nem favorizálja a kicsiket, de legalább nem is kezdődik meg a matek már az első meccs után és nem lehet úgy taktikázni mint azt tette itt több csapat is (horvát-cseh, skót-angol pl) már a második(!) meccsen.Én meghagynám a 24 csapatos tornát, de 4 6 fős csoportot csinálnék és az első 2 menne csak tovább. Sokkal érdekesebb csoportmeccsek lennének és jó eséllyel az utolsó kör is izgalmas lenne.Akkor így hány csoportmeccs lenne? Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás
davemayer
Vagy nem minden csapat találkozna, az meg megint nem jó.
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
En a csoportmeccsektol szabadulnek, es akkor lehet tolem 32 csapat is. Max egy vigaszag amolyan masodik esely jelleggel. Mert ez a 6-bol 4 legjobb 3. tovabbjut ez vicc.Ja, engem is ez zavar a legjobban. A csapatok 2/3ada továbbjut...
rokaur
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Én meghagynám a 24 csapatos tornát, de 4 6 fős csoportot csinálnék és az első 2 menne csak tovább. Sokkal érdekesebb csoportmeccsek lennének és jó eséllyel az utolsó kör is izgalmas lenne.Akkor így hány csoportmeccs lenne? Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás
davemayer
Vagy nem minden csapat találkozna, az meg megint nem jó.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Én meghagynám a 24 csapatos tornát, de 4 6 fős csoportot csinálnék és az első 2 menne csak tovább. Sokkal érdekesebb csoportmeccsek lennének és jó eséllyel az utolsó kör is izgalmas lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nézzük meg most kik estek ki a csoportból: Finn, szlovák, magyar, török, észak-macedón, orosz, skót, lengyel. Minden tiszteletem a magyar válogatotté, amilyen produkciót leraktak a három nagy ellen, de szerintem a selejtezők azért vannak, hogy az ilyen szintű csapatok, mint pl. a felsorolt hat darab, ne jussanak ki egy világversenyre. Ráadásul a selejtezők is kevésbé komolyan vehetők, gyakorlatilag az ilyen Andorra jellegű csapatok szóródnak ki plusz egy pár alsó-középkategóriás csapat, mint az előbb felsoroltak.Öt éve a hollandok és a dánok nem jutottak túl a selejtezőn, ami szerintem elég nagy kudarcnak számított a bővítés miatt, de az akkoriban stabil Eb- és vb-résztvevő görögök, valamint a szerbek se tudtak kvalifikálni a 24 csapatos Eb-re. Most nagy csapat nem hasalt el a selejtezőben, esetleg az izlandiakat, az íreket, vagy megint a szerbeket lehet mondani, hogy talán jelentősebb távol maradók. Bár szerintem a selejtezők teljes leértékelése inkább a Nemzetek Ligája létrehozása miatt következett be, mert annak az A-ligájából (ahol a legjobb 16 szerepel) sikertelen kvalifikáció esetén is könnyen el lehet jutni legalább a pótselejtezőig. Persze van előnye is, mivel már a magyar válogatott is A-ligás, így a következő Eb-re gyakorlatilag biztos a pótselejtezős helyünk. 😊
Duff
Egyébként nemcsak a fociban, hanem szinte minden csapatsportban emelik a létszámot. Idén már a férfi kézi vb-n is 32 csapat szerepelt, a férfi kosár Eb-n már négy tornát játszottak le 24 csapattal, de '19-től kezdve a vb-n is emelkedett a létszám 24-ről 32-re. Sőt a vízilabda Eb-n is több a csapat, pedig ott aztán tényleg bohóckodás megy egy-két meccsen. 😀
Mindenben az üzlet számít, a fociban is inkább jusson ki pár futottak még csapat, minthogy az irdatlan piaccal rendelkező Oroszország vagy Törökország, vagy egy közkedvelt válogatott ne legyen ott (lásd Anglia 2008) az Eb-n.
Music City Miracle
több mint 3 éve
Sőt épp hogy a 8 csapatos eb lenne a legkevésbé szórakoztató, kár ezzel az elitizmussal jönni. Nyilván sok a 24 csapat, ahogy a vb-t is elcseszik a 32-ről való óriási emeléssel, de nem ezen múlik a torna alapvető színvonala.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Van 32 ország európában?Az UEFA-nak, mint Európai Labdarúgó-Szövetségnek 55 tagországa van, tehát a selejtezőben indulóknak kevesebb mint a fele jut ki az EB-re. Az más kérdés, hogy pár ország miért itt indul? (pl Kazahsztán, Azerbajdzsán, stb.) Európában több a pénz és jelentősebb a foci piac, gondolom ezért kérték ide magukat.
Megnéztem a Wiki-n, ott Vatikánnal együtt 45 van 😊
Vicc a 24 csapatos EB, az országok több mint fele kijut.
A 32 csapatoshoz nem is kellene selejtező, csak jelentkezni kellene hogy megyünk 😀
bcsarli
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 3 éve
Még lehet egyet is értenék veletek, de szigorúan élvezeti szempontból pl a macedónok szerintem tök jó meccseket nyomtak, ahogy pl a szlovákok vagy a skótok is.A 24-es már nagyon híg, de az üzlet az első.
Szerintem az első két csoportkörrel nem volt semmi gond, a meccsek jelentős többsége izgalmas volt, a gond utána kezdődött.
Én nem látok kapcsolatot a szórakoztató faktor és aközött, hogy 16 vagy 24 csapatos az EB.
Szokol
több mint 3 éve
Még lehet egyet is értenék veletek, de szigorúan élvezeti szempontból pl a macedónok szerintem tök jó meccseket nyomtak, ahogy pl a szlovákok vagy a skótok is.Szerintem az első két csoportkörrel nem volt semmi gond, a meccsek jelentős többsége izgalmas volt, a gond utána kezdődött.
Én nem látok kapcsolatot a szórakoztató faktor és aközött, hogy 16 vagy 24 csapatos az EB.
több mint 3 éve
én azt se értem törököket oroszokat miért nem asia cupba nyomják
több mint 3 éve
Duff
3 133
Vicc a 24 csapatos EB, az országok több mint fele kijut.Abszolút egyetértek, a 16 csapatos EB szerintem sokkal jobb volt.
bcsarli
Nézzük meg most kik estek ki a csoportból: Finn, szlovák, magyar, török, észak-macedón, orosz, skót, lengyel. Minden tiszteletem a magyar válogatotté, amilyen produkciót leraktak a három nagy ellen, de szerintem a selejtezők azért vannak, hogy az ilyen szintű csapatok, mint pl. a felsorolt hat darab, ne jussanak ki egy világversenyre. Ráadásul a selejtezők is kevésbé komolyan vehetők, gyakorlatilag az ilyen Andorra jellegű csapatok szóródnak ki plusz egy pár alsó-középkategóriás csapat, mint az előbb felsoroltak.
több mint 3 éve
45 van, de UK már eleve nem egy hanem 4 ország, nincs benne Kazah, Azerbadgán, Örményország, Grúzia, FeröerEn is pont ezen gondolkoztam tegnap nezve a hollandok jatekat, hogy foleg a top ligak jatekosai evi 50-60 meccs utan mennyire szivesen is lepnek palyara az ilyen tornakon, foleg az idei EB-n, ahol sokat kell utazniuk is, covid protokoll is ervenyben van, meg dog meleg is van. A kovi bajnoki szezon meg a legtobb helyen augusztusban mar kezdodik is.Van 32 ország európában?
De valtozas ugy sem lesz, nincs realis opcio. Amatorok jatszanak? Vagy csak akik adott percnel kevesebbet jatszottak a szezon soran?
Amugy sztem max annyival gyengebb a szinvonal mint mondjuk egy BL, hogy kevesbe osszeszokottak a csapatok.
De a jatek kepe mar nagyon reg ota ilyen a profi sportban, foleg ha nem ket hasonlo szintu csapat jatszik.
Eredmeny >> minden mas
Ezert tobbet sztem nem is erdemes varni, foleg h a csapatok felenek csak a bunkerfoci a realis opcio, hogy ne verjek oket bucira.
Egy 8, vagy 16 csapatos EB sokkal jobb lenne.
Vagy akar egy 32 csapatok, es legyenek kint a romanok/szerbek/norvegok stb is. (sokkal gyengebbek nem lehetnek, mint a macedonok, skotok vagy epp mi vagyunk).
Borbinho
A 32 csapatoshoz nem is kellene selejtező, csak jelentkezni kellene hogy megyünk 😀
bcsarli
több mint 3 éve
Zsóti megmondja:Hú de számalmas...
mandiner.hu/cikk/20210627_hollandia_terdel
zemanla
több mint 3 éve
En is pont ezen gondolkoztam tegnap nezve a hollandok jatekat, hogy foleg a top ligak jatekosai evi 50-60 meccs utan mennyire szivesen is lepnek palyara az ilyen tornakon, foleg az idei EB-n, ahol sokat kell utazniuk is, covid protokoll is ervenyben van, meg dog meleg is van. A kovi bajnoki szezon meg a legtobb helyen augusztusban mar kezdodik is.Van 32 ország európában?
De valtozas ugy sem lesz, nincs realis opcio. Amatorok jatszanak? Vagy csak akik adott percnel kevesebbet jatszottak a szezon soran?
Amugy sztem max annyival gyengebb a szinvonal mint mondjuk egy BL, hogy kevesbe osszeszokottak a csapatok.
De a jatek kepe mar nagyon reg ota ilyen a profi sportban, foleg ha nem ket hasonlo szintu csapat jatszik.
Eredmeny >> minden mas
Ezert tobbet sztem nem is erdemes varni, foleg h a csapatok felenek csak a bunkerfoci a realis opcio, hogy ne verjek oket bucira.
Vagy akar egy 32 csapatok, es legyenek kint a romanok/szerbek/norvegok stb is. (sokkal gyengebbek nem lehetnek, mint a macedonok, skotok vagy epp mi vagyunk).
Borbinho
több mint 3 éve
Zsóti megmondja:mandiner.hu/cikk/20210627_hollandia_terdel
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A francia, portugal, nemet meccsen az volt a kozvelekedes, hogy milyen jol jatszanak a magyarok. Nem az hogy a masik 3 mennyire rosszul. Majd jon egy holland-cseh es nezhetetlen lesz. Kozben a csehek focizni is szandekoztak, meg labdat birtokolni. Erdekes ez a reszrehajlas 😉A magyarok, magyar szemmel nezve, a kepessegeikhez merten jol jatszottak. Harmadik felnek feltehetoen unalmas volt a a 3-bol legalabb 2 meccs.
topin
Ugyanez igaz a csehekre is. Cseh szemmel nezve minden bizonnyal elmeny volt, izgalmas volt, jok voltak. Harmadik, fuggetlen felkent azonban nem volt jo merkozes.
A ketto nem zarja ki egymast. Nem feltetlenul kell reszlehajlast belelatni. Mindazonaltal szinte biztos, hogy pl a nemetek es a franciak nagyobb erot jelentenek, mint a hollandok.
több mint 3 éve
topin
2 008
A francia, portugal, nemet meccsen az volt a kozvelekedes, hogy milyen jol jatszanak a magyarok. Nem az hogy a masik 3 mennyire rosszul. Majd jon egy holland-cseh es nezhetetlen lesz. Kozben a csehek focizni is szandekoztak, meg labdat birtokolni. Erdekes ez a reszrehajlas 😉
több mint 3 éve
En is pont ezen gondolkoztam tegnap nezve a hollandok jatekat, hogy foleg a top ligak jatekosai evi 50-60 meccs utan mennyire szivesen is lepnek palyara az ilyen tornakon, foleg az idei EB-n, ahol sokat kell utazniuk is, covid protokoll is ervenyben van, meg dog meleg is van. A kovi bajnoki szezon meg a legtobb helyen augusztusban mar kezdodik is. De valtozas ugy sem lesz, nincs realis opcio. Amatorok jatszanak? Vagy csak akik adott percnel kevesebbet jatszottak a szezon soran?
Eredmeny >> minden mas
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ezt mindegyik soccertornára le lehet írni, a "nagyobb a füstje, mint a lángja" közhely itt lenne elsüthető a legtöbbször. Túlságosan nagy a hype* a játék jelenlegi szórakoztatófaktorához képest, túl könnyen dobálózik mindenki olyan jelzőkkel, hogy "óriási csata", "hatalmas küzdelem", háború, stb.Míg az igazság az, hogy a játékosok többségének ez nem más, mint púp a hátán, illetve a modern foci szabályrendszere olyan szinten támadóellenes, hogy bele van kódolva az unalmas mérkőzések tömkelege.
* erre számomra a legjobb példa az nso bulvárcikke a minap, hogy "lám, milyen bámulatosan vette le pogba az edzésen a labdát", miközben a meccseken örül az ember, ha elvétve valaki meg mer engedni egy különlegesebb cselt.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Eddig nem lattam tul sok jo/izgalmas merkozest, ertvr ezalatt a latvanyos vagy porgos, feszult meccseket.Persze szakmailag lehet jol jatszanak, de eddig nagyon szurke nekem ez az EB.
több mint 3 éve
Szabadrúgásból volt már gól?Meg nem.
steelwolf
több mint 3 éve
Szabadrúgásból volt már gól?
több mint 3 éve
Jo kis belga sultkrumpli kagyloval, nyamm <3Elegge meglepodnek, ha nem a danok nyernek az EBt. Annyira egyutt vannak, nem lehet mentalisan megtorni oket.Ha nem mekivel eteti őket is!
Egy olyan csodasztori lesz, amit sok sok evig lehet majd emlegetni.
Csoportkor utan meg is raktam oket 😀
Amugy a belgaknal gyanus h lesz egy kurva nagy visszaeses, mert ugyan azok a huzonevek, akik 4-6 eve is voltak, es nagyon nem latszik a kovetkezo aranygeneracio.
Meg a kovi 2 vilagesemenyen lehet eselyuk, de a mostani csapat se olyan jo mar mint a 3 evvel ezelotti volt.
Nem veletlen h mindenkinek 100+ valogatottsaga van mar.
Na majd Hazard gyerekei odabasznak a 2032es EB-n, az mar kapasbol 3 jatekos a 11bol 😀
Borbinho
Toca
több mint 3 éve
Mondjuk Bozsiknak igaza van a lapokat illetőenDe Light mikor kezezett, már a labdára vetődött és a cseh srác épp botlott bele a testébe... Ha nincs kéz, akkor sincs gólhelyzet már
Pepe meg idegből ment, sima piros
Fordítva kellett volna lapot adni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀