Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Pepe <3
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Egész sokáig bírta a favágó. 😅
több mint 3 éve
Pepe a barom. Jobb helyen ez piros
több mint 3 éve
Fernandesben azt birom, hogy eleg csak hozzaerni, egybol uvolt, mintha vilagfajdalma lenne, es olyan arcot vag, mint akinek most vagta le a villamos a labat.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Pepe signature move
több mint 3 éve
Belgák leültek ez megbosszulja meg magát
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Megfertőztem.Joao fél X lábai kicsit kacskák, szóval innen a név!Mivan ma veled? 😊
Willie Parker
NB2
Amúgy egyre inkább látható, hogy a portugálok Cé Durr-ban játszanak ma.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
kb. ennyire szar a meccsWitselekJoao fél X lábai kicsit kacskák, szóval innen a név!Mivan ma veled? 😊
Willie Parker
NB2
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
WitselekJoao fél X lábai kicsit kacskák, szóval innen a név!Mivan ma veled? 😊
Willie Parker
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
CR szabadrúgásból bünteti a csapattársait
több mint 3 éve
Joao fél X lábai kicsit kacskák, szóval innen a név!Mivan ma veled? 😊
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Joao fél X lábai kicsit kacskák, szóval innen a név!
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Nekem az marad meg róla, ahogy Scolari a teljes 2004-es EB-n erőltette, 0 góllal.Pauleta hiányzik ebből a portugál csapatbólMekkora tanár volt, szerintem azóta sem nyert senki gólkirályi címet 20 csapatos bajnokságban 15 góllal 🤣🤣
csebi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Fernandes a kamu tiziken kivul is nagyon jo volt amugy. A tobbiek nem.Szerintem inkabb mind harom.Hát a PL császárok közül (Jota, Bernardo, Bruno) egyik balfaszabb mint a másik ezen az EB-n.Te se neztel sok PLt iden. 🙂
eaglesmcnabb
A harombol ketto honapok ota szar, a PL-ben is.
Stez
Attol még bernardon kívul a masik kettőt folyamatosan hypeolják a sajat szurkoloik azert írtam a csaszarok jelzőt.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Pauleta hiányzik ebből a portugál csapatbólMekkora tanár volt, szerintem azóta sem nyert senki gólkirályi címet 20 csapatos bajnokságban 15 góllal 🤣🤣
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A portugálok simán becigánykodnak még egy pirosat, ez ajándék pénz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Pepe megy békíteniMintha Görögország adna kölcsön valakinek.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
pályán kívül most elég szarul szerepelt 😀Paulo Sousa off courseÉs főleg Nuno Gomes.Pauleta hiányzik ebből a portugál csapatbólMeg Quaresma 😀
csebi
Hanni
iktriad
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
EusébioPaulo Sousa off courseÉs főleg Nuno Gomes.Pauleta hiányzik ebből a portugál csapatbólMeg Quaresma 😀
csebi
Hanni
iktriad
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pepe megy békíteniez az oximoron tankönyvi illusztrációja lehetne
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Détári szerint ő még a labdát se tudja rendesen levenni. Igaz jól fejel. Embert le sörmeccsen.Paulo Sousa off courseÉs főleg Nuno Gomes.Pauleta hiányzik ebből a portugál csapatbólMeg Quaresma 😀
csebi
Hanni
iktriad
Willie Parker
több mint 3 éve
Lukaku és Pepe a 2 agytröszt