Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Eden ma legalább jól játszik, de Meunier katasztrófa, én ott váltanék fixen.nah és kire ? 😀
Hanni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Tiszta talajtornaBírod a szárazságot vagy már vettél magadhoz elég folyadékot?
Tactful Cactus
több mint 3 éve
portugál piros lapra milyen oddsz van? 1.15?
több mint 3 éve
Eden ma legalább jól játszik, de Meunier katasztrófa, én ott váltanék fixen.
több mint 3 éve
horizon go haldoklik sajnos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Simeone is padrol hozta, santos meg onnan semSérült vagy miért? Nem hinném, hogy bármelyik pályán lévőnél roszabb lenneJ.félix pályára lépett már egyeltalán az EB-n?Nem emlékszem rá
Heisman
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Tiszta talajtornaEszembe jutott a 2006-os holland-portugál favágás, egészen hihetetlen volt számomra is, ahogy megnéztem a részleteket, hogy Pepe még nem volt ott.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Tiszta talajtorna
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na, csak sikerult De Bruynet is kioffolnia a hulye gyereknek.
több mint 3 éve
Sérült vagy miért? Nem hinném, hogy bármelyik pályán lévőnél roszabb lenneJ.félix pályára lépett már egyeltalán az EB-n?Nem emlékszem rá
Heisman
csebi
több mint 3 éve
J.félix pályára lépett már egyeltalán az EB-n?Nem emlékszem rá
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
J.félix pályára lépett már egyeltalán az EB-n?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ezer éve Lopesnek kéne védenie a válogatottban, sajna kijárt már a pofon!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Meg nem art fejben tartani, hogy volt v max 1 masodperc amig a labda Hazard labatol a kapuig jutott.Én úgy láttam, nem az volt a gond, hogy alapból nem érte volna el, hanem az, hogy a "csavar" miatt rosszul számította ki a labda ívét. De még megnézem ismétlésben.Nem ott kapott. Es miutan onnan a legtobb jatekos teker a hosszura, nem is ertem, Patricio miert allt meg a roviden. Ebben o a helyezkedesevel benne van, hiaba kanyarodott a labda, ezt neki ki kellett volna utnie, pont az a fel meter kellett volna, amennyivel jobban a roviden allt. Es amugy a labda kb 10 centivel szallt el a keze mellett, ugyhogy boven vedenie kellett volna alapesetben.Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
nagylaza
Stez
nagylaza
Vedheto volt, de nem mondanam kapushibanak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Módosítok. Igen, ezt védeni kellett volna.Én úgy láttam, nem az volt a gond, hogy alapból nem érte volna el, hanem az, hogy a "csavar" miatt rosszul számította ki a labda ívét. De még megnézem ismétlésben.Nem ott kapott. Es miutan onnan a legtobb jatekos teker a hosszura, nem is ertem, Patricio miert allt meg a roviden. Ebben o a helyezkedesevel benne van, hiaba kanyarodott a labda, ezt neki ki kellett volna utnie, pont az a fel meter kellett volna, amennyivel jobban a roviden allt. Es amugy a labda kb 10 centivel szallt el a keze mellett, ugyhogy boven vedenie kellett volna alapesetben.Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
nagylaza
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
es tenyleg..az egy rohadt szopo labda volt.es ezt kapuskent mondom.A 2010es del-afrikai a jabulani labdavalHúh, melyik vébé is volt, amikor először bevetették a különösen pörgő labdákat?Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Gondolom a kapusokat megint nem kerdeztek meg a labda tervezesenel, de ez mar jo par vilagesemeny ota igy mukodik....
Kellenek a nagy golok, na
Borbinho
nagylaza
Borbinho
több mint 3 éve
pont arra számított, hogy kiüti, csak pont előtte jött ki a kurfli a labdából, persze pont az a 30 centi hiányzott amit jobbra szökent RuiPí.Én úgy láttam, nem az volt a gond, hogy alapból nem érte volna el, hanem az, hogy a "csavar" miatt rosszul számította ki a labda ívét. De még megnézem ismétlésben.Nem ott kapott. Es miutan onnan a legtobb jatekos teker a hosszura, nem is ertem, Patricio miert allt meg a roviden. Ebben o a helyezkedesevel benne van, hiaba kanyarodott a labda, ezt neki ki kellett volna utnie, pont az a fel meter kellett volna, amennyivel jobban a roviden allt. Es amugy a labda kb 10 centivel szallt el a keze mellett, ugyhogy boven vedenie kellett volna alapesetben.Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
nagylaza
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
Én úgy láttam, nem az volt a gond, hogy alapból nem érte volna el, hanem az, hogy a "csavar" miatt rosszul számította ki a labda ívét. De még megnézem ismétlésben.Nem ott kapott. Es miutan onnan a legtobb jatekos teker a hosszura, nem is ertem, Patricio miert allt meg a roviden. Ebben o a helyezkedesevel benne van, hiaba kanyarodott a labda, ezt neki ki kellett volna utnie, pont az a fel meter kellett volna, amennyivel jobban a roviden allt. Es amugy a labda kb 10 centivel szallt el a keze mellett, ugyhogy boven vedenie kellett volna alapesetben.Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
nagylaza
Stez
több mint 3 éve
A 2010es del-afrikai a jabulani labdavalHúh, melyik vébé is volt, amikor először bevetették a különösen pörgő labdákat?Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Gondolom a kapusokat megint nem kerdeztek meg a labda tervezesenel, de ez mar jo par vilagesemeny ota igy mukodik....
Borbinho
nagylaza
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jabulanira gondolsz? 2010 Del-AfrikaHúh, melyik vébé is volt, amikor először bevetették a különösen pörgő labdákat?Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Borbinho
nagylaza
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
most nézem a tippjátékban kampman 3-2 holland siker tippje a 3. legjobb volt 😀
több mint 3 éve
2010-es gondolomHúh, melyik vébé is volt, amikor először bevetették a különösen pörgő labdákat?Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Borbinho
nagylaza
több mint 3 éve
Nem ott kapott. Es miutan onnan a legtobb jatekos teker a hosszura, nem is ertem, Patricio miert allt meg a roviden. Ebben o a helyezkedesevel benne van, hiaba kanyarodott a labda, ezt neki ki kellett volna utnie, pont az a fel meter kellett volna, amennyivel jobban a roviden allt. Es amugy a labda kb 10 centivel szallt el a keze mellett, ugyhogy boven vedenie kellett volna alapesetben.Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
nagylaza