Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szerintem a belgák előbb-utóbb lőnek egy gólt.
több mint 3 éve
Thorgan › Eden
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
NESZTEK! 😊
több mint 3 éve
Igaz. Illik megvárni míg a bpi gep leszáll AmszterdambanPersze, hogy kirugjak. Mar meg is van a kozlemeny szerintem, de ilyenkor azert meg szoktak varni a bejelentessel a kovetkezo 1-2 napot.Azt hittem már most lemond vagy kirúgják azonnal. Mondtam is asszonynak a végén mikor mutattak h ezt a csavot ma kirúgjákVan der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.milyenek az első hangok kint?Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
Jan
davemayer
NB2
davemayer
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Es Meki oltja Hazard-t... Hat golt lott!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Bumm
több mint 3 éve
Renato Sanchezt sikerült már valakinek felborítania? 😊Hazardnak 😀 a ket nagyseggu, ha osszefutnanak abbol tuti foldrenges lenne
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Renato Sanchezt sikerült már valakinek felborítania? 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Tegyük hozzá, hogy éveknóta a leggyengébb válogatási lehetősége volt.Van der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.milyenek az első hangok kint?Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
Jan
davemayer
NB2
davemayer
Stekelenburgnak nem szabadna kezdenie, de nincs igazi alternatíva.
Van Dijk kiesése nagy veszteség, de Ligt formán kìvül van, de Jong sematikussá vált Barcelonában, de Beek-et leépítette a MU.
Gravenberchet nem merte többet erőltetni, mert tapasztalatlan. Weghorst statikus ebbe a csapatba, ő klasszik 4-3-3 v 4-4-2-ben lenne jó.
Wijnaldumnak nincs alternatívája, ő meg kifulladt.
Malen idiótán játszik, Depay önző.
több mint 3 éve
Ez nálam nem les
több mint 3 éve
ezt a világtalan sporit még most kéne lecserélni mielőtt nagy károkat csinál
több mint 3 éve
Persze, hogy kirugjak. Mar meg is van a kozlemeny szerintem, de ilyenkor azert meg szoktak varni a bejelentessel a kovetkezo 1-2 napot.Azt hittem már most lemond vagy kirúgják azonnal. Mondtam is asszonynak a végén mikor mutattak h ezt a csavot ma kirúgjákVan der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.milyenek az első hangok kint?Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
Jan
davemayer
NB2
davemayer
csebi
több mint 3 éve
Van der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.Szerintem is ez a két eset lehetséges.
davemayer
több mint 3 éve
Azt hittem már most lemond vagy kirúgják azonnal. Mondtam is asszonynak a végén mikor mutattak h ezt a csavot ma kirúgjákVan der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.milyenek az első hangok kint?Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
Jan
davemayer
NB2
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
(Un)Fertongen
több mint 3 éve
Meg se kell neznem h tudjam, Juves a csavo 😀majd amikor Kulusevsky a 3.at rúgja, elfogod szégyellni magad ezen hozzászólás utánMax 1-1 mezonygollal 😀A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.3-3 lesz
Kampman
Sixo
Borbinho
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Van der vaart szidta de boert mint a bokrot, sztem lemondatják vagy magától elmegy.milyenek az első hangok kint?Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
Jan
davemayer
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ahol a Southgate fele angolok jatszanak, az mondjuk az o szempontjukbol jo nem lehetAz Angol-Német is bunrossz meccs leszA svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.Mikor tanulják már meg az emberek, hogy a nagy tornákon az esetek 90%-ában két "sztárcsapat" meccse az, ami nézhetetlen
Kampman
| soha, mégis mindig ezekre megy a nyáladzás |
r.baggio
csebi
több mint 3 éve
majd amikor Kulusevsky a 3.at rúgja, elfogod szégyellni magad ezen hozzászólás utánMax 1-1 mezonygollal 😀A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.3-3 lesz
Kampman
Sixo
Borbinho
több mint 3 éve
Az Angol-Német is bunrossz meccs leszA svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.Mikor tanulják már meg az emberek, hogy a nagy tornákon az esetek 90%-ában két "sztárcsapat" meccse az, ami nézhetetlen
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Max 1-1 mezonygollal 😀A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.3-3 lesz
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.Mikor tanulják már meg az emberek, hogy a nagy tornákon az esetek 90%-ában két "sztárcsapat" meccse az, ami nézhetetlen
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.3-3 lesz
Kampman