Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Húh, melyik vébé is volt, amikor először bevetették a különösen pörgő labdákat?Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Gondolom a kapusokat megint nem kerdeztek meg a labda tervezesenel, de ez mar jo par vilagesemeny ota igy mukodik....
Kellenek a nagy golok, na
Borbinho
több mint 3 éve
Ez a meccs is kb ennyi volt, mert a portugáloknak annyi a játéka csak hogy a 4 védő között álló Ronaldora felívelik. Mondjuk egyszer akár össze is jöhet
több mint 3 éve
1-0 volt a tippem!Nálam 3-1 volt a belgáknak, elvileg még bejöhet.
Portugál-Magyar 3-0
Belga-Magyar 4-0
Egyszerű a képlet!
steelwolf
több mint 3 éve
Ezert nem kell nyesegetni meg kulizgetni. A mai labdakat megkuldod max erovel, ugy hogy a fuzovel talalod el, a joisten se tudja milyen ivet fog leirni.Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
nagylaza
Gondolom a kapusokat megint nem kerdeztek meg a labda tervezesenel, de ez mar jo par vilagesemeny ota igy mukodik....
Kellenek a nagy golok, na
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ha pont a kapus keze előtt kap gellert a lövés, akkor már tehetetlen.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
vagy ha időben reagál. nem nagyon takarta senki a lövést.Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Szorítsd le te barom.
több mint 3 éve
Ő jön Romaba védeni? 😩és még így is jobb, mint az eddigiek leszámítva fuzatot
steelwolf
több mint 3 éve
1-0 volt a tippem!Portugál-Magyar 3-0
Belga-Magyar 4-0
Egyszerű a képlet!
több mint 3 éve
Ha jol helyezkedik, siman kiuti. Pont annyin mulott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Igen, nagyon furcsán kanyarodott.Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Ő jön Romaba védeni? 😩
több mint 3 éve
Megha a németek nem lőnek gólt, mi vagyunk itt és már vezetnènk 3-0-ra 😊Semmiből belga gól 😕milyen semmiből, ha lefújják lukaku mezrángatását, abból a szabadból már tuti vezettek volna már egy ideje a belgák
NB2
Sixo
több mint 3 éve
De Bruynet ismerve ez megint sulyos serules. Pep orul.
több mint 3 éve
Vazz. Ez milyen beadás volt?
több mint 3 éve
mit pofázik a csávó, ez inkább piros, mint sárga
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.Irányt változtatott a labda a levegőben, ha jól láttam.
Stez
több mint 3 éve
Csak nekem tűnik úgy hogy ezen az EBn sokkal több a távoli nagy gól mint mâskor? (végre)
több mint 3 éve
Semmiből belga gól 😕milyen semmiből, ha lefújják lukaku mezrángatását, abból a szabadból már tuti vezettek volna már egy ideje a belgák
NB2
több mint 3 éve
Ket kapus kozti kulonbseg egyelore meghozta a gyumolcsét. Cr szabadja ugyanígy szállt még inkabb sarokra
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szerintem ez is kapushiba, tulsagosan is a roviden allt Patricio. Onnan azert ilyen golt nem szep kapni.
több mint 3 éve
nabazmeg, mondom kinéz egy gólzáporos 0-0-nak, meg is teszem, erre...
több mint 3 éve
Semmiből belga gól 😕
több mint 3 éve
Picit nincs benne a kapus?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.