Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Estét!

Jó a meccs?
steelwolf
Nem, nyugodtan lefeküdhetsz aludni!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Estét!

Jó a meccs?
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 324 — beers & Packers
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Műállam, nulla nemzeti identitással.
Kampman
Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?

Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
Természetesen nem.
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
A spanyoloknál senki sem énekli.
nagylaza
Szoveg nelkul nehez. 😊
Vrij6
Ne kötözködj!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 207 — The Mathematician
muti nem szarakodott, egyből előadta a nagyhalált ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
Nem feltétlenül utálja, hanem nem is érti. Ebből volt egyszer egy csúnya vasúti baleset.
több mint 3 éve
Csávó nem witselt
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Pepe azert szépen leütközte Lukakut 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mr.Breaker
Kampman
Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?

Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
Természetesen nem.
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
A belga nemzeti identitas izgi tema, van par hosszabb iras, ha erdekel a tema.
Vrij6
Szerintem kimerül a király tiszteletébe de lehet ez elég erős sarkítás
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez lesz az a meccs, amit a belgak vegigtamadnak, majd CR kap egy tizit, berugja, es a portugalok tovabbjutnak azzal.

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Természetesen nem.
Kampman
A belga nemzeti identitas izgi tema, van par hosszabb iras, ha erdekel a tema.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
havi 200 pengő fixszel az ember könnyen Witsel.

choose life
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Természetesen nem.
Kampman
Hat ebben ennyire nem vagyok otthon, úgyhogy elhiszem, amit írsz.

Én csak ezt a himnusz éneklési “mítoszt” nem tudom hova tenni. Túl van gondolva szerintem.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
 www.google.com/amp/s/ugocsa.blog.hu/2008/12/17/gyulolt_ellensegeink_a_belgak%3flayout=5
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Természetesen nem.
Kampman
nagylaza
Szoveg nelkul nehez. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Mit vársz ? Fél ország nem beszéli a másik nyelvét.
(Flamand Vallon )
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Nem ebben merül ki, de pl a magyaroknál tökéletesen leszűrhető a himnuszéneklési intenzitásból, hogy mennyire fognak megszakadni a pályán
r.baggio
Pl Orbannal vagy Nego-nal?

Szerintem ez egy belemagyarázás. Valaki szereti “teatralisabban” énekelni, valaki inkább magában énekli. Nem hiszem, hogy ez határozna meg bármit is.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Hazard tolt egy spaceburgert
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Nem ebben merül ki, de pl a magyaroknál tökéletesen leszűrhető a himnuszéneklési intenzitásból, hogy mennyire fognak megszakadni a pályán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Természetesen nem.
Kampman
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 207 — The Mathematician
adjatok már egy streamet pls, ez a mediaklikk ma egy hulladék
Sixo
 reddt1.soccerstreams.net/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
adjatok már egy streamet pls, ez a mediaklikk ma egy hulladék
Sixo
 socceronline.me/belgium-vs-portugal-live/stream-1
több mint 3 éve
Mr.Breaker
Kampman

roberto23
Természetesen nem.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
CR-el vajon ma is rúgatnak les és/vagy 11-es gólt?

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló