Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Estét!Nem, nyugodtan lefeküdhetsz aludni!
Jó a meccs?
steelwolf
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Ne kötözködj!Szoveg nelkul nehez. 😊A spanyoloknál senki sem énekli.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
nagylaza
Vrij6
több mint 3 éve
muti nem szarakodott, egyből előadta a nagyhalált ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem feltétlenül utálja, hanem nem is érti. Ebből volt egyszer egy csúnya vasúti baleset.Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Csávó nem witselt
több mint 3 éve
Pepe azert szépen leütközte Lukakut 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kimerül a király tiszteletébe de lehet ez elég erős sarkításA belga nemzeti identitas izgi tema, van par hosszabb iras, ha erdekel a tema.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
Vrij6
több mint 3 éve
Ez lesz az a meccs, amit a belgak vegigtamadnak, majd CR kap egy tizit, berugja, es a portugalok tovabbjutnak azzal.
több mint 3 éve
A belga nemzeti identitas izgi tema, van par hosszabb iras, ha erdekel a tema.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hat ebben ennyire nem vagyok otthon, úgyhogy elhiszem, amit írsz.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
Kampman
Én csak ezt a himnusz éneklési “mítoszt” nem tudom hova tenni. Túl van gondolva szerintem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
több mint 3 éve
www.google.com/amp/s/ugocsa.blog.hu/2008/12/17/gyulolt_ellensegeink_a_belgak%3flayout=5LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
több mint 3 éve
Szoveg nelkul nehez. 😊A spanyoloknál senki sem énekli.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
Kampman
nagylaza
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mit vársz ? Fél ország nem beszéli a másik nyelvét.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
(Flamand Vallon )
több mint 3 éve
Pl Orbannal vagy Nego-nal?Nem ebben merül ki, de pl a magyaroknál tökéletesen leszűrhető a himnuszéneklési intenzitásból, hogy mennyire fognak megszakadni a pályánMiért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
r.baggio
Szerintem ez egy belemagyarázás. Valaki szereti “teatralisabban” énekelni, valaki inkább magában énekli. Nem hiszem, hogy ez határozna meg bármit is.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Hazard tolt egy spaceburgert
több mint 3 éve
LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nem ebben merül ki, de pl a magyaroknál tökéletesen leszűrhető a himnuszéneklési intenzitásból, hogy mennyire fognak megszakadni a pályánMiért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A spanyoloknál senki sem énekli.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
Kampman
több mint 3 éve
adjatok már egy streamet pls, ez a mediaklikk ma egy hulladékreddt1.soccerstreams.net/
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 359
adjatok már egy streamet pls, ez a mediaklikk ma egy hulladéksocceronline.me/belgium-vs-portugal-live/stream-1
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
roberto23
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
CR-el vajon ma is rúgatnak les és/vagy 11-es gólt?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló