Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.Ott milyen szar lesz színvaknak lenni!
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Ha kicsi a tét, a kedvem sötétNa azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀Mármint százharminc forinttal?
Heisman
nagylaza
több mint 3 éve
Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀Mármint százharminc forinttal?
Heisman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.
több mint 3 éve
Gondolom regi teloja van (vagy csak siman nem lehet vele screenshotot csinalni)... :/Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀Képet róla!
Heisman
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Egyetemen a new yorki születésű tanár mondta pár éve, hogy neki 911 után jutott először eszébe, hogy ő tulajdonképpen amerikai, nem csak new yorki.de pl az ameriakiak se mazt mondjak hogy usabol vannak hanem la , new york stb...Ezt teljesen elhiszem h ez így van. A menedékkérők is választhatnak az eljárás kezdetén h melyik nyelvű vonalra kerüljenek a kettő közül…Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
csebi
en ezt tapasztaltam, pedig ott ahimnusz az himnusz 😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nyerek akkor megy a screenshot 😉Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀Képet róla!
Heisman
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
de pl az ameriakiak se mazt mondjak hogy usabol vannak hanem la , new york stb...Ezt teljesen elhiszem h ez így van. A menedékkérők is választhatnak az eljárás kezdetén h melyik nyelvű vonalra kerüljenek a kettő közül…Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
csebi
en ezt tapasztaltam, pedig ott ahimnusz az himnusz 😀
több mint 3 éve
Azert sokatmondo, hogy Bruno Fernandes nem kezd, es a helyen mindenfele Sanchesek meg Palinhak rohangalnak.
több mint 3 éve
Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀Képet róla!
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Piros kezezésért 😊Amúgy sztem ez sárga. De már több mint 10 éve ilyenekert nem adnak. Mikor gyerekként tanultam a szabályokat úgy volt h saját terfelen a kez az sárga, most már nincs így.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Hajdú B. szépeket olt azért. 😄
több mint 3 éve
Piros kezezésért 😊
több mint 3 éve
Azért vannak akik még a Franco-s verziót éneklik, nyilván a válogatottban ki van adva hogy el ne kezdődjön a Viva Espana alzad los brazos hijos…A spanyoloknál senki sem énekli.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
Ronaldo odakapott az arcahoz, es nezte, verzik e a szaja, kozben a vedo meg csak az arcahoz sem ert.
több mint 3 éve
Löfli lassan elmehetnél szarni, mert meccset akarok.jah egy dulcolax-ot bekaphatna
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
rengeteg bajnok van itt, pl ööö ... ööö ... ööö .... öööööööööööö
több mint 3 éve
Eltem egy evet Belgiumban, eleg sok belgaval talalkoztam, dolgoztam vagy eltem egy helyen. Raadasul pont 2018ban voltam kint, az egesz orszag a nemzeti szinekben pompazott (+ minden mas orszag zaszlajai is kint voltak, ugye nagyon sokszinu a lakossag osszetetele) egy honapig.www.google.com/amp/s/ugocsa.blog.hu/2008/12/17/gyulolt_ellensegeink_a_belgak%3flayout=5LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
NB2
Az amikor a belgak meccseit neztek tobb ezren egy-egy teren, pont olyan volt, mint amikor a 2016os EBt neztuk itthon.
Mindenki egykent szurkolt a csapatnak, a 3 evestol a 90 evesig.
Az meg, amikor tobb tizezren fogadtak a csapatot a VB utan a Grand Place-on, egy felejthetetlen emlek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Löfli lassan elmehetnél szarni, mert meccset akarok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ezt teljesen elhiszem h ez így van. A menedékkérők is választhatnak az eljárás kezdetén h melyik nyelvű vonalra kerüljenek a kettő közül…Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.LoL ez nagyon nem igazBelgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Borbinho
Kampman
több mint 3 éve
Estét!Igen, eddig Witsel osszes labdaerintesenel benyogott valaki egy jo kis szoviccet.
Jó a meccs?
steelwolf
több mint 3 éve
Nem nagy ügy szerintem se, spanyolok közül egyik sem énekli 😛 😀Hat ebben ennyire nem vagyok otthon, úgyhogy elhiszem, amit írsz.Természetesen nem.Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.Műállam, nulla nemzeti identitással.
Mr.Breaker
Kampman
Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
Én csak ezt a himnusz éneklési “mítoszt” nem tudom hova tenni. Túl van gondolva szerintem.
roberto23
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!