NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
lol, henrik szerintem keveri valakivel chiesa-t, a legönzőbb játékos akit valaha láttam, de jól áll neki, cr7 sokat tanulhat tőle önzőzésbőlne bántsd!
Sixo
eleve olasz csatár, ráadásul második generációs, ő már eleve hendikeppel indult
több mint 3 éve
éreztem én az az egygólos hendit, csak korábbra vártam.hát ezelőtt egy meccsen játszott az eb-n verratti, wales ellen, ott rohadt jó volt
kíváncsi vagyok, Mancini mikor jön rá, hogy Verrattival nem játszik úgy a csapat, mint nélküle.
vagy ott is valami menedzser állítja össze a csapatot, mint nálunk anno Filipovic?
slowmotion
több mint 3 éve
éreztem én az az egygólos hendit, csak korábbra vártam.kíváncsi vagyok, Mancini mikor jön rá, hogy Verrattival nem játszik úgy a csapat, mint nélküle.
vagy ott is valami menedzser állítja össze a csapatot, mint nálunk anno Filipovic?
több mint 3 éve
lol, henrik szerintem keveri valakivel chiesa-t, a legönzőbb játékos akit valaha láttam, de jól áll neki, cr7 sokat tanulhat tőle önzőzésből
több mint 3 éve
egy cristante azért jöhetneEgy jó Római mindig jöhet! 😉
Sixo
több mint 3 éve
akár fél percért is, bármikorÉs gondolj bele: vki ezért a fel percert bontott új sört 😊Mint anno a Ghána - Németország.volt egyszer valami pótselejtező, még az aranygólos korszakban.
Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
Toca
asszem az ausztrálok játszottak valakivel. rendes játékidő döntetlen - a hosszabbítás 31 másodpercig tartott 😊
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
kell még egy 3. is, 2-0 a legveszélyesebb vezetéskell még1 gól gyerekek, úgy a biztosOtt is van
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Pessina akit Pellegrini helyére hívtak csak be mert a római megsérült
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Legalabb az olasz clean sheetem talan jon
több mint 3 éve
Sima liba ✅😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Jászi lehetne az edző.mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
80 ève ez a meccs is neccesen jöhetett volna össze 😊mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
Amúgy emlékeim szerint meg a Monarchia idején is külön volt az osztrák meg a magyar válogatott (többieket nem tudom hirtelen)mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem, mert a kurucok és labancok között sose lehetett volna!mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Érdekes, hogy a Monarchia alatt ugyanúgy megvolt az önálló magyar/osztrák/cseh válogatott, mint most az UK-n belül az angol/skót/walesi.mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
Kommentátor igen hajazni akar HajdúBé-re, csak az a baj h az ,ideire-!
több mint 3 éve
mert nyilván ha monarchia lenne és ezek együtt edzenének készülnének nem lenne kémiaAlabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
r.baggio
több mint 3 éve
Kiesett Bale most meg ez. Nincs jó napja…Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf