NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 109
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Insignenek ez ilyen kattanas a vissza csel? Ertenem h ha olyan lovoje lenne mint robbennek, ig kevesbeNeki az allando tekeres a kattanas. Egyszer nem lott meg ezen az ebn erovel, allandoan caak caavargatni probal a hosszuba.
esanders10
több mint 4 éve
torokkal levenni, aztán beverni - na ez a menő
több mint 4 éve
Na Chiesa megcsinálta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ott van Sixo kedvence
több mint 4 éve
Ott is van 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
deő cseh, ezok nem voltak a monarchiába, nem ? vagy igen?Schick?azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
csebi
Sixo
több mint 4 éve
ő cseh, ezok nem voltak a monarchiába, nem ? vagy igen?Schick?azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
csebi
több mint 4 éve
Ez a jó a felnőtt létben, mindig van egy bontatlan sör ha a másik elfogy!Pedig reménykedtem, hogy ez a sör kitart a végéig, de bebuktam, most nyitnom kell még egyet.Nem tudsz beosztással èlni.
Jan
NB2
több mint 4 éve
Schick?azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Alabáig olvastam, papíron lehet erős a csapat, ha kémia miatt a jelenlegi magyar válogatott is simán ütné ezt a tákolmánytazért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ott csak az artikulációra gondoltamErről a Varga Ákosról nekem Juhász Előd és Vitár Róbert ugrik be.Juhász Előd nagy pozitívuma volt, hogy ő nem közvetített sportot. Ellentétben Vitárral...
Tactful Cactus
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Pedig reménykedtem, hogy ez a sör kitart a végéig, de bebuktam, most nyitnom kell még egyet.Nem tudsz beosztással èlni.
Jan
több mint 4 éve
Erről a Varga Ákosról nekem Juhász Előd és Vitár Róbert ugrik be.Juhász Előd nagy pozitívuma volt, hogy ő nem közvetített sportot. Ellentétben Vitárral...
Tactful Cactus
több mint 4 éve
azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
több mint 4 éve
Erről a Varga Ákosról nekem Juhász Előd és Vitár Róbert ugrik be.Azért nem. Még nem járunk Vitar Robis magasságokban
Tactful Cactus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Pedig reménykedtem, hogy ez a sör kitart a végéig, de bebuktam, most nyitnom kell még egyet.Az élet nagy csalódásai
Jan
több mint 4 éve
Pedig reménykedtem, hogy ez a sör kitart a végéig, de bebuktam, most nyitnom kell még egyet.I feel your pain bro!
Jan
több mint 4 éve
Erről a Varga Ákosról nekem Juhász Előd és Vitár Róbert ugrik be.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Pedig reménykedtem, hogy ez a sör kitart a végéig, de bebuktam, most nyitnom kell még egyet.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Mázlista osztrákok... kifognak egy málé csoportot aztán egy belefáradó olasz csapatot... ellenünk már tuti összehoztak volna egy gólt
több mint 4 éve
Lehet de ezen a meccsen már a vak is kitapasztalta, hogy visszahúzza jobbra és ballal semmit nem húz meg. Ezt azért az osztrákok is észrevették és kb értelmes megmozdulása nem volt nagyjából emiattInsignenek ez ilyen kattanas a vissza csel? Ertenem h ha olyan lovoje lenne mint robbennek, ig kevesbeVszeg a jobb lábuk az hasonló lövő erővel rendelkezik
esanders10
csebi

több mint 4 éve
azért egy monarchia válogatott ütőképes lenneFolyamatosan szaboltálná magát
briareos
több mint 4 éve
a kommentátor azon vitatkozik magával ki szabálytalankodott nagyobbat, közben hozzá sem értek jorginhohozDe az egyik csak picit a másik nagyon nem ért hozza szóval…
Sixo