NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 109
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
mind két 15 perceset végig tolják vagy csak az elsőt ?Mindketto
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
mind két 15 perceset végig tolják vagy csak az elsőt ?Mind2
Sixo
több mint 4 éve
2000 euróban biztos 😊Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
És gondolj bele: vki ezért a fel percert bontott új sört 😊Mint anno a Ghána - Németország.volt egyszer valami pótselejtező, még az aranygólos korszakban.
Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
Toca
asszem az ausztrálok játszottak valakivel. rendes játékidő döntetlen - a hosszabbítás 31 másodpercig tartott 😊
slowmotion
több mint 4 éve
Mint anno a Ghána - Németország.volt egyszer valami pótselejtező, még az aranygólos korszakban.
Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
Toca
asszem az ausztrálok játszottak valakivel. rendes játékidő döntetlen - a hosszabbítás 31 másodpercig tartott 😊
több mint 4 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Keves a Milan-neveles. Igy gyengek.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Kurva rekord miatt kellett a hosszabbítás.
több mint 4 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Tippszmikszűtek, nyilván
eaglesmcnabb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
most nézem a térképet, igaz, schick kell vlahovic helyett, mert a szerbek meg nem voltak a monarchia részeideő cseh, ezok nem voltak a monarchiába, nem ? vagy igen?Schick?azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Minden Itália, itáliai után egy stampó és már a detoxban lennék.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Ami szép, az szép.
több mint 4 éve
Gyönyörűen csináltapedig ha valaki, akkor a szomszédok tudhatnák, Détári is mekkorát ragasztott nekik Mexikó előtt kb ugyanígy
Chargers LT
több mint 4 éve
Mancini, Vialli be!
több mint 4 éve
Mint anno a Ghána - Németország.Algéria ellen volt az
Toca
több mint 4 éve
Mint anno a Ghána - Németország.Nem az Algéria-Németre gondolsz?
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nehéz lett volna 5 perccel korábban???
több mint 4 éve
Gyönyörűen csinálta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Mint anno a Ghána - Németország.Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
több mint 4 éve
Ott futott Alaba