Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Insigne mellett mondjuk óriás 😀1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
Negritis
Sixo nyugi, azt tettem, hogy Chiesa lövi az első gólt 😛
több mint 4 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy 0-0 legyen az olasz. 😕
több mint 4 éve
1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
bannolja valaki ...mekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
több mint 4 éve
Saját magunkat mindig visszacsatoljuk. Erről szól a Trianon-eszme.Súlyosan szeretet- és önbizalomhiányos nemzet vagyunk kb, Trianon óta, nagyon kel a pozitív visszacsatolás.mer ez?Semmit nem tudunk(akarunk?) a helyén kezelni, miért pont soccerben lenne másként?
www.origo.hu/sport/focieb/20210619-magyarorszag-franciaorszag-labdarugo-europabajnoksag-visszapillanto-nyilatkozatok-csodadontetlen.html
AZ EGÉSZ VILÁG A MAGYAROK VILÁGRASZÓLÓ TELJESÍTMÉNYÉRŐL BESZÉLki?
2 amerikai meg egy dán haver is nézte a meccset
közölte hogy szép volt, de ...
és ennyi .....
Negritis
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
dehogy, mohács óta ez vanSúlyosan szeretet- és önbizalomhiányos nemzet vagyunk kb, Trianon óta, nagyon kel a pozitív visszacsatolás.mer ez?Semmit nem tudunk(akarunk?) a helyén kezelni, miért pont soccerben lenne másként?
www.origo.hu/sport/focieb/20210619-magyarorszag-franciaorszag-labdarugo-europabajnoksag-visszapillanto-nyilatkozatok-csodadontetlen.html
és ennyi .....
Negritis
iktriad
Kampman
lásd himnusz
több mint 4 éve
milyen soccer gecc? te játszod itt a nagy ősmagyart, oszt a focit soccernek hívodmer ez?Semmit nem tudunk(akarunk?) a helyén kezelni, miért pont soccerben lenne másként?
és ennyi .....
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
Súlyosan szeretet- és önbizalomhiányos nemzet vagyunk kb, Trianon óta, nagyon kel a pozitív visszacsatolás.mer ez?Semmit nem tudunk(akarunk?) a helyén kezelni, miért pont soccerben lenne másként?
és ennyi .....
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
mer ez?Semmit nem tudunk(akarunk?) a helyén kezelni, miért pont soccerben lenne másként?
és ennyi .....
Negritis
több mint 4 éve
mer ez?Szvsz a Sportnál is legszívesebben valami ilyesmit írtak volna a címlapra, de megálltak félúton.jézusatyaúristen.
mótvá?
petey
ha még valami szatíra lenne de nem.
bazmeg
briareos
iktriad
és ennyi .....
több mint 4 éve
Olasz-walesi meccsen a min. 5 lesnek majdnem 2.5-ös szorzója volt.Máris van 1 elvileg, de szerintem lesz ott még, ezen az EB-n mintha sokkal több lenne, mint régebben.
több mint 4 éve
Belottem a svajci meccset. Egybol gol.Seferovic te vagy az?
Vrij6
több mint 4 éve
Vezetnek a nyugat-albànok 😊
több mint 4 éve
Belottem a svajci meccset. Egybol gol.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Turistanehogy már az olasz meccsen is végig a magyar-franciáról kell beszélni2-3 perc belefér. Magyar vagy, nem?
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
nehogy már az olasz meccsen is végig a magyar-franciáról kell beszélni2-3 perc belefér. Magyar vagy, nem?
Sixo
több mint 4 éve
Szvsz a Sportnál is legszívesebben valami ilyesmit írtak volna a címlapra, de megálltak félúton.jézusatyaúristen.
mótvá?
petey
bazmeg
briareos
több mint 4 éve
nehogy már az olasz meccsen is végig a magyar-franciáról kell beszélni
több mint 4 éve
jézusatyaúristen.
mótvá?
petey
bazmeg
több mint 4 éve
A svájc vs törökre szavaztam, remélem igazam lesz 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...