Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
hajrá balkáni derbi 😊
több mint 4 éve
Ugrál magátólAz alkotó személyének leírása a neve alatt : "azt nem szereti ha ugráltatják, mint a rendőrkutyát"A kabszi rossz, értem?
mótvá?
petey
csebi
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az alkotó személyének leírása a neve alatt : "azt nem szereti ha ugráltatják, mint a rendőrkutyát"A kabszi rossz, értem?
mótvá?
petey
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha ilyen jelzőket használsz más véleményére akkor mi alapon varod el h pl a kereszténységre vagy a hit gyülekezetre vagy Németh Sándorra ne használjanak mások ilyet vagy hasonlót? Mert h ne felejtsük el h itt fel jelentésekkel fenyegetoztel ha vki csúnyát mondott ezekre/rá.Szóval, szánalmas az, hogy beismerem a hibám, nem kellett volna olyan elvetemülten kommentelnem a képe alá és elnézést kérek tőle? Akkor sem az embert néztem vagy hogy mennyire jó kapus, hanem az elkorcsosult ideológiát, ami megfertőzte, vagy ami mögé csak úgy beállt.Gula meg. Írtam neki üzenetet, a csúnya családos kommentemért, elnézést kértem tőle 😃 eszméletlen jó kapusunk van!Ez igen. 😀 most mélyebben nem akarok belemenni mennyire szánalmas szerintem ez a rész, de ha szeretnéd mutatok neked szívesen “csúnya” családot.
#JC6
Igencsak meg fogsz lepődni az összetételén. 😉
roberto23
Függetlenül a képtől, mindig is jó kapusnak tartottam, de akkor kiverte a biztostékot, és leereszkedett a köd, biztos csak velem fordult elő ilyen, mással nem.
Még én érezzem szarul magam, mert leírtam ezt, hát, elnézést Robika.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
én rákerestem és valóban így van fent 😊Az a baj, hogy az első reakcióm az lenne, hogy ok, photoshop, közepesen jó vicc.
mótvá?
petey
De inkább nem keresek rá és megmaradok ebben az illúzióban.
Kampman
több mint 4 éve
A kabszi rossz, értem?
mótvá?
petey
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Meg dzsudzsak is tehetsegnek szamit MO-n22-23 éves támadók, akik perememberek a csapataikban.jó hát ez a magyar mentalitás, 25 évesen még tehetség akiből előbb utóbb kijön ami benne van
Ennyi idősen legalább egy holland középcsapatban vagy itthon kezdőnek kellene lennie.
tüsi91
Negritis
több mint 4 éve
Hogy kin kivul?Érdekes hogy a spanyolok nem tudnak két klasszik csatárt kiállítani akkor mi mit várhatunk 😛 😀 Lehet velem van a baj de valóban Moratán kívül senkit nem tudnék említeni. Illetve nagyon nem vagyok képbe. Közzéppályán van bőven tehetségük, de elöl szinte senki.Hahn Jani 😉Visszatérve a Szalai témához.Balogh Norbi lehetett volna a megfelelő utód, de ő már kuka, így lőtávolban senki, max ígéretek, mint a fradis srác
Az UPban vagy valaki fiatal van, aki belátható időn belül egy egy ékes rendszerben nemzetközi szinten képes lehet Szalait kitúrni a kezdőből?
tüsi91
r.baggio
Heisman
dande
több mint 4 éve
Az a baj, hogy az első reakcióm az lenne, hogy ok, photoshop, közepesen jó vicc.
mótvá?
petey
De inkább nem keresek rá és megmaradok ebben az illúzióban.
több mint 4 éve
Végre Verratti!Olasz meccsrol akkor nyilatkoznek, ha megvan a felallas. De ha a B csapattal allnak ki, akkor is 1-0 olaszt tippelnek. Svajc 2-0.Tippek?Olasz-Wales 1-1, Svajc-Torok 2-0
Az olasz-walesi országos békés iksznek néz ki, a svájci török és albán vendégmunkások meg eggyel jobbak lesznek az igazi törököknél, mondjuk 2-1.
warr_b
Vrij6
Toto21Italy likely starting XI v Wales:
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 20, 2021
Donnarumma - Tolói, Bonucci, Bastoni, Emerson - Barella, Jorginho, Verratti - Chiesa, Belotti, Bernardeschi. (GdS)
Sixo
Előre meg jön a BBC! Az IBI meg tud pihenni!
több mint 4 éve
22-23 éves támadók, akik perememberek a csapataikban.jó hát ez a magyar mentalitás, 25 évesen még tehetség akiből előbb utóbb kijön ami benne van
Ennyi idősen legalább egy holland középcsapatban vagy itthon kezdőnek kellene lennie.
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
22-23 éves támadók, akik perememberek a csapataikban.Ennyi idősen legalább egy holland középcsapatban vagy itthon kezdőnek kellene lennie.
több mint 4 éve
Érdekes hogy a spanyolok nem tudnak két klasszik csatárt kiállítani akkor mi mit várhatunk 😛 😀 Lehet velem van a baj de valóban Moratán kívül senkit nem tudnék említeni. Illetve nagyon nem vagyok képbe. Közzéppályán van bőven tehetségük, de elöl szinte senki.Hahn Jani 😉Visszatérve a Szalai témához.Balogh Norbi lehetett volna a megfelelő utód, de ő már kuka, így lőtávolban senki, max ígéretek, mint a fradis srác
Az UPban vagy valaki fiatal van, aki belátható időn belül egy egy ékes rendszerben nemzetközi szinten képes lehet Szalait kitúrni a kezdőből?
tüsi91
r.baggio
Heisman
több mint 4 éve
Csatár up poszton szőke adrián ugrik be, akiből talán egyszer lehet valami, illetve van asszem egy másik vajdasági gyerek akinek a honosítása folyamatban van...Szőke Adriánban van valóban a legtöbb potenciál. Vajdasági magyar, aki a Köln akadémiáján nevelkedett, majd 2019-től a holland élvonalbeli Heracles Almelo csatára. A legutóbbi szezonban 19 bajnoki meccsen kapott összesen 634 percet, ezalatt 1 gólja van, 1.5 hét múlva lesz 23 éves.
peach
Szabó Levente az aki ilyen igazi power forward (1.95 m), fehérvári gyerek, ott is nyomja jelenleg mint backup (13 meccsen összesen 190 percet kapott, 1 gól), de megjárta az Atalanta és a Genoa utánpótlását is. Ebben a hónapban múlt 22.
Bíró Bencét szokták még hypolni, de ő nem sok vizet zavart a legutóbbi évben az MTK-ban, ő egyébként a Guimaraesnél nevelkedett.
Még izgalmas prospect Németh András a Genk utánpótlásában, ő novemberben lesz 19. Fokvárosban született, magyar-dél-afrikai kettős állampolgár. Az UEFA Youth League-ben 4 meccsen volt 1 gólja a legutóbbi szezonban.
Amit sajnálok h Gyökeres Viktorról lemaradtunk, ő is 23 múlt ebben a hónapban, a Brighton tulajdonában van, a Coventrynél tolta kölcsönben a Champoban legutóbb. Svédországban nőtt fel és már van 2 meccse sajnos a svéd felnőtt válogatottban, az EB-re nem vitték ki.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
de az egy másik fogadás 😀Ne erőlködj vele bcsarli barátom.Sziasztok!ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor a sobri által kiemelt komment linkjén tudsz csatlakozni
A Tipper csoportba mi a csatlakozási kód?
bcsarli
Negritis
Olaszországra tippeltem és nem fogadták el az itteni fórumtársaim a voksomat.
Ki vagyunk mi már rekesztve ebből az egész procedúrából. Lekéstünk.
Coolearie
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Amennyire kepben vagyok a focival meglepett h a francia valogatott kezdojet kb tudtam h ki hol jatszik, de az angoloknal azt sem tudtam ki-kicsoda par embert leszamitva.a spanyolok meg.csak pislogok, olaszok kb detto.
több mint 4 éve
Az én problémám megoldódott 😊Ne erőlködj vele bcsarli barátom.Sziasztok!ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor a sobri által kiemelt komment linkjén tudsz csatlakozni
bcsarli
Negritis
Coolearie
több mint 4 éve
Ő max Nikolicsot válthatja pár évreHahn Jani 😉Visszatérve a Szalai témához.Balogh Norbi lehetett volna a megfelelő utód, de ő már kuka, így lőtávolban senki, max ígéretek, mint a fradis srác
tüsi91
r.baggio
Heisman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hahn Jani 😉Visszatérve a Szalai témához.Balogh Norbi lehetett volna a megfelelő utód, de ő már kuka, így lőtávolban senki, max ígéretek, mint a fradis srác
tüsi91
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Visszatérve a Szalai témához.Balogh Norbi lehetett volna a megfelelő utód, de ő már kuka, így lőtávolban senki, max ígéretek, mint a fradis srác
tüsi91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ne erőlködj vele bcsarli barátom.Sziasztok!ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor a sobri által kiemelt komment linkjén tudsz csatlakozni
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
A gépemről megy is, de a telefonom most valamért kéri a kódotSziasztok!ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor a sobri által kiemelt komment linkjén tudsz csatlakozni
bcsarli
Negritis
Update: Na most meg beengedett kód nélkül
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Sziasztok!ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor a sobri által kiemelt komment linkjén tudsz csatlakozni
bcsarli
több mint 4 éve
Sziasztok!A Tipper csoportba mi a csatlakozási kód?