NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Baszok én rá, a futball az futball, a többi egy nagy szar - ahogy a költő mondá!Mégis Soccer VBt nézel 😀
Szokol
több mint 1 éve
Leírtam delutan mi a bajom a tikitakával. Ez ma szépen kijött.Ha a vb-n belövik a helyzeteiket, akkor 7 ponttal csoportgyőztesek. Az egyik hanem a legtöbb xg-t ők dolgozták ki, de nem volt aki ezeket nagy százalékkal berúgja. Remélem Flicket nem dobják ki, jól nézett ki a csapat, csak a végtermék hiányzott. Azt meg lehet találni 2 év múlvára.
A németek csak magukat hibáztathatják, 7-8 góllal nyerhettek volna siman, ha belövik a helyzeteiket.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Pont benyomtam ezt a streamet és fél perccel később jött az egyenlítő gól, nem lehet véletlen | de 😊 | www.youtube.com/watch?v=IvLhGAogMQ0
több mint 1 éve
Hát hogy nem hajtottak elèggè 😊Na mit kapnak majd a spanyolok...miért is?
dande2
playmaker90
több mint 1 éve
Musiala😊Müller is mellé, valahogy nem találta el a jó csapatot
de adom, hogy a röhej, hogy még így is nyerettek volna 7-8 góllal is
több mint 1 éve
Kampman
28 360
Jól van már, teljesen depis vagyok, kiesett tegnap a csapatom.Milyen kötekedésből beszélsz ember. Másik mondta, hogy hol te már olyan, hogy "afrikai és ázsiai csoportelső is" , erre te mondtál 2 olyan ahol vagy az egyik vagy a másik volt igaz.A Chargers stadionból hol vannak a hazai drukkerek?és ebben hol van ázsia ...Kamerun 1990és ebből melyik afrikai?Lehet afrikai és ázsiai csoportelső is, volt már vajon ilyen?Dél-Korea 2002-ben
zacknorb
Japán is ugyanakkor
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kényszeresen kötekedni én is tudok.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Baszok én rá, a futball az futball, a többi egy nagy szar - ahogy a költő mondá!
több mint 1 éve
Japánok a várost is kipucolják aztán mennek csendben örömködni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
mondjuk ha führer kezd müller helyett lehet meglenne a szükséges 10 gólezt én sem értem. Müller se nem erős, se nem gyors, se nem dinamikus. esze van a játékhoz, de az ritkán a centernek kell. Flick 3x67 perc előnyt adott az ellenfeleknek, de minek?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Na, a vb győztes 100 pontot ma le is húztam a klotyón, köszi flick banda
több mint 1 éve
Na mit kapnak majd a spanyolok...
több mint 1 éve
Leírtam delutan mi a bajom a tikitakával. Ez ma szépen kijött.A németek csak magukat hibáztathatják, 7-8 góllal nyerhettek volna siman, ha belövik a helyzeteiket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=oA6UYTbOEMQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dojcslándxdddddddddddddjezus kurvagaz😀
több mint 1 éve
Kezdődjék a KARAOKE PARTI!www.youtube.com/watch?v=tl6u2NASUzU
+
www.youtube.com/watch?v=nGy9uomagO4
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
INGYENPÉNZ
több mint 1 éve
OTTVNA GECI HIDEGRAZAS
több mint 1 éve
Milyen kötekedésből beszélsz ember. Másik mondta, hogy hol te már olyan, hogy "afrikai és ázsiai csoportelső is" , erre te mondtál 2 olyan ahol vagy az egyik vagy a másik volt igaz.A Chargers stadionból hol vannak a hazai drukkerek?és ebben hol van ázsia ...Kamerun 1990és ebből melyik afrikai?Lehet afrikai és ázsiai csoportelső is, volt már vajon ilyen?Dél-Korea 2002-ben
zacknorb
Japán is ugyanakkor
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kényszeresen kötekedni én is tudok.
Kampman
több mint 1 éve
Fujd le maki
több mint 1 éve
Ma dolgoznak majd a takarítónők!
több mint 1 éve
1 perc
több mint 1 éve
Kampman
28 360
nemigaz nem írtam ki, de arra gondoltam, hogy egy ugyanazon tornán afrikai és ázsiai csoportelső vajon volt-e felnőtt férfi nagypálya fifa vb-kenKamerun 1990és ebből melyik afrikai?Lehet afrikai és ázsiai csoportelső is, volt már vajon ilyen?Dél-Korea 2002-ben
zacknorb
Japán is ugyanakkor
Kampman
Sixo
Kampman
zacknorb