Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
5 napja
Jó kis pörgős meccs, csak mindkét csapat nagyon gyenge.
5 napja
Spori a legjobb Kanadai bekk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Hazai palyan nyomja Kanada, de meg igy sincs telt haz. Fura. Lehet meg a bufeben varjak a juharszirupos fagyit.www.yahoo.com/news/world/article/empty-seats-seen-at-world-cup-game-after-controversy-over-ticket-prices-105442690.html
Stez
5 napja
a venezuellai kollegam azt mondta, hogy szemunket paraguay-ra vessuk, mert baromi jok voltak a selejtezokben. vagyis az eleje kulaltak de utana BUMMkár hogy Enciso megsérült.
YoungZeeZee
built for this shit
5 napja
YoungZeeZee
9 826
lol sztem menj jobban bele a tortenelembeMinket is szopattak anno. Nehezen tudok együttérezni velük.Ehhez a bosnyák siratózenéhez képest a magyar himnusz még ugyancsak pozitívUgy kb a tortenelmuk is annyival szarabb durvan leegyszerusitve.
Kampman
Brouwerij van de Vrij
Sixo
5 napja
Hazai palyan nyomja Kanada, de meg igy sincs telt haz. Fura. Lehet meg a bufeben varjak a juharszirupos fagyit.
5 napja
??? Ebbe szerintem te bonyolódtál bele 😉😄 (vagy èn írtam fèlreèrthetően 🤷😏) de kb pont ezt írtam....Nem èrtem miről beszèlünk... teljesen tiszta gól volt...Bedobasnál nincs lesállas bárki bárhol van. Igen, ezt kapasból rá akarta fejelni, kapura, a labda irányából erejèből egyèrtelmű, szó nincs fejjel passzról, aki pedig a kapus előtt állt meg se mozdult ès a kapus tisztán láthatott mindent. Mèg a kilátásban sem zavarhatta, pláne hogy a bedobásból látta mikènt jön a labda. Mèg kvázi kèszülhetett is rá (illetve vszeg a vèdőjèben bízott hogy megoldja...) ha pont takar támadó vagy a labda felè mozdul vagy a kapussal èrintketik akkor igen, akkor be lehet fújni zavarasnak vagy lesnek, de így teljesen tiszta gól.Még mielőtt nagyon belekeverednél, ne tedd.
dande2
A "bedobásnál nincs les" arra vonatkozik, hogy a bedobás pillanatában mindegy, hol áll a játékos. Utána az első labdaérintésnél - a megfelelő feltételek fennállása esetén - lehet les.
Amikor a cseszkó srác ráfejelte, akkor lehetett volna les, HA a leshelyzetben levő játékos játékba akar avatkozni, VAGY a helyezkedésével zavarja a kapust VAGY blokkolja annak rálátását a labdára.
Nem azért nem volt les, mert bedobásnál nincs volt les, hanem mert a fejesnél nem zavart.
slowmotion
5 napja
YoungZeeZee
9 826
a venezuellai kollegam azt mondta, hogy szemunket paraguay-ra vessuk, mert baromi jok voltak a selejtezokben. vagyis az eleje kulaltak de utana BUMM
5 napja
Hali! Megnéztem, a munkahelyi tippjátékon 3-1-et tippeltem BIH-nak, úgyhogy hajrá Bosznia! 😕Szerintem sok golt tippeltel. De Bosznia jonak tunik
csi77
5 napja
Hali! Megnéztem, a munkahelyi tippjátékon 3-1-et tippeltem BIH-nak, úgyhogy hajrá Bosznia! 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 napja
szerintem európaiak biztos szívesen fociznakemlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-eAz értelmesebb kanadaiak jégkorongoznak...
NB2
warr_b
basszus nekem 2 osztálytársam is kint él Kanadában!
5 napja
Vagy elmennek Amerikába szinészkedni.emlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-eAz értelmesebb kanadaiak jégkorongoznak...
NB2
warr_b
5 napja
A legértelmesebbek nehéz atléták, a második legértelmesebbek meg jégkorcsolyáznak.emlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-eAz értelmesebb kanadaiak jégkorongoznak...
NB2
warr_b
5 napja
Csak idővel elbutulnak a sok ütközés miattemlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-eAz értelmesebb kanadaiak jégkorongoznak...
NB2
warr_b
5 napja
milyen sárga, piros 😀
5 napja
emlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-eAz értelmesebb kanadaiak jégkorongoznak...
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
Minket is szopattak anno. Nehezen tudok együttérezni velük.Ehhez a bosnyák siratózenéhez képest a magyar himnusz még ugyancsak pozitívUgy kb a tortenelmuk is annyival szarabb durvan leegyszerusitve.
Kampman
Brouwerij van de Vrij
5 napja
Kanadai csávótól miért nem vették el.a bedobást?
5 napja
emlékeim szerint múltkor Kanada nagyon ergya volt, kíváncsi vagyok fejlődtek-e
5 napja
Azért már a Morrissette művésznő sem mai csirke
5 napja
Ehhez a bosnyák siratózenéhez képest a magyar himnusz még ugyancsak pozitívUgy kb a tortenelmuk is annyival szarabb durvan leegyszerusitve.
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 napja
Rams mezes bosnyák srác az old school bosnyák zászlóval.