Soccer
41 feliratkozó
11 perce
A kivételek mindig erősítik a szabályt 😂😂😂Persze, hisz 2-0-ról fordítottak és még a 91. percben is lőttek gólt.És ők bírják végig?!Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Pedig semmi rendkívüli, hiszen
Ghána-Gambia 2-4, erre se fogadtam volna, és Cape Verde hazai vereségére Ruanda ellen se...
warr_b
A gambiai foci alapjait utánképzését még Temesvári Miki bácsi fektette le már több mint 20 éve.
Beérett a munkája.
✌️😂✌️
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
1 órája
Akkor ez nem Mikibá' univerzuma.Persze, hisz 2-0-ról fordítottak és még a 91. percben is lőttek gólt.És ők bírják végig?!Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Pedig semmi rendkívüli, hiszen
Ghána-Gambia 2-4, erre se fogadtam volna, és Cape Verde hazai vereségére Ruanda ellen se...
warr_b
A gambiai foci alapjait utánképzését még Temesvári Miki bácsi fektette le már több mint 20 éve.
Beérett a munkája.
✌️😂✌️
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
1 órája
Persze, hisz 2-0-ról fordítottak és még a 91. percben is lőttek gólt.És ők bírják végig?!Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Pedig semmi rendkívüli, hiszen
warr_b
Beérett a munkája.
✌️😂✌️
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
És ők bírják végig?!Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Pedig semmi rendkívüli, hiszen
warr_b
Beérett a munkája.
✌️😂✌️
ozibozi
2 órája
Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Pedig semmi rendkívüli, hiszen
warr_b
Beérett a munkája.
✌️😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
2 órája
Bissau-Guinea-Nigéria 3-0, van baj ott is...Ghána-Gambia 2-4, erre se fogadtam volna, és Cape Verde hazai vereségére Ruanda ellen se...
Szerkesztette: warr_b

3 órája
YoungZeeZee
10 030
Van ziccervan, teljes terjedelem vagy mi. az is erdekes
www.youtube.com/watch?v=2RMQMymL6R0&list=PLhiKYNHvFc3_QHAJIbnS2qlrGY9B7wSaP
NB2
3 órája
Van ziccerÉpp akartam linkelni
www.youtube.com/watch?v=2RMQMymL6R0&list=PLhiKYNHvFc3_QHAJIbnS2qlrGY9B7wSaP
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
akkor ennyi volt a fehérvári fodball?csak befektet valami kinai multi majd jószándéka jeléül esetleg egy Xiaomi Videoton FC.?
Kenny
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
9 órája
Nekem 18 lett16, ha az első megérzésekre hallgatok, akkor 17-18 is lehetett volnaLöflinek ajánlott szeretettel:15/20 :-/
www.fourfourtwo.com/quiz/quiz-which-countries-are-these-brilliantly-named-football-clubs-from
Willie Parker
warr_b
slowmotion
9 órája
Nemtom hogy velem van e a baj, de 5 😊vannak legendary csapatok benne, vannak nyilvánvalóak, van, amit nyelv alapján lehet kilogikázni, minden másra ott a tippelés.
Negritis, a vajda
9 órája
Nemtom hogy velem van e a baj, de 5 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
16, ha az első megérzésekre hallgatok, akkor 17-18 is lehetett volnaLöflinek ajánlott szeretettel:15/20 :-/
www.fourfourtwo.com/quiz/quiz-which-countries-are-these-brilliantly-named-football-clubs-from
Willie Parker
warr_b
10 órája
Löflinek ajánlott szeretettel:15/20 :-/
Willie Parker

11 órája
Löflinek ajánlott szeretettel:13/20 😕
Willie Parker

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 órája
Löflinek ajánlott szeretettel:11/20
Willie Parker
11 órája
Löflinek ajánlott szeretettel:www.fourfourtwo.com/quiz/quiz-which-countries-are-these-brilliantly-named-football-clubs-from
12 órája

Reggel láttam, ez a "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem" kategória
12 órája
onnan tudod, hogy jo gyenge volt a jatekvezetes, hogy a masik oldal edzoje is birozik egyet:24.hu/sport/foci/2026/09/29/az-eszakir-kapitany-csalodtam-par-magyar-jatekosban-semmi-szukseg-nem-volt-szineszkedesre/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 órája
"A balszerencse megfordítása az én hatáskörömön kívül esik." - ez eddig a legepicebb kifogás, amit valaha hallottamezen nevettem fel a legjobban, es ez volt a leginkabb zavaro dolog a beszedeben (legalabb a hires kommentelovel most nem vitatkozott) 😀
Willie Parker
ezzel a magyar vizilabdasok melyen nem ertenek egyet. nalunk elfogadott volt a szerencse mint letezo dolog a sportban. de emellett abban is egyetertett mki, hogy annak lesz szerencseje, aki jobban megdolgozott erte a hetkoznapokban.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 órája
"A balszerencse megfordítása az én hatáskörömön kívül esik." - ez eddig a legepicebb kifogás, amit valaha hallottam
12 órája
Ziccert ma veszik fel direkt hogy 2 meccs legyen (gondolom jövő héten is ez lesz), Leakesek is jönnek csütörtökön.varnek valami podcastet, beszelgetest a magyar meccsekrol, foleg most az ukranrol, de semmi 😀Ziccer lesz majd nem?
minden foss fordulo utan kb 1-2 nappal jonnek a spanyol, meg angol kibeszelok, de most semmi 😀
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
De szerintem többen direkt ilyen 2-2-be fogják feldolgozni.