Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mané csak csere, Konaté viszont kezdő, mi a szösz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az hagyján, de a Zogyinó Breszt is 3-3 lett
több mint 4 éve
Akkor nézzük a CRoni Messi nélküli el classicot. Koeman időt nyerhet ha véletlenül nyernénk. Este pedig Derby d'Italia, még, jó, hogy ma később kezdődik az Eagles meccs 😛meg lesz közben egy MU-Pool is!
dande
a Fradi-MTK-ról nem is beszélve 😊
több mint 4 éve
Nem tudom ezeknek a Hisztiéknek mikor köszönik meg a munkát… katasztrófa.kicsit off
Tudom, országos haverok Tőzsérrel, de ha nem akarnak kiesni, jó lenne időben kapcsolni…
Pinyő rendet tenne 😂😂😂
#JC6
JC, mi van a haveroddal, aki az oldfirm-öt írja? két hónapja semmi mozgás...
több mint 4 éve
Akkor nézzük a CRoni Messi nélküli el classicot. Koeman időt nyerhet ha véletlenül nyernénk. Este pedig Derby d'Italia, még, jó, hogy ma később kezdődik az Eagles meccs 😛
több mint 4 éve
lehet ezt másképp iserdivse.hu/2021/10/22/elhalasztottuk-a-hetvegi-bajnokit/
megjegyzem, novemberben már simán az Érd lesz esélyes
több mint 4 éve
Nem tudom ezeknek a Hisztiéknek mikor köszönik meg a munkát… katasztrófa.Tudom, országos haverok Tőzsérrel, de ha nem akarnak kiesni, jó lenne időben kapcsolni…
Pinyő rendet tenne 😂😂😂
több mint 4 éve
MessiNem értem miért csak a vegletekben lehet gondolkodni... Pont mint a Trottyfoci nevű prosztó oldal.Már hogy kicsoda?
Tehetséges gyerek de fel kell építse magát fizikailag és mentálisan, és legalább nyomjon végig egy szezont komolyabb sérülés nélkül. Ha ez a kettő osszejon simán lehet egy Európai szinten is magasan jegyzett, posztján top 10-es, esetleg top5 játékos, de ez a folyamatos generált hiszti körülötte vicc.
FLZOLI
Mikey
több mint 4 éve
Nem értem miért csak a vegletekben lehet gondolkodni... Pont mint a Trottyfoci nevű prosztó oldal.Már hogy kicsoda?
Tehetséges gyerek de fel kell építse magát fizikailag és mentálisan, és legalább nyomjon végig egy szezont komolyabb sérülés nélkül. Ha ez a kettő osszejon simán lehet egy Európai szinten is magasan jegyzett, posztján top 10-es, esetleg top5 játékos, de ez a folyamatos generált hiszti körülötte vicc.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem értem miért csak a vegletekben lehet gondolkodni... Pont mint a Trottyfoci nevű prosztó oldal.Tehetséges gyerek de fel kell építse magát fizikailag és mentálisan, és legalább nyomjon végig egy szezont komolyabb sérülés nélkül. Ha ez a kettő osszejon simán lehet egy Európai szinten is magasan jegyzett, posztján top 10-es, esetleg top5 játékos, de ez a folyamatos generált hiszti körülötte vicc.
több mint 4 éve
Most néztem meg a lipcse meccsének összefoglalóját, és nem aIgen, és a sok elvakult maki pedig ugyanezt a teljesítményt követeli tőle meg köpködi egy olyan válogatottban, ahol nemhogy társa nincs, a csapat szinte mindig védekezik…
Gól volt ott a nagy dolog, hanem az a külsővel bevarázsolt gólpassz. Nem csak úgy beadta olyan lesz ami lesz alapon, hanem felnézett nagy sebességnél és odatette tudatosan. Ezt nem tudja akárki megcsinálni.
ozibozi
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Csóri Bologna... kiegyenlítenek 10 emberrel, majd újabb kiállítást kapnak, és csak az utolsó 5 percben kapnak kettőt... furcsálltam, hogy nem állított ki még valakit tőlük a spori 😀Mind2 kiállítás jogos volt egyébként.
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most néztem meg a lipcse meccsének összefoglalóját, és nem aGól volt ott a nagy dolog, hanem az a külsővel bevarázsolt gólpassz. Nem csak úgy beadta olyan lesz ami lesz alapon, hanem felnézett nagy sebességnél és odatette tudatosan. Ezt nem tudja akárki megcsinálni.
több mint 4 éve
Nem hát, azért nem mondtam kimondottan azt, hogy nem értek egyet.csaloka a meccs vegen levo statisztika, nezted a meccset?fuuuuuu ez a hertha meccs.Az a lényeg, hogy a három pont maradt Berlinben.
1 null a berlinnek, de momentum nelkul
YoungZeeZee
Egyébkén a flashscore szerint a kapuralövések száma 4:1 volt a Herthának. Akkor a BMG-nak mennyi momentuma lehetett?
slowmotion
az is kapuraloves ha csak elpattog a labda a kapus kezebe.
ellenben a BMG-nel volt , hogy centiek hianyoztak, de az nem szamit kapuralovesnek.
a lenyeg, hogy a herthanak a 40.percben 1loves 1gol. indulj ki ebbol
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Csóri Bologna... kiegyenlítenek 10 emberrel, majd újabb kiállítást kapnak, és csak az utolsó 5 percben kapnak kettőt... furcsálltam, hogy nem állított ki még valakit tőlük a spori 😀
több mint 4 éve
Ez a Kakadu von Sokadrepkedek így dolgozok permanens gyökere a NER-nek. Ez a bromance DB7-el... És ez egy külügyminiszter, az ország képviselője külföldön."Tesó"
FLZOLI
Legalja öcsém.
több mint 4 éve
Ez a Kakadu von Sokadrepkedek így dolgozok permanens gyökere a NER-nek. Ez a bromance DB7-el... És ez egy külügyminiszter, az ország képviselője külföldön.
több mint 4 éve
Szép gólt fejelt Ibra, csak kár, hogy a saját kapuba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
csaloka a meccs vegen levo statisztika, nezted a meccset?fuuuuuu ez a hertha meccs.Az a lényeg, hogy a három pont maradt Berlinben.
YoungZeeZee
Egyébkén a flashscore szerint a kapuralövések száma 4:1 volt a Herthának. Akkor a BMG-nak mennyi momentuma lehetett?
slowmotion
az is kapuraloves ha csak elpattog a labda a kapus kezebe.
ellenben a BMG-nel volt , hogy centiek hianyoztak, de az nem szamit kapuralovesnek.
a lenyeg, hogy a herthanak a 40.percben 1loves 1gol. indulj ki ebbol
több mint 4 éve
fuuuuuu ez a hertha meccs.Az a lényeg, hogy a három pont maradt Berlinben.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Akkor itt most ez volt az erősebb buktatás, nekünk jól jött, kellett már egy győzelem mint a falat kenyér.😊Edző buktatás. Csiripelték a héten hogy nem bírják a fiúk a tempót (edzőt).Szabics utolso meccse a mai?remélem kibasszák
Toto21
3 meccs emberelőnyben, 1 gól, 2 döntetlen és 1 vereség a maival.
petey
#JC6
több mint 4 éve
Edző buktatás. Csiripelték a héten hogy nem bírják a fiúk a tempót (edzőt).Szabics utolso meccse a mai?remélem kibasszák
Toto21
3 meccs emberelőnyben, 1 gól, 2 döntetlen és 1 vereség a maival.
petey
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Ha a MU kikap a Pooltól, annyi pontjuk lesz mint nekünk, és mennyivel jobb kerettel + Ronival, főleg hogy ment a viccelődés hogy az Arsenal kiesik.Ez milyen logika már lol
Heisman
Ha meg nyer a MU akkor meg 4 pontra vagytok csak a pooltól akik meg aztan hude milyen kerettel rendelkeznek 🤣
9. helyen vagytok 5 pontra (most) az elsotol, eléggé szoros még a mezőny.
Kiesni nem fog, de még mindig tartom hogy a 8-14 között fog végezni
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal