Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 497 — "Grammar maci"
A "kultúrált" nyugat:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
Klaci79
Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 085
Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..
Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 372 — #NoStress
A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.
Mikey
Ez egy tágabb kérdéskör, de a normákról, normaállításról, normakövetésről szól, mivel a "parasztság" nem egy egzakt valami, mint mondjuk a fénysebesség, hanem egy reláció. Ezért sokan bizony a más parasztságához mérik a tiedet, a magukét, nem egy objektív "parasztométeren", mert akkor lehet mindenki paraszt lenne, és nem lennének érzékelhetőek a különbségek.

A rasszizmus (ami az emberek döntő hányadánál valójában xenophóbia) kábé az emberiséggel egyidős.
És teljesen más a kontextusa most, mint mondjuk ötszáz, ezer vagy tízezer éve.
Tízezer éve ha éldegéltél nyugiban egy kellemes dombvidéken valahol Dél-Olaszországban, és jöttek fekete emberek, akkor teljesen logikus és adekvát volt az a reakciód, hogy elmenekülsz vagy ha tudod, akkor leölöd, hiszen soha nem azért jöttek, hogy egy jót dumcsizzatok, hanem mindig rabolni, fosztogatni, és ugyanez a reakció volt az indokolt ha ötszáz éve üldögéltél egy maja városban, és megjelentek fehér fickók talpig vasban, neked abból jó nem tudott kisülni.
De attól, hogy az agyunk, legalábbis a gondolkodó embereké már tudja, hogy senki nem tehet arról, hogy milyen a bőrszíne, és nem kell a veszélyt látnia egy szerecsen focistában vagy egy arab gyrososban, még évezredek genetikai kódja ott lapul a tudatalattijában, és ha nincs megfelelő távolság a tudata és a tudatalattija között, vagyis hülye, mint a segg, akkor bizony az ilyen xenofób/rasszista megnyilvánulásokat eredményez.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 371 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A "kultúrált" nyugat:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Klaci79
Nem pont ugyanaz, mint 1-2-3-20 ilyen miatt rasszistázni meg homofóbozni?
warr_b
A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.

Mint a sértődött kisgyerekek, komolyan.
Mikey
Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
A "kultúrált" nyugat:
🤬
nagir
Klaci79
warr_b

Mint a sértődött kisgyerekek, komolyan.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 371 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A "kultúrált" nyugat:
🤬
nagir
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 372 — #NoStress
A "kultúrált" nyugat:
🤬
nagir
Klaci79
Mikor eleve ha kulturáltan írja valaki, akkor az nem hosszú "ú"...

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
A "kultúrált" nyugat:
🤬
nagir
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
A "kultúrált" nyugat:
🤬
nagir
hol van ez ahhoz képest mikor valakire csúnyákat mondanak???
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
A "kultúrált" nyugat:
🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 011
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/
empty taxi
Bunkó vagyok de sajnos nem nagy érvágás, nemzetközi szintre kevés a srác ez nagyon látszik.
davemayer
Militár Iván eléggé nyomja, nem tudom miért (a kérdés költői 😃).
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?
Szokol
Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Kenny
Remélem nem csalódtál személyemben! 😀

De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
Elvàrás a csoportkörbe jutás volt.
davemayer
Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyen
kapitnono
Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?
Szokol
Az a sok-sok lóvé lófasz a skót 4. lóvéjához képest.
Értem én, hogy próbálsz trollkodni de ez így kurvagyenge.
KoporShow
Kellene még pár szponzor. Pl se a NAV, se a kórházak nem támogatják még a Fradit, lépni kellene!
Szokol
😃 Akkor már inkább Újpestre küldjék az új szponzorokat, a belga helyett.😃

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?
Szokol
Kenny

De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyen
kapitnono
Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?
Szokol
KoporShow
Kellene még pár szponzor. Pl se a NAV, se a kórházak nem támogatják még a Fradit, lépni kellene!
több mint 4 éve
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/
empty taxi
Bunkó vagyok de sajnos nem nagy érvágás, nemzetközi szintre kevés a srác ez nagyon látszik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 752
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?

Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?
Negritis
Igen, őt középpályásként meg védőként akarta állítólag Ancelotti.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 984 — The Mathematician
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?

Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
„Nem vagyok híve a kézfogásnak. Sosem szoktam kezet fogni mérkőzés után. Nem tartom egészségesnek, a győztes és a vesztes fél részéről sem. Egyszerűen ez az én álláspontom, de ha legközelebb találkozom Klopp-pal, minden probléma nélkül kezet fogunk majd egymással” – mondta a meccset követően Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője.
Olyan a csapat, amilyen az edzője. Gyökér.

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Szokol
Kenny

Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/20/plymouth-bolton-vicces-gol-felhoszakadas/

bár a viccek kategóriába is illene. asszem megvan a szilveszteri Watts egyik alapköve
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 910 — Lucas Scott

Jughead
Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.
davemayer
Schweini aki az első pár évében szenvedett amíg Van Gaal nem találta meg a helyét.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos North Carolina Tar Heels 4 950

Jughead
Annyival árnyalnám a képet, hogy Vini Solari alatt is ignecsak jól tolta, igaz akkor ez gólokban még nem annyira mutatkozott be. Majd megkapta Zidane-t edzőnek, aki, mint bizonyította, kb a nulla és a zéró között ért fiatal játékosok neveléséhez. Most meg jött Ancelotti, aki alatt láss csodát, szárnyal.

De a kérdés jó, hirtelen nekem se ugrik be ilyen játékos. Max ha a Real-nál maradunk Modric, aki pocsék első Realos év után lett a csapat húzóembere.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525
Na a spiler2 ad la liga 2 meccsekeet.
A malagarol jol lemaradtam😀
több mint 4 éve

Jughead
Heisman
Ennyi erővel lehet mondani Forlánt is a MU-val. De sem ő sem Henry nem volt annyira rossz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

Jughead
Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal