Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.Ez egy tágabb kérdéskör, de a normákról, normaállításról, normakövetésről szól, mivel a "parasztság" nem egy egzakt valami, mint mondjuk a fénysebesség, hanem egy reláció. Ezért sokan bizony a más parasztságához mérik a tiedet, a magukét, nem egy objektív "parasztométeren", mert akkor lehet mindenki paraszt lenne, és nem lennének érzékelhetőek a különbségek.
Mikey
A rasszizmus (ami az emberek döntő hányadánál valójában xenophóbia) kábé az emberiséggel egyidős.
És teljesen más a kontextusa most, mint mondjuk ötszáz, ezer vagy tízezer éve.
Tízezer éve ha éldegéltél nyugiban egy kellemes dombvidéken valahol Dél-Olaszországban, és jöttek fekete emberek, akkor teljesen logikus és adekvát volt az a reakciód, hogy elmenekülsz vagy ha tudod, akkor leölöd, hiszen soha nem azért jöttek, hogy egy jót dumcsizzatok, hanem mindig rabolni, fosztogatni, és ugyanez a reakció volt az indokolt ha ötszáz éve üldögéltél egy maja városban, és megjelentek fehér fickók talpig vasban, neked abból jó nem tudott kisülni.
De attól, hogy az agyunk, legalábbis a gondolkodó embereké már tudja, hogy senki nem tehet arról, hogy milyen a bőrszíne, és nem kell a veszélyt látnia egy szerecsen focistában vagy egy arab gyrososban, még évezredek genetikai kódja ott lapul a tudatalattijában, és ha nincs megfelelő távolság a tudata és a tudatalattija között, vagyis hülye, mint a segg, akkor bizony az ilyen xenofób/rasszista megnyilvánulásokat eredményez.
több mint 4 éve
Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.Nem pont ugyanaz, mint 1-2-3-20 ilyen miatt rasszistázni meg homofóbozni?A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Klaci79
warr_b
Mint a sértődött kisgyerekek, komolyan.
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.Nem pont ugyanaz, mint 1-2-3-20 ilyen miatt rasszistázni meg homofóbozni?A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
🤬
nagir
Klaci79
warr_b
Mint a sértődött kisgyerekek, komolyan.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem pont ugyanaz, mint 1-2-3-20 ilyen miatt rasszistázni meg homofóbozni?A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
🤬
nagir
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mikor eleve ha kulturáltan írja valaki, akkor az nem hosszú "ú"...A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
🤬
nagir
Klaci79
több mint 4 éve
A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
🤬
nagir
több mint 4 éve
A "kultúrált" nyugat:hol van ez ahhoz képest mikor valakire csúnyákat mondanak???
🤬
nagir
több mint 4 éve
A "kultúrált" nyugat:www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Militár Iván eléggé nyomja, nem tudom miért (a kérdés költői 😃).rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/Bunkó vagyok de sajnos nem nagy érvágás, nemzetközi szintre kevés a srác ez nagyon látszik.
empty taxi
davemayer
több mint 4 éve
😃 Akkor már inkább Újpestre küldjék az új szponzorokat, a belga helyett.😃Kellene még pár szponzor. Pl se a NAV, se a kórházak nem támogatják még a Fradit, lépni kellene!Az a sok-sok lóvé lófasz a skót 4. lóvéjához képest.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
Értem én, hogy próbálsz trollkodni de ez így kurvagyenge.
KoporShow
Szokol
több mint 4 éve
Kellene még pár szponzor. Pl se a NAV, se a kórházak nem támogatják még a Fradit, lépni kellene!Az a sok-sok lóvé lófasz a skót 4. lóvéjához képest.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
KoporShow
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/Bunkó vagyok de sajnos nem nagy érvágás, nemzetközi szintre kevés a srác ez nagyon látszik.
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Igen, őt középpályásként meg védőként akarta állítólag Ancelotti.Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
Negritis
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
„Nem vagyok híve a kézfogásnak. Sosem szoktam kezet fogni mérkőzés után. Nem tartom egészségesnek, a győztes és a vesztes fél részéről sem. Egyszerűen ez az én álláspontom, de ha legközelebb találkozom Klopp-pal, minden probléma nélkül kezet fogunk majd egymással” – mondta a meccset követően Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője.Olyan a csapat, amilyen az edzője. Gyökér.

több mint 4 éve
Az a sok-sok lóvé lófasz a skót 4. lóvéjához képest.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/20/plymouth-bolton-vicces-gol-felhoszakadas/bár a viccek kategóriába is illene. asszem megvan a szilveszteri Watts egyik alapköve
több mint 4 éve
Schweini aki az első pár évében szenvedett amíg Van Gaal nem találta meg a helyét.Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.
Jughead
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Annyival árnyalnám a képet, hogy Vini Solari alatt is ignecsak jól tolta, igaz akkor ez gólokban még nem annyira mutatkozott be. Majd megkapta Zidane-t edzőnek, aki, mint bizonyította, kb a nulla és a zéró között ért fiatal játékosok neveléséhez. Most meg jött Ancelotti, aki alatt láss csodát, szárnyal.
Jughead
De a kérdés jó, hirtelen nekem se ugrik be ilyen játékos. Max ha a Real-nál maradunk Modric, aki pocsék első Realos év után lett a csapat húzóembere.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Ennyi erővel lehet mondani Forlánt is a MU-val. De sem ő sem Henry nem volt annyira rossz.Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Jughead
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal