Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között. Mindenesetre én elégedett vagyok a szezonnal. A kupát leszámítva szerintem kihozta a csapat a maxot.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Pedig inkább a Realnak örülnék, nekik még járna egy revans Kijevért.
több mint 4 éve
A reál így is jobban játszik, mint vártam. Azt hittem simábban nyer a city (már ha nyer persze) az első meccsen is már nagyon szerette őket valaki ott fent…Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.Mèg lehet 😉 el ne jinxeld lèci 😊
Stez
dande
több mint 4 éve
Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.
több mint 4 éve
Kurtoá te balfasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
csak a ballasztot kellett levinni 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szedd ki🥳🥳🥳🥳
több mint 4 éve
Ez para 😕
több mint 4 éve
game over
több mint 4 éve
vazze ez amúgy miért nem sárga?Most is, hogy cserét kért?
bejön a hordágy, de ő inkább saját lábán megy le, én erre nyomnék egy sárgát
NB2
több mint 4 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.Pedig sok éve nézel focsit! Mi a meglepetés? Bár mióta pepe már nincs, nem tudom annyira utálni a madridot 😛
Toto21
több mint 4 éve
vazze ez amúgy miért nem sárga?bejön a hordágy, de ő inkább saját lábán megy le, én erre nyomnék egy sárgát
több mint 4 éve
Fu ez a Walker is te…
több mint 4 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.Nehez szimpatikusnak maradni ha neked kell vedekezni az egesz kozeppalya helyett. Ha nem lenne szerintem menne a city kettovel. De mivel elmaradtak a sargak, nem is fogja vissza magat, ez tény.
Toto21
Vinicius bazdmeg esik kel, nem tunt fel neki mar az elso 5 percben, hogy az ilyeneket nem fujja be a spori. Csak azert is reklamal minden utkozes utan...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.
több mint 4 éve
Realosok csetlenek-botlanak a kapu előtt 😊
több mint 4 éve
Silva sargaja is elmaradt. Ma mindent lehetLegalabb kovetkezetes
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Silva sargaja is elmaradt. Ma mindent lehet
több mint 4 éve
Ez egy nagyon-nagyon régi sztori volt.Ha Anettka beszáll, akkor: Balassagyarmat.Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
A Nyugati csoportból meg vagy a Mosonmagyaróvár, vagy a BVSC kerülhet föl.
warr_b
nagylaza
Ha vállalják is az nb2-t, akkor is a legkisebb költségvetéssel a mezőnyből.
Ha nem vállalják, jelenleg Balassagyarmat, Dunaújváros, Makó, Iváncsa a sorrend utánuk.
Iváncsa tavaly ugye első lett, de nem vállalták, helyettük indult a Kecskemét 😊
Balassagyarmatot se látom, hogy vállalnák, Makó, hát... szerintem inkább nem, mint igen. Maradna a Dunaújváros.
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Ha Anettka beszáll, akkor: Balassagyarmat.Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
warr_b
nagylaza
Ha nem vállalják, jelenleg Balassagyarmat, Dunaújváros, Makó, Iváncsa a sorrend utánuk.
Balassagyarmatot se látom, hogy vállalnák, Makó, hát... szerintem inkább nem, mint igen. Maradna a Dunaújváros.
warr_b
több mint 4 éve
Vini baszod, úgy bebasztam volna a hosszúba hogy csak úgy porzik...Most meg modric basszameg
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Draft kéne a mennyeiben, egyetemek helyett persze az akadémiákkal.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊kene egy jo bvsc is az nb1-ben
warr_b
sot atszerveznem az nb1-et mivel
kb pesti es kelet-mo csapatok vannak ott. lenne meg egy eastern conference is a vidi, puskas, egerszeggel no meg gyor vagy gyirmot vagy mi.
es akkor superbowl a vegen,
YoungZeeZee
Bevonulnak a színpadon 18-20 éves tetkós-zselés műmájerek, lepacsiznak meg ölelkeznek Csányival, a gyirmóti war roomban komoly döntések születnek, csóri MTK-t jól lehúznák valami trade-nél, az unalmasabb hátsó körökben kitör egy kis ustawka a közönség között, szóval lenne hangulata.
több mint 4 éve
Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 922
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊kene egy jo bvsc is az nb1-ben
warr_b
sot atszerveznem az nb1-et mivel
kb pesti es kelet-mo csapatok vannak ott. lenne meg egy eastern conference is a vidi, puskas, egerszeggel no meg gyor vagy gyirmot vagy mi.
es akkor superbowl a vegen,
Szerkesztette: YoungZeeZee