Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
több mint 4 éve
ja ő magyar is ezért játszhat nb2-ben, a neve miatt azt hittem külföldi, meg csak 19 éves, az my badLoncar ma is játszott, Iyinbor pedig nehezen ülhet a Fradi padján, mert nyáron a Vasashoz került kölcsönbe.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
(Mielőtt leírod nem utálom a Fradit, nem kritizálom miért megy ennyi pénz oda, ez scouting szemmel elszalasztott lehetőség)
Heisman
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Loncar ma is játszott, Iyinbor pedig nehezen ülhet a Fradi padján, mert nyáron a Vasashoz került kölcsönbe.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
(Mielőtt leírod nem utálom a Fradit, nem kritizálom miért megy ennyi pénz oda, ez scouting szemmel elszalasztott lehetőség)
Heisman

több mint 4 éve
Az edző személye a legfontosabb sajnos, ott dől el ez.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
több mint 4 éve
Szted mindig minden esetben meg kell tudni verni egy kb duplaannyit érő csapatot az ő 50 ezres stadionjában?! Nem az volt a baj hogy kikaptak, hiszen nem lehet elvárás a győzelem, hanem hogy magukhoz képest is gyengén jàtszottak.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Van ám most már konferencia liga is...Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Bajnokként alapvető elvárás hogy legalább oda eljusson a bl-selejtezőkből a csapat, a többi mind extra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
második lesz azért, majd meglátodSzóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
több mint 4 éve
Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
több mint 4 éve
Szerintem lassan le is vonják a megfelelő konzekvenciát és több közpénzt pumpálnak bele. Közben meg magán prakszisban is váró lista van a fiammal a gasztrós dokihoz... #nemengedemhogykihassonazéletemreMax a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
csori lipcse.
több mint 4 éve
Miért ilyen puhapöcs az összes focista, hogy dobálja magát minden szarra?
több mint 4 éve
Atleti meccsen is megy a színház. Remélem ezt nem fújják be tizi ek.Az olasz válogatott megirigyelné ezt az alakítást.
NB2
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Atleti meccsen is megy a színház. Remélem ezt nem fújják be tizi ek.
több mint 4 éve
rájátszott, de volt lökés. illetve hát hozzáért.amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.Az, aki szereti az olyan homorításokat, mint ez is volt.
de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.Az, aki szereti az olyan homorításokat, mint ez is volt.
de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
slowmotion
több mint 4 éve
Mbappé de punci vagy
több mint 4 éve
amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
több mint 4 éve
de minden abból indul, hogy máterekről szállnak oda, mert az edzőjük szarrá hergeli őket.Nem azért, mert azt gondolom, hogy veszélyeztetni akart, szimplán csak amiatt, hogy oda felemelte a lábát. Mikor sült ki abból jó dolog valaha is?Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey
slowmotion
Ezerszer inkább butaságnak tartom, mint szándékosnak.
Mikey
több mint 4 éve
Nem azért, mert azt gondolom, hogy veszélyeztetni akart, szimplán csak amiatt, hogy oda felemelte a lábát. Mikor sült ki abból jó dolog valaha is?Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey
slowmotion
Ezerszer inkább butaságnak tartom, mint szándékosnak.
több mint 4 éve
Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer

több mint 4 éve
Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey