Soccer

42 feliratkozó

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
😀
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/04/a-dvtk-kitette-keretebol-9-es-11-golos-tamadojat-is/#
warr_b
Az viszont sokat sejtet, hogy a Budaörstől vasárnap elszenvedett 2–1-es vereséget követően Dragan Vukmir vezetőedző a következőt mondta:

„Nem tudom elfogadni, hogy a játékosokon nem érzem, hogy mennyire fontos a klubnak a feljutás az NB I-be. Nem láttam alázatot, küzdelmet. Nem tudom hova tenni.”

Nem is az az érdekes, hogy a magyar futballban nincsenek profi körülmények, mert ez már közhely. Hanem amikor a már alapból totálisan szürreális módon kinevezett edző viszont számonkéri a profi viselkedést.

Mintha 3-4 hónap múlva nem rúgnák ki őt is valami hamisítatlan kelet-európai ok miatt, hogy aztán érthetetlen körülmények között ismét munkát kaphasson a vetésforgó következő állomásán.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 804 — The Mathematician
Eljátszottam a gondolattal, hogy a 4-3 után megjátszom a 0-0-at, röhögnék, ha bejönne. (Illetve: nem röhögnék, mert végül nem fogadtam.)
nagylaza
pedig 2000€-t megérne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 066 — beers & Packers
Eljátszottam a gondolattal, hogy a 4-3 után megjátszom a 0-0-at, röhögnék, ha bejönne. (Illetve: nem röhögnék, mert végül nem fogadtam.)
több mint 4 éve
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊
A Nyugati csoportból meg vagy a Mosonmagyaróvár, vagy a BVSC kerülhet föl.
warr_b
Ne csináld már, halálra izgatsz.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 915 — Whoops, looks like something went wrong.
Nekem aztan nincs bajom Casemiroval, de hogy az ember barmit csinal, nem akarnak lapot adni, az kemeny. 😀
Ez a hatulrol erkezo csuszasa akkora sarga volt, mint a haz, es meg o volt felhaborodva, hogy befujtak. 😀 De utana is volt egy eleg kemeny belepoje.

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊
A Nyugati csoportból meg vagy a Mosonmagyaróvár, vagy a BVSC kerülhet föl.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Casemiro megint meguszott egy full egyertelmu sargat. Micsoda meglepetes.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
😀
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/04/a-dvtk-kitette-keretebol-9-es-11-golos-tamadojat-is/#

több mint 4 éve
A kis gól többet ért volna a nagy fölénél.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 922
bazz ez a nem akarnak belenyulni a meccsbe...
ekkora marhasagot.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 767 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Gyökér bírok, ez sima ütés volt

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...
warr_b
Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag
r.baggio
Kiestek már egyszer ők is a NER alatt.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Baszki Marin még nálunk van …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 209 — no es importante
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...
warr_b
Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 804 — The Mathematician
Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…
#JC6
Tényleg?
Mikey
nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereink
slowmotion
a BL győzelem előtt merült fel hogy nem nyert semmit és ha akkor se jön össze akkor vajon meddig maradhat

www.sportsjoe.ie/football/liverpool-fans-actually-demanding-jurgen-klopp-sacked-110882
 www.goal.com/en/news/klopp-feared-sack-liverpool-improve-quickly/1bsfhyx3my9cx14m9bvfcgfe0g

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 156 — Illegális gyakorló
Besírok ezen a Pakson.
20 perc van hátra, 0-3, erre most 3-3😃
#JC6
Felkészül a Fradi-Zete

Mondjuk a magyar játékvezetés is megér egy misét a varral együtt (tudom, tudom, FerencVARos). Zsóri tépi Mmaee mezét, tizi a zetének. Utána a kezezés meg semminemvót a túloldalon. Jóvanakkor 😀

Szerkesztette: Bálesz

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 350 — NFL bracket champion '26
Besírok ezen a Pakson.
#JC6
Tipszmiksz Liga

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 888
#JC6
Tényleg?
Mikey
nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereink
slowmotion
Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.
Bálesz
Jaaaa, a szurkolók, bocsi 😅
#JC6
a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
slowmotion
A kedvencem, amikor játszott a csapat két döntetlent egymás után és egyszer kikapott, egyből jöttek a kiégett a csapat, elfáradt a támadótrió, gyenge a középpálya, kiismerték Klopp taktikáját, igazolni kellene valakit kétszázmillióért jellegű ún. szakértő írások.

Aztán nyertek tízet zsinórban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 448 — Cowboys fan
#JC6
Tényleg?
Mikey
slowmotion
Bálesz
#JC6
a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
Besírok ezen a Pakson.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
#JC6
Tényleg?
Mikey
slowmotion
Bálesz
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 156 — Illegális gyakorló
#JC6
Tényleg?
Mikey
slowmotion

több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 030 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ádám Martin közben meglőtte 30. NB1-es gólját a szezonban. Félelmetes szám
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 448 — Cowboys fan
#JC6
Tényleg?
Mikey