Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Köcsög McArthur, takarodjon le a pályáról. Spori erre hogy csak sárgát ad elsőre.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A válogatottat nem is büntették! A szövetséget és a szurkolók igen, de a válogatottat nem.Miért kellene a huhogó, homoszekszuálozó szurkolók miatt büntetni a válogatottat? Hiszen a szövkap meg Csányi is többször kérte az ultrákat, hogy ne legyen balhé, mit tehet arról a válogatott meg a többi 59.687 normálisan szurkoló kint lévő néző, hogy volt pár debil is kint?Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
telex.hu/sport/2021/10/18/uefa-wembley-europa-bajnoksag-anglia-olaszorszag
Mikey
Amúgy erre kellett 3 hónapot várni?! 🤣🤣🤣
Kiváncsi leszek melyik meccsüket kell majd zárt kapuk mögött lenyomni.
davemayer
és politika topikba írtam, nem visszaesők az uefánál
persze amiatt nem visszaesők mert az enyhébb cuccokat könnyebben elengedik és most is enyhébbet kaptak
az is benne van hogy a fő gondok ugye a stadionon kívül történtek nem pedig meccs alatt
Negritis
davemayer
Klaci79
warr_b
több mint 4 éve
Miért kellene a huhogó, homoszekszuálozó szurkolók miatt büntetni a válogatottat? Hiszen a szövkap meg Csányi is többször kérte az ultrákat, hogy ne legyen balhé, mit tehet arról a válogatott meg a többi 59.687 normálisan szurkoló kint lévő néző, hogy volt pár debil is kint?Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
persze amiatt nem visszaesők mert az enyhébb cuccokat könnyebben elengedik és most is enyhébbet kaptak
az is benne van hogy a fő gondok ugye a stadionon kívül történtek nem pedig meccs alatt
Negritis
davemayer
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ne lepődj meg, ha egy Nemzetek Ligája bohóckodás leszAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
www.itv.com/news/2021-10-18/no-fans-at-next-england-home-game-and-fa-fined-100k-for-euro-2020-wembley-chaos
több mint 4 éve
Tudtommal az UEFA, mert ez döntő volt, nem pedig egy hazai meccse az angoloknak, hiszen akkor is Wembleyben lett volna, ha Anglia kiesik a csoportkörben. Itt éppen emiatt az UEFA volt a szervező.Ki felel a biztosítasért egy mérkőzésen? Ki a szervezője egy ilyen találkozónak? Bingó.Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Hogyne lennének visszaesők! A döntőt megelőző dán meccsért is büntették őket!1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
több mint 4 éve
Ne haragudj, de ez egy elég együgyű gondolkodás.Ki felel a biztosítasért egy mérkőzésen? Ki a szervezője egy ilyen találkozónak? Bingó.Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
davemayer
Klaci79
davemayer
Meccsre menet a londoni metrón összeverekednek szurkolók az is a mérkőzés rendezőjének a felelőssége? Szerinted hol van a határ, ameddig felelős a szervező és már nem felelős? Te sem gondolhatod ezt komolyan.
több mint 4 éve
Ki felel a biztosítasért egy mérkőzésen? Ki a szervezője egy ilyen találkozónak? Bingó.Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
davemayer
Klaci79
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Miért kellene a betörő szurkolók miatt büntetni a válogatottat? A FA pont azt akarta megakadályozni, hogy ezek a hülyék ne tudjanak bemenni...ennél többet nem nagyon tehet, mint kiszűri az embereket. Egy kocsmai verekedésért sem tiltják ki a nézőket, hiába meccset néznek közben a népek.Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 4 éve
Mekkora Silye dugó te jó ég..
több mint 4 éve
az uefa image-t nem rontották tv-ben, ennyiBetörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Betörtek a stadionba olyanok akiknek nem volt jegyük - úgy gondolod hogy ez csak a stadionon kívüli dolgokat befolyásolja? Mi lett volna teszem azt egy öngyilkos merénylő is köztük van? Nekem komoly bajom van azzal hogy ezt ennyivel elintézik mert azt hittem hogy ez egy ilyen eseményen sosem történhet meg, nemhogy a wembleyben, és ehhez képest full komolytalanul állnak hozzá. Kepzeld el ha ugyanez mondjuk a bukaresti EL-döntőn történik, mi lenne akkor..?1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
1+1 amúgyAz angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
davemayer
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az angolokat sosem büntetik.1 meccs, hűha... vegülis csak kb 3 sokkal komolyabb dolog történt mint egy molino vagy pár hülye bekiabálása.
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az angolokat sosem büntetik.telex.hu/sport/2021/10/18/uefa-wembley-europa-bajnoksag-anglia-olaszorszag
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=ExcdbZsQI6MHa jól tudom, ebben a stadionban kaptunk ki 2-0-ra nem is olyan rég, EB-selejtezőn.
Pedig ott euró is van...
Kenny
Tudom, hogy ennek a mai balhénak mi volt a kiváltó oka... abban a szektorban volt a magyar ultrák szelleme, ami most újra kitört, feltört.
Zárt kaput a magyaroknak és 300 millió eurós büntetést!
több mint 4 éve
“ Félbe kellett szakítani a Newcastle-Tottenham Premier League-mérkőzést, mert egy szurkolót újra kellett éleszteni a lelátón.A játékvezetőt a Spurs játékosa, Sergio Regulión figyelmeztette.”
🙏🏻
több mint 4 éve
5 remlik, de brutalis. 😊Wolfsburgban volt h Lewa 10 perc alatt szerzett 3 v 4 gólt asszem meg Pep alatt. Onnan van a Pepes kétkezes elamulos memeAz a 7 perc alatt 4 gol az nem piskota. Tiszta brazil-nemet utanerzes. 😊 😀Bayern :oKivégzés
Coolearie
csebi
Vrij6
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Wolfsburgban volt h Lewa 10 perc alatt szerzett 3 v 4 gólt asszem meg Pep alatt. Onnan van a Pepes kétkezes elamulos memeAz a 7 perc alatt 4 gol az nem piskota. Tiszta brazil-nemet utanerzes. 😊 😀Bayern :oKivégzés
Coolearie
csebi
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A Kisvárda vezeti a mennyeit, az Újpest pedig győzelem nélkül tökutolsó.Nem kell nézni a tabellát.
Kampman
Megmondta Oenning.
több mint 4 éve
Az a 7 perc alatt 4 gol az nem piskota. Tiszta brazil-nemet utanerzes. 😊 😀Bayern :oKivégzés
Coolearie
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Bayern :oKivégzés
Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A Kisvárda vezeti a mennyeit, az Újpest pedig győzelem nélkül tökutolsó.