Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101

Remélem ezért jól megbüntetik a magyarokat.
Nem az első ilyen eset felháborító
Múltkor rasszizmus most meg ez
Mi lesz még ?
VvAlekosz
Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊

Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...
davemayer
Légyszíves ne írj ilyet ez enyhén rasszista és a mai világban ilyennek nincs helye
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 497 — "Grammar maci"
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101

Mi lesz még ?
VvAlekosz
Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊

Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Mi lesz még ?
VvAlekosz
Sokáig magyarozol még? Unalmas a téma. Lassan ha Japánban is esetleg ilyen történik, akkor is jön a magyaros komment?
#JC6
Hagyd magyar néplélek. Ha bántanak akkor megmutatom, hogy mindenki mas is szar. Egyszerűbb mint area törekedni hogy jobb légy.
Toca
Rohadtul nem ez volt a mondandóm lényege
Az kellene már végre megérteni hogy barmok mindenhol vannak és ezért nem kell mindenkit egy kalap alá venni.De látom ez nehezen megy.Na mindegy.
Azért még próbálkozom/unk hát ha
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 341 — Vikings fan

Mi lesz még ?
VvAlekosz
Sokáig magyarozol még? Unalmas a téma. Lassan ha Japánban is esetleg ilyen történik, akkor is jön a magyaros komment?
#JC6
Hagyd magyar néplélek. Ha bántanak akkor megmutatom, hogy mindenki mas is szar. Egyszerűbb mint area törekedni hogy jobb légy.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 205

Mi lesz még ?
VvAlekosz
Feyenoord ulrák eléggé a pöcegödör alján vannak, pl ilyenekért

www.timesofisrael.com/dutch-soccer-fans-chant-jews-burn-best-on-holocaust-remembrance-day/
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 011

Mi lesz még ?
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Mi lesz még ?
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Szalai Ádám felépült:  rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/21/szalai-adam-felepult-terdmutet-mainz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 857 — Whoops, looks like something went wrong.
Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..
Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦‍♂️
bogec7
Ok, de a védelem attól még ugyanilyen szar marad, az új edző is csak ugyanezeket tudná pàlyára küldeni.

Nem nézem a meccset de 2 kaput eltalálóból lett 2 góljuk, köztük egy szöglet utáni fejes...
Rashford meg kapufat rúg meg kihagyják a helyzeteket.

Nem hinném hogy ezért csak az edző lenne felelős, bár ugy lenne és meg lehetne oldani a mu problémáit egy edzőcserével.
davemayer
Szinte nem talalsz egymas utan ket meccset, ahol ne hibazna bele a meccsbe. Ne lenne taktikailag rossz dontese, rossz jatekost jatszat, rosszat padoztat, rossz rendszerben kuldi palyara a csapatat, szinte sosem tud lereagalni egyes jatekhelyzeteket, stb.

Ez a gond vele. Semmivel sem jobb Mourinhonal, es teljesen jogos, hogy ot azert nem rugtak meg ki, mert klublegenda, mikozben Mourinho sokkal kevesebb hiba utan mar repult. De egyebkent Moyes is. Nem kapott idot. Pedig ha valakire Ferguson mutogat, hogy ot hozzatok, o legyen az utodom, jo lesz... Akkor annak adsz idot. A WHU-t is eleg jol osszekapta.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀
Klaci79
Ismered azt a szót hogy, screenshot? 😛 😉
dande

Bár kétlem, hogy a mai világban ez hihetőbbé tenne bármit, de tessék. Mondjuk tényleg nem 2000 eurokkal játszom, de nem is mondtam ezt soha...😊
Most tudtam csak felmenni, mert a Coastal Carolina-ra is fogadtam, de ott a buzi zebrák miatt végül buktam sajnos és most tudtam végignézni...de szintén nem 2000 eurot 😉

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀
Klaci79
dande
Plusz 2000 EUR tét alatt csupán kispályások fogadnak 😀
empty taxi
Azóta el is tűnt az öreg betyár, lehet tényleg bejött neki és borabora-n szarik a farmra... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Klaci79
dande
Plusz 2000 EUR tét alatt csupán kispályások fogadnak 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 371 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.
warr_b
Pontosan tudom miről beszélsz, jelenleg is ilyen helyzetben vagyok. 😀
Mikey
Na látod 😁😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.
Mikey
Ez egy tágabb kérdéskör, de a normákról, normaállításról, normakövetésről szól, mivel a "parasztság" nem egy egzakt valami, mint mondjuk a fénysebesség, hanem egy reláció. Ezért sokan bizony a más parasztságához mérik a tiedet, a magukét, nem egy objektív "parasztométeren", mert akkor lehet mindenki paraszt lenne, és nem lennének érzékelhetőek a különbségek.
Sobri Jóska
Ez oké, valamihez mérniük kell. De az sosem elfogadható, hogy valaki azért paraszt, mert a másik is büntetlenül lehet paraszt. Legalább is szerintem.

A rasszizmus témakörébe nem mennék bele, lényegében leírtad amit én is gondolok arról.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.
warr_b
Pontosan tudom miről beszélsz, jelenleg is ilyen helyzetben vagyok. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
Sevillaval nagyot mákoltál, simàn nyerniük kellett volna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 twitter.com/Jimmer84/status/1450617363355901952?t=7WJkEGwsIF5VA_r7kjV9gw&s=19

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 085
Most akkor Ole egy géniusz mert mar 3-2?! Sokan elfelejtik hogy még mindig a játékosok játszanak...
davemayer
Igen a játékosok, de egy kidolgozott támadásvezetést nem produkált eddig a szezonban a csapat. Gólok egyéni kvalitásokból jönnek kb mindig.
0 játék, ami ilyen támadókkal gáz 🤷‍♂️

De a lényeg a W, 1. rúgott gólnál kb nyilvánvaló volt...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
több mint 4 éve
Most akkor Ole egy géniusz mert mar 3-2?! Sokan elfelejtik hogy még mindig a játékosok játszanak...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 752
Az egyenlítés után már csak idő kérdése volt a harmadik is, szegény At(a)lanta nem tud előnyöket megtartani.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 341 — Vikings fan
A "kultúrált" nyugat:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
Klaci79
Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????
davemayer
Igen. Ez a lényeg, ha ők barmok, legyünk mi is!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan
A "kultúrált" nyugat:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
Klaci79
Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????
davemayer
Dehogynem. Azt senki sem állította, hogy az angolok nem barmok. Pontosabban nyilván egy részük, pont úgy, mint nekünk.
több mint 4 éve
Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..
Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦‍♂️
bogec7
Ok, de a védelem attól még ugyanilyen szar marad, az új edző is csak ugyanezeket tudná pàlyára küldeni.

Nem nézem a meccset de 2 kaput eltalálóból lett 2 góljuk, köztük egy szöglet utáni fejes...
Rashford meg kapufat rúg meg kihagyják a helyzeteket.

Nem hinném hogy ezért csak az edző lenne felelős, bár ugy lenne és meg lehetne oldani a mu problémáit egy edzőcserével.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal