Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Légyszíves ne írj ilyet ez enyhén rasszista és a mai világban ilyennek nincs helyem.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊
Remélem ezért jól megbüntetik a magyarokat.
Nem az első ilyen eset felháborító
Múltkor rasszizmus most meg ez
Mi lesz még ?
VvAlekosz
Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...
davemayer
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊
Mi lesz még ?
VvAlekosz
Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Rohadtul nem ez volt a mondandóm lényegeHagyd magyar néplélek. Ha bántanak akkor megmutatom, hogy mindenki mas is szar. Egyszerűbb mint area törekedni hogy jobb légy.m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Sokáig magyarozol még? Unalmas a téma. Lassan ha Japánban is esetleg ilyen történik, akkor is jön a magyaros komment?
Mi lesz még ?
VvAlekosz
#JC6
Toca
Az kellene már végre megérteni hogy barmok mindenhol vannak és ezért nem kell mindenkit egy kalap alá venni.De látom ez nehezen megy.Na mindegy.
Azért még próbálkozom/unk hát ha
több mint 4 éve
Hagyd magyar néplélek. Ha bántanak akkor megmutatom, hogy mindenki mas is szar. Egyszerűbb mint area törekedni hogy jobb légy.m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Sokáig magyarozol még? Unalmas a téma. Lassan ha Japánban is esetleg ilyen történik, akkor is jön a magyaros komment?
Mi lesz még ?
VvAlekosz
#JC6
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Feyenoord ulrák eléggé a pöcegödör alján vannak, pl ilyenekért
Mi lesz még ?
VvAlekosz
www.timesofisrael.com/dutch-soccer-fans-chant-jews-burn-best-on-holocaust-remembrance-day/
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Sokáig magyarozol még? Unalmas a téma. Lassan ha Japánban is esetleg ilyen történik, akkor is jön a magyaros komment?
Mi lesz még ?
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Remélem ezért jól megbüntetik a magyarokat.
Mi lesz még ?
több mint 4 éve
Szalai Ádám felépült: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/21/szalai-adam-felepult-terdmutet-mainz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szinte nem talalsz egymas utan ket meccset, ahol ne hibazna bele a meccsbe. Ne lenne taktikailag rossz dontese, rossz jatekost jatszat, rosszat padoztat, rossz rendszerben kuldi palyara a csapatat, szinte sosem tud lereagalni egyes jatekhelyzeteket, stb.Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..Ok, de a védelem attól még ugyanilyen szar marad, az új edző is csak ugyanezeket tudná pàlyára küldeni.
Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦♂️
bogec7
Nem nézem a meccset de 2 kaput eltalálóból lett 2 góljuk, köztük egy szöglet utáni fejes...
Rashford meg kapufat rúg meg kihagyják a helyzeteket.
Nem hinném hogy ezért csak az edző lenne felelős, bár ugy lenne és meg lehetne oldani a mu problémáit egy edzőcserével.
davemayer
Ez a gond vele. Semmivel sem jobb Mourinhonal, es teljesen jogos, hogy ot azert nem rugtak meg ki, mert klublegenda, mikozben Mourinho sokkal kevesebb hiba utan mar repult. De egyebkent Moyes is. Nem kapott idot. Pedig ha valakire Ferguson mutogat, hogy ot hozzatok, o legyen az utodom, jo lesz... Akkor annak adsz idot. A WHU-t is eleg jol osszekapta.
több mint 4 éve
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀Ismered azt a szót hogy, screenshot? 😛 😉
Klaci79
dande

Bár kétlem, hogy a mai világban ez hihetőbbé tenne bármit, de tessék. Mondjuk tényleg nem 2000 eurokkal játszom, de nem is mondtam ezt soha...😊
Most tudtam csak felmenni, mert a Coastal Carolina-ra is fogadtam, de ott a buzi zebrák miatt végül buktam sajnos és most tudtam végignézni...de szintén nem 2000 eurot 😉
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Azóta el is tűnt az öreg betyár, lehet tényleg bejött neki és borabora-n szarik a farmra... 😀Plusz 2000 EUR tét alatt csupán kispályások fogadnak 😀Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀Ismered azt a szót hogy, screenshot? 😛 😉
Klaci79
dande
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Plusz 2000 EUR tét alatt csupán kispályások fogadnak 😀Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀Ismered azt a szót hogy, screenshot? 😛 😉
Klaci79
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na látod 😁😉Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.Pontosan tudom miről beszélsz, jelenleg is ilyen helyzetben vagyok. 😀
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez oké, valamihez mérniük kell. De az sosem elfogadható, hogy valaki azért paraszt, mert a másik is büntetlenül lehet paraszt. Legalább is szerintem.A másikra mutogatni miért jó? Szerintem az én parasztságomon nem enyhítene az, ha más is paraszt lenne.Ez egy tágabb kérdéskör, de a normákról, normaállításról, normakövetésről szól, mivel a "parasztság" nem egy egzakt valami, mint mondjuk a fénysebesség, hanem egy reláció. Ezért sokan bizony a más parasztságához mérik a tiedet, a magukét, nem egy objektív "parasztométeren", mert akkor lehet mindenki paraszt lenne, és nem lennének érzékelhetőek a különbségek.
Mikey
Sobri Jóska
A rasszizmus témakörébe nem mennék bele, lényegében leírtad amit én is gondolok arról.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tudod amikor mindenki egy utolsó gyökér körülötted és mindenki leszar mindent, akkor egy idő után tele lesz a tököd azzal hogy te megpróbálsz normális lenni, és te is le fogod szarni.Pontosan tudom miről beszélsz, jelenleg is ilyen helyzetben vagyok. 😀
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀Ismered azt a szót hogy, screenshot? 😛 😉
Klaci79
több mint 4 éve
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀Sevillaval nagyot mákoltál, simàn nyerniük kellett volna
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
twitter.com/Jimmer84/status/1450617363355901952?t=7WJkEGwsIF5VA_r7kjV9gw&s=19

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Most akkor Ole egy géniusz mert mar 3-2?! Sokan elfelejtik hogy még mindig a játékosok játszanak...Igen a játékosok, de egy kidolgozott támadásvezetést nem produkált eddig a szezonban a csapat. Gólok egyéni kvalitásokból jönnek kb mindig.
davemayer
0 játék, ami ilyen támadókkal gáz 🤷♂️
De a lényeg a W, 1. rúgott gólnál kb nyilvánvaló volt...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Ilyen is csak szökőévente van hogy jöjjön egy Lille-Sevilla X, Juve vendég, Villareal vendég mixem...hely de jó lesz így 😀
több mint 4 éve
Most akkor Ole egy géniusz mert mar 3-2?! Sokan elfelejtik hogy még mindig a játékosok játszanak...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az egyenlítés után már csak idő kérdése volt a harmadik is, szegény At(a)lanta nem tud előnyöket megtartani.
több mint 4 éve
Igen. Ez a lényeg, ha ők barmok, legyünk mi is!Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Dehogynem. Azt senki sem állította, hogy az angolok nem barmok. Pontosabban nyilván egy részük, pont úgy, mint nekünk.Nem ugyanígy altalánosit az aki azt írja hogy england 4 - racist 0 ????A "kultúrált" nyugat:Azért 1-2-3-20 ilyen féreg miatt kultúrált nyugatozni...
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-belgiumban-egy-city-szurkolot-az-eleteert-kuzdenek-2855905
🤬
nagir
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Kedvelem OGS-t, de ma estével megköszönném a munkáját, bármekkora legenda....kb. csak ezért nem rúgták ki eddig, Mou már 5x repült volna. Amúgy tiszta Lampard-Chelsea effektus, csak ott meglépték és hoztak egy edzőt, meg is lett az eredménye..Ok, de a védelem attól még ugyanilyen szar marad, az új edző is csak ugyanezeket tudná pàlyára küldeni.
Ilyen kerettel 4-5-6 mérkőzés óta Ilyen ötlettelen játékot, kizárólag egyéni kvalitásokra hagyatkozva...áhh...🤦♂️
bogec7
Nem nézem a meccset de 2 kaput eltalálóból lett 2 góljuk, köztük egy szöglet utáni fejes...
Rashford meg kapufat rúg meg kihagyják a helyzeteket.
Nem hinném hogy ezért csak az edző lenne felelős, bár ugy lenne és meg lehetne oldani a mu problémáit egy edzőcserével.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal