Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Jaja, a Köpetdag fasza.Ti is az Austria Lustenau-BW Linz derbit nézitek?www.eredmenyek.com/merkozes/C4NxITVQ/#osszefoglalas/osszefoglalas
De a Willem II-Fortuna Sittard meccs se rossz. És persze a St. Patricks-Dundalk ír kupaelődöntőt is érdemes fél szemmel követni 😊
warr_b
www.eredmenyek.com/merkozes/IXrpcSH6/#osszefoglalas
A Köpetdag Asgabat (nekünk csak Köpet) az új kedvenc csapatom.
Kampman
Másik hasonló remek választás a Traktor Sazi, sajnos csúnyán kikaptak a nyitányon:
www.livescore.in/hu/merkozes/IX8jco6h/#osszefoglalas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem tudom eldönteni melyik csapat akar jobban megszabadulni az edzőjétől.
több mint 4 éve
Szabics utolso meccse a mai?remélem kibasszák
Toto21
3 meccs emberelőnyben, 1 gól, 2 döntetlen és 1 vereség a maival.
több mint 4 éve
Ti is az Austria Lustenau-BW Linz derbit nézitek?www.eredmenyek.com/merkozes/C4NxITVQ/#osszefoglalas/osszefoglalas
De a Willem II-Fortuna Sittard meccs se rossz. És persze a St. Patricks-Dundalk ír kupaelődöntőt is érdemes fél szemmel követni 😊
warr_b
www.eredmenyek.com/merkozes/IXrpcSH6/#osszefoglalas
A Köpetdag Asgabat (nekünk csak Köpet) az új kedvenc csapatom.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Dárdai kölök hogy nem fér be ebbe a Vidibe ? Tény nem sok Vidi meccset láttam az idén
(Mondjuk a saját csapatomba sincs sajna sok köszönet)
több mint 4 éve
Ti is az Austria Lustenau-BW Linz derbit nézitek? De a Willem II-Fortuna Sittard meccs se rossz. És persze a St. Patricks-Dundalk ír kupaelődöntőt is érdemes fél szemmel követni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szabics utolso meccse a mai?
több mint 4 éve
Van élet a csapatban, de megint csak felsőkapufaOtt a gól! Ain’t no party like a Thomas Partey!
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kva anyátokHajrá lilák
petey
több mint 4 éve
Na COYG!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Pauljevic edzőt buktat.Meg magát is vagy 5 meccsre.
Kenny
Épp most jött vissza eltiltásból...
több mint 4 éve
„Én döntöttem emellett a kezdő 11 mellett, így enyém a felelősség.„Jó szándék vezérelt, szerettem volna lehetőséget adni másoknak is, akik mindig keményen dolgoznak, így rotáltam a csapatot - többeknek pihenőt adtam a hideg időben a műfüvön."
„Vereséget szenvedtünk egy csapattól, amely ma este jobb volt nálunk. Ennyire egyszerű."
„Ha mindig ugyanazt a 11-et játszathatnám, megtenném. Kockázatos dolog ez, nagyon nagy minőségbeli különbség van a játékosok két csoportja között. Tisztában voltam a keret korlátaival, nem újdonság számomra, de így is jobb teljesítményt vártam. Ahogy mondtam, én döntöttem úgy, hogy őket játszatom, ezért enyém a felelősség.”
„Egy vereség sosem tesz jót a csapatnak. Beszéltem a játékosokkal, őszinte voltam hozzájuk, de Önökhöz most nem lehetek az.”
„Sohasem titkoltam, hogy a keretünk nagyjából 13 játékosból áll, ők más szintet képviselnek a többieknél.”
„Egy pozitívum biztosan van, hogy ezentúl nem kérdezik majd meg tőlem, miért játszatom mindig ugyanazokat a játékosokat.”
„Az első számú csapatunk jól játszik, több pontot érdemelt volna eddig a szezonban, és a megfelelő mentalitással rendelkezik. Ezzel a mentalitással fogunk pályára lépni vasárnap.”
több mint 4 éve
bohóc 😀Ég Mourinho ég, el ne aludjék@csszaniszlo
#JC6
Egy norvégiai 1-4 után lehet, hogy nem lesz elég megtapsolni a világ végére elutazó 400 (!) Roma-szurkolót. #asromahu
Negritis
több mint 4 éve
lesz az még 1-7 😀Ég Mourinho ég, el ne aludjék@csszaniszlo
#JC6
Egy norvégiai 1-4 után lehet, hogy nem lesz elég megtapsolni a világ végére elutazó 400 (!) Roma-szurkolót. #asromahu
Negritis
több mint 4 éve
Ég Mourinho ég, el ne aludjék@csszaniszlo
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
6-1 és még van 3-4 perc. Gyerünk Bodoooooo 😀
több mint 4 éve
Ég Mourinho ég, el ne aludjékHagyjad, Ole-nél még ő is jobb volt 🤣🤣🤣
#JC6
Őszintén szólva nem értem az utóbbi 5 évben hogy van egyáltalán munkája, totál elment mellette a futball.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ég Mourinho ég, el ne aludjék
több mint 4 éve
Köszi, de alapvetően én sem erre vagyok fogékony. Neked akkor szerencséd volt, én Schiedamot nem olyannak láttam ahogy te lefested, pedig én is jártam pár nagy városban már.Érdekes, én jártam ott már többször az elmúlt években, de semmivel sem éreztem durvábbnak, mint bármely más európai nagyvárost, Budapestet is beleértve. Pedig utaztam tömegközlekedéssel vagy Feyenoord meccs után éjjel sétáltam a városban.m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊
Remélem ezért jól megbüntetik a magyarokat.
Nem az első ilyen eset felháborító
Múltkor rasszizmus most meg ez
Mi lesz még ?
VvAlekosz
Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...
davemayer
De persze ugyebár ki mire fogékony, hangulatkeltésnek megteszi a komment.
Vito
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az is rasszista ha megjegyzem hogy fehérként en voltam a kisebbség? Ok 😊Légyszíves ne írj ilyet ez enyhén rasszista és a mai világban ilyennek nincs helyem.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊
Mi lesz még ?
VvAlekosz
Este 8kor tömegközlekedés helyett inkább sétáltam fél órát a hotelig, nem láttam egy fehéret sem pedig a városközpont mellett voltam...
davemayer
VvAlekosz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Érdekes, én jártam ott már többször az elmúlt években, de semmivel sem éreztem durvábbnak, mint bármely más európai nagyvárost, Budapestet is beleértve. Pedig utaztam tömegközlekedéssel vagy Feyenoord meccs után éjjel sétáltam a városban.m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-megtamadtak-az-union-berlin-jatekosait-rotterdamban-video-2856101Rotterdam elég durva hely, egy napot töltöttem ott, elég is volt 😊
Mi lesz még ?
VvAlekosz
davemayer
De persze ugyebár ki mire fogékony, hangulatkeltésnek megteszi a komment.
több mint 4 éve
Mūringyó kezdhet elnézést kérni. Ez a azt se tudom milyen csapat (Bodo/Grimt. ??) jól elkalapálja a szent város fiait. Pedig már bejöttek a kezdõk.

Állat vagyok, ami enni kér...