Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Gulácsi 7NSO 😀😀😀DDDDNemzetbiztonsági szempontból titkosították.
Értékelje a magyar játékosok Anglia ellen nyújtott teljesítményét!
Értékelem, majd:
A szavazás állása csak 2030.01.01. után látható.
#JC6
Most már inkább ne is oszd meg, hogy hogyan értékeltél, nem szeretnénk szerencsétlen halálesetekről olvasni.
Kampman
Kecskés 7
Lang 6
Szalai A. 7
Nego 7
Nagy Zs. 8
Nagy Á. 6
Szoboszlai 5
Schäfer 6
Vécsei 0
Schön 6
Holender 0
Sallai 6
Hahn 0
Good luck 😀
több mint 4 éve
Rossi nyilatkozatai is megérnek egy misét. Még ha igaza is van, nem dobunk játékosokat a busz aláérzi a vesztét.
Gergőbácsi
nem csodálom, egy hanyatló nemzet csapatát nem tudtuk legyőzni, pedig végig a mi akaratunk érvényesült.
több mint 4 éve
NSO 😀😀😀DDDDNemzetbiztonsági szempontból titkosították.
Értékelje a magyar játékosok Anglia ellen nyújtott teljesítményét!
Értékelem, majd:
#JC6
Most már inkább ne is oszd meg, hogy hogyan értékeltél, nem szeretnénk szerencsétlen halálesetekről olvasni.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Rossi nyilatkozatai is megérnek egy misét. Még ha igaza is van, nem dobunk játékosokat a busz alá
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez a mondat a te szádból elég viccesen hangzik...Senki nem mondta.Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
Értem, hogy Rossi szerelemgyereke, de nem válogatott szint!!!!! Semmilyen téren!
85. percben vezetni Angliában, mekkora lett volna... Szobi üresen érkezett középen... ááááááá de ideges vagyoooooooooooooooook
#JC6
ThundersNFL
Eljátszottam a gondolattal, hogyha ennek a szerencsétlen Filipnek lenne agya, akkor passzol középre Szobinak, aki valószínű beveri és akkor vezetünk a 85-86.percben Angliában.
Persze lett volna vagy 10 perc hosszabbítás, de ha már lúd, akkor legyen kövér. Vagy ezt sem szabad?
Mit érünk el az állandó károgással meg fikázással, az még sohasem vitte előre sem az országot, sem a válogatottat. Mindenki látta a hibákat, mindenki tudja mi a probléma, de mi nem vagyunk olyan helyzetben, hogy változtassunk rajta, sajnos. De már a címer ott fityeg a mellkason, ha esik, ha fúj, szurkolunk... mert ez is a mi csapatunk.
Igenis, ma remek teljesítményt nyújtottak, jól zártak, bátrak voltak, minden mindegy alapon játszottak európa 2. legerősebb csapat ellen a Wembley-ben. Ezt nem lehet elvitatni tőlük, akkor sem, ha takaréklángon égett az ellenfél, akkor is végig koncentráltnak kell maradni.
A csapat 85%-nak van jövője, jó lesz ez.
#JC6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Hagyjad, egy wembleys x után is itt illik szidni őket.Nem, de ügyesek voltunk, és benne volt a win. Nem voltunk jobbak persze, de ez nem baj. Nem látom a magas lovat az előző kommentben.Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
Értem, hogy Rossi szerelemgyereke, de nem válogatott szint!!!!! Semmilyen téren!
85. percben vezetni Angliában, mekkora lett volna... Szobi üresen érkezett középen... ááááááá de ideges vagyoooooooooooooooook
#JC6
ThundersNFL
kristóf17
Szerintem ez egy hatalmas eredmény, pláne ilyen összeállításban. Az hogy előtte szarok voltak nem von le semmit a mai érdemeikből, sőt, kiváncsi lennék hányan gondolták hogy bucira vernek minket - köztük én is.
Ezek után itt szidni őket meg fanyalogni, szánalom... ettől nem lettek jobbak de nem elismerni azt amit ma játszottak full köcsögség.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Senki nem mondta.Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
#JC6
ThundersNFL
Eljátszottam a gondolattal, hogyha ennek a szerencsétlen Filipnek lenne agya, akkor passzol középre Szobinak, aki valószínű beveri és akkor vezetünk a 85-86.percben Angliában.
Persze lett volna vagy 10 perc hosszabbítás, de ha már lúd, akkor legyen kövér. Vagy ezt sem szabad?
Mit érünk el az állandó károgással meg fikázással, az még sohasem vitte előre sem az országot, sem a válogatottat. Mindenki látta a hibákat, mindenki tudja mi a probléma, de mi nem vagyunk olyan helyzetben, hogy változtassunk rajta, sajnos. De már a címer ott fityeg a mellkason, ha esik, ha fúj, szurkolunk... mert ez is a mi csapatunk.
Igenis, ma remek teljesítményt nyújtottak, jól zártak, bátrak voltak, minden mindegy alapon játszottak európa 2. legerősebb csapat ellen a Wembley-ben. Ezt nem lehet elvitatni tőlük, akkor sem, ha takaréklángon égett az ellenfél, akkor is végig koncentráltnak kell maradni.
A csapat 85%-nak van jövője, jó lesz ez.
több mint 4 éve
most olvasom, hogy közös lengyel-magyar galeri kitessékelte a bobbykat a szektorból!propeller.hu/itthon/3721515-bbc-angol-rendorokkel-verekedtek-magyar-szurkolok
a kelet-európai virtus!
NB2
több mint 4 éve
szerintem nem volt benne és mákunk is volt hogy nem erőltettékNem, de ügyesek voltunk, és benne volt a win. Nem voltunk jobbak persze, de ez nem baj. Nem látom a magas lovat az előző kommentben.Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
#JC6
ThundersNFL
kristóf17
de ettől még ez több volt mint "tisztes helytállás"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Remelem, másnak is feltűnt a következtetés, hogy Orban nélkül minden sokkal jobban megy. 😊
több mint 4 éve
Nem, de ügyesek voltunk, és benne volt a win. Nem voltunk jobbak persze, de ez nem baj. Nem látom a magas lovat az előző kommentben.Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
#JC6
ThundersNFL
több mint 4 éve
most olvasom, hogy közös lengyel-magyar galeri kitessékelte a bobbykat a szektorból!ja, bejottek fordultak egyet es rajottek hogy ez nem szinhaz😃
a kelet-európai virtus!
NB2
több mint 4 éve
Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Magas lóról szálljunk már le...azért ennyire nem voltunk hú de faszák....
#JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
NSO 😀😀😀DDDDÉrtékelje a magyar játékosok Anglia ellen nyújtott teljesítményét!
Értékelem, majd:
több mint 4 éve
Hollander öcsém... mint a bolygó hollandi... hát nem idegesítő, most komolyan? Mekkorát harcolt a CSAPAT, ez meg bejön, lötyög, kivizeti a labdát az oldalvonalon túlra és kilövi a legnagyobb helyzetünkből a labdát a világűrbe.Értem, hogy Rossi szerelemgyereke, de nem válogatott szint!!!!! Semmilyen téren!
több mint 4 éve
most olvasom, hogy közös lengyel-magyar galeri kitessékelte a bobbykat a szektorból!a kelet-európai virtus!
több mint 4 éve
Dánok kijutottak.nem úgy mint a lengyelek az albán stadionból
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Vannak még hibák, de jó úton haladunk! (Elvtársak.)Irónia lvl 1000😂😂😂
nagylaza
Draft

több mint 4 éve
Mindenki jelesre vizsgázott. Faszom...
több mint 4 éve
a 2010-es vb selejtezők utolsó meccsén vertük a talán már továbbjutó dánokat. (Koeman éra)Jó volt ez, kösziAz utóbbi évtizedek egyik legértéktelenebb bravúrja.
Gergőbácsi
Kampman
Kb. annyit ér ez a mai is 😕
több mint 4 éve
Folytatódik az albán-lengyel, 79. perc...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tökéletesen fogalmaztál!amúgy tényleg hülye évünk voltlehet azért, mert felállt védelem ellen nem tudunk úgy játszani, de egy európai top 5-ös csapat nem fog ellenünk behúzódva védekezni, és kontrából lehet esélyünk?
x a németek, angolok, franciák ellen és kikapunk 2x az albánoktól
NB2
slowmotion
Bemegyünk sündisznóba és hébe-hóba előremegyünk ês találunk egy gólt...ezt mindenki tudja játszani....
Amikor támadni kellene akkor fogy el a tudomány,de nagyon...
Draft

több mint 4 éve
vagy mint amikor Koeman alatt Dániában nyertünk Buzsáky góljával az utolsó selejtezőmeccsenAmit kb annyit ér mint a 2 x-ünk az EB-n....Jó volt ez, kösziAz utóbbi évtizedek egyik legértéktelenebb bravúrja.
Gergőbácsi
Kampman
ThundersNFL
több mint 4 éve
Burkina Faso és Omán is verne a csoportban utána már semmire sem mennénk az X-el a brazilok ellen.amúgy tényleg hülye évünk voltKéne valami szabadkártya a vébére, megnyernénk 😄
x a németek, angolok, franciák ellen és kikapunk 2x az albánoktól
NB2
warr_b
Szerkesztette: KoporShow
több mint 4 éve
Vannak még hibák, de jó úton haladunk! (Elvtársak.)