Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Faszkalapok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
fasza😕
több mint 4 éve
Hajdúbé beült a wc-be vagy csak a tv-m szar?Egy csobbanásból kiderül
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Hajdúbé beült a wc-be vagy csak a tv-m szar?Nálam is furcsán hangzik.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Hajdúbé beült a wc-be vagy csak a tv-m szar?változott a hang, valóban
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Hajdúbé beült a wc-be vagy csak a tv-m szar?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kevés Gula bravúrok egyike, amit éles meccsen látokSosem szólok le védés után kapust, de ez most Kane-é volt, Gula csak jó helyen állt. Esélye nem lett volna, ha rendesen eltalálja, csak Kane inkább a szerződésével foglalkozott az elmúlt időszakban, a foci helyett.
Willie Parker
több mint 4 éve
Ennek a Kane gyereknek ki van festve a szeme? Olyan furcsa volt lassításban.
több mint 4 éve
Az biztos mondjuk...de mondjuk az ellenfeleinktől sokkal többet láttam, hozzájuk képest az angolok, mintha leszarnák az egészet...pedig biztos nemNem voltak látványosak.Néztem, de nem pontosan értem, hogy mire gondolsz...hogy ott sem fociztak az angolok?Rettentő rossz meccs, persze kit érdekel ha 0-0 a vége. Csak az angoloknak kellene azért focizni.EB-t gondolom nézted te is 😀
Klaci79
Kampman
Klaci79
Kampman
több mint 4 éve
Hőha
több mint 4 éve
Kevés Gula bravúrok egyike, amit éles meccsen látok
több mint 4 éve
Nem voltak látványosak.Néztem, de nem pontosan értem, hogy mire gondolsz...hogy ott sem fociztak az angolok?Rettentő rossz meccs, persze kit érdekel ha 0-0 a vége. Csak az angoloknak kellene azért focizni.EB-t gondolom nézted te is 😀
Klaci79
Kampman
Klaci79
több mint 4 éve
Na de mennyi mennyei meg válogatott meccs vanAnnyiért egy KisGrófó a telót se veszi fel, nemhogy fellép Karancslapujtőn!Én más összeget hallottam, cca. 200kA színvonal alapj@n társadalmi munkában csinálják, mint a Sportszeletes ember.Hol kell aláírni? Ennyi pénzért bármikormehetsz is a stúdióba😀De ott is kell ám lenni, hogy elbaszhassa 😀jah, sajnos, mert rendesen el is basztabolla -» nullaAzért két "veszélyes" akciónkban bőven benne volt
Adirotor
Gergőbácsi
Szesze
Gergőbácsi
Adirotor
Gergőbácsi
Willie Parker
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 4 éve
Annyiért egy KisGrófó a telót se veszi fel, nemhogy fellép Karancslapujtőn!Én más összeget hallottam, cca. 200kA színvonal alapj@n társadalmi munkában csinálják, mint a Sportszeletes ember.Hol kell aláírni? Ennyi pénzért bármikormehetsz is a stúdióba😀De ott is kell ám lenni, hogy elbaszhassa 😀jah, sajnos, mert rendesen el is basztabolla -» nullaAzért két "veszélyes" akciónkban bőven benne volt
Adirotor
Gergőbácsi
Szesze
Gergőbácsi
Adirotor
Gergőbácsi
Willie Parker
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Én más összeget hallottam, cca. 200kA színvonal alapj@n társadalmi munkában csinálják, mint a Sportszeletes ember.Hol kell aláírni? Ennyi pénzért bármikormehetsz is a stúdióba😀De ott is kell ám lenni, hogy elbaszhassa 😀jah, sajnos, mert rendesen el is basztabolla -» nullaAzért két "veszélyes" akciónkban bőven benne volt
Adirotor
Gergőbácsi
Szesze
Gergőbácsi
Adirotor
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 4 éve
Néztem, de nem pontosan értem, hogy mire gondolsz...hogy ott sem fociztak az angolok?Rettentő rossz meccs, persze kit érdekel ha 0-0 a vége. Csak az angoloknak kellene azért focizni.EB-t gondolom nézted te is 😀
Klaci79
Kampman
több mint 4 éve
Ezt nevezzük nemzetpozitivizmusnakEzt aláírom, de olyan mellénnyel beszél Hajdú B. is.....Ezzel a kerettel ezt tudjuk játszani, többen hiányoznak, főleg Ádi, aki tudná a játékot szervezni, meg az angol kontra az elég gyilkos tud lenni.Azt nem, de teleszart gatyával nehéz lesz....Micsoda taktika....Parádét vártál?
Védekezünk foggal körömmel ahányan vagyunk és arra játszunk,hogy találunk egy gólt....
ThundersNFL
Willie Parker
ThundersNFL
Nem szép játék, de most a pontra hajtunk tudtommal.
Solymi
ThundersNFL
több mint 4 éve
Bitang erősek ezek az angolok, az EB teljesen más volt, könnyelmű ellenfelek ellen, vért hugyozik eddig a csapat. Sajna a jobb oldalunk off, remelem kihúzzuk vagy 1-0… hajrá, szevasztok
több mint 4 éve
A színvonal alapj@n társadalmi munkában csinálják, mint a Sportszeletes ember.Hol kell aláírni? Ennyi pénzért bármikormehetsz is a stúdióba😀De ott is kell ám lenni, hogy elbaszhassa 😀jah, sajnos, mert rendesen el is basztabolla -» nullaAzért két "veszélyes" akciónkban bőven benne volt
Adirotor
Gergőbácsi
Szesze
Gergőbácsi
Adirotor
Gergőbácsi
több mint 4 éve
minden meccsen ezt nyomatja, nem tudom mikor vette fel de én szégyellem magam helyette isEzt aláírom, de olyan mellénnyel beszél Hajdú B. is.....Ezzel a kerettel ezt tudjuk játszani, többen hiányoznak, főleg Ádi, aki tudná a játékot szervezni, meg az angol kontra az elég gyilkos tud lenni.Azt nem, de teleszart gatyával nehéz lesz....Micsoda taktika....Parádét vártál?
Védekezünk foggal körömmel ahányan vagyunk és arra játszunk,hogy találunk egy gólt....
ThundersNFL
Willie Parker
ThundersNFL
Solymi
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ezt aláírom, de olyan mellénnyel beszél Hajdú B. is.....Ezzel a kerettel ezt tudjuk játszani, többen hiányoznak, főleg Ádi, aki tudná a játékot szervezni, meg az angol kontra az elég gyilkos tud lenni.Azt nem, de teleszart gatyával nehéz lesz....Micsoda taktika....Parádét vártál?
ThundersNFL
Willie Parker
ThundersNFL
Solymi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Jogosaz igaz 😊De ott is kell ám lenni, hogy elbaszhassa 😀jah, sajnos, mert rendesen el is basztabolla -» nullaAzért két "veszélyes" akciónkban bőven benne volt
Adirotor
Gergőbácsi
Szesze
Gergőbácsi
ami nagyobb baj, h hátul 2x is nagyon csúnyán adta el, szerencsére egyikből sem lett semmi, de a sárga lapja miatt eleve egy időzített bomba
Szesze
több mint 4 éve
Rettentő rossz meccs, persze kit érdekel ha 0-0 a vége. Csak az angoloknak kellene azért focizni.EB-t gondolom nézted te is 😀
Klaci79