Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?10bol 1x lehetne pontszerzes, 9x meg ilyen meccs lesz a vege. Nincs ezzel baj, keves ilyen szintu csapat van azert.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nálam még megvan az eredeti 😀Már változott a szövegwww.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlNem vagyok újságíró, de legalább itt megkérdeztem, hogy mi volt a pólóján...
csi77
Jobb újságíró lennék!
clbass
csi77
"Az angolok vezető gólja után Raheem Sterling a magyar szurkolók elé rohant, levette a mezét és egy felirattal provokálta a szurkolókat, a tévéközvetítésben nem lehetett elolvasni, mivel.
A provokáció azért is volt gusztustalan, mert saját szurkolóikkal szemben, akik szintén kifütyülik a térdeléses bohóckodást, ezt nem meri megtenni."
több mint 4 éve
szegeny Kecskes ugy fordul mint Liptak.De reg hallottam mar ezt a nevet 😀
Kenny
Meg o volt az aki elfaradt, nem?
Azon a komoly eszakir elleni meccsen ahol nem tolodtunk rendesen Pinyo szerint…
Pedig akkor az a meccs nyerheto volt siman…
több mint 4 éve
Már változott a szövegwww.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlNem vagyok újságíró, de legalább itt megkérdeztem, hogy mi volt a pólóján...
csi77
Jobb újságíró lennék!
clbass
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
ez is Origo:Fekália szinten tolják, onnan nehéz szintet lépni azért
"Sokáig nagyon jól játszott a magyar válogatott, de az angolok gyorsan lőttek két gólt"
ezek mit néztek? 😊 max sajna jól bekkeltünk... egy ideig
NB2
több mint 4 éve
ez is Origo:Mit néztek, mit néztek... A zsebüket!
"Sokáig nagyon jól játszott a magyar válogatott, de az angolok gyorsan lőttek két gólt"
NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez a védelem szinte minden meccsen kap 2-3 gólt. Az a mai fociban megengedhetetlen handicap mindenkivel szemben. Talán újra kellene gondolni.Ok, de azért mostanában nem kutyuskákkal játszottunk. Igaz őket is meg kell verni, ha valamit akarunk.....
Burkus
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
ez is Origo:"Sokáig nagyon jól játszott a magyar válogatott, de az angolok gyorsan lőttek két gólt"
több mint 4 éve
Az újságíró kérdésekkel provokált...www.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlNem vagyok újságíró, de legalább itt megkérdeztem, hogy mi volt a pólóján...
csi77
Jobb újságíró lennék!
clbass
több mint 4 éve
Kajak ha valaki egy pólóval a reszvétét fejezi ki már LMBTQ harcos?nem látta és azt hitte a Love felirat miatt hogy LMBTQI-s (sehol se jelezve hogy ezzel baj lenne), aztán elismerte hogy tévedett.
Túl sok Fityesz promót toltok.
Toca
az Origo egy vicc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem újságírás a céljukwww.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlNem vagyok újságíró, de legalább itt megkérdeztem, hogy mi volt a pólóján...
csi77
Jobb újságíró lennék!
clbass
több mint 4 éve
ez az origo, szerző sincs soha, bármikor levehetik hogy ugye meg sem történtwww.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlKíváncsi vagyok, meddig lesz fenn
csi77
csi77
több mint 4 éve
www.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlNem vagyok újságíró, de legalább itt megkérdeztem, hogy mi volt a pólóján...
csi77
Jobb újságíró lennék!
több mint 4 éve
Szűk negyedóra alatt kaptunk hármat, Rossi belenyúlhatott volna közte. Bár azt nem tudom hogyan és kivel, kár, hogy nincs időkérés.Max az orrába tud belenyúlni, nem ebbe a meccsbe
Szokol
több mint 4 éve
Ez a védelem szinte minden meccsen kap 2-3 gólt. Az a mai fociban megengedhetetlen handicap mindenkivel szemben. Talán újra kellene gondolni.
több mint 4 éve
Szoboszlai sem villogott, Gula sem brillírozik, igaz azon kívül sem volt sok közünk a meccshezNem sok???
NB2
Semmi!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
www.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlKíváncsi vagyok, meddig lesz fenn
csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Szűk negyedóra alatt kaptunk hármat, Rossi belenyúlhatott volna közte. Bár azt nem tudom hogyan és kivel, kár, hogy nincs időkérés.
több mint 4 éve
Akkor jött volna az Origo cikk.és amúgy ha lmbtq póló lett volna, akkor mi van?Ne zavard össze az agyhalottakat a tényekkel....LMBTQ volt a javából:még jó hogy nem láttad, de lmbtq ovolt 😀nem lattam fentebb vagyok. De valami lmbtqs propaganda fos.tul keves pohar repult erre a patkanyra.Miért mondod ?
Kenny
Mi volt a pólóra írva ?
VvAlekosz
Kenny
petey
Klaci79
gordon
shawnka
Ja az ígyis jött.
Kegyetlen ez az ország, már csak nevetni lehet rajta.
több mint 4 éve
knobhead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szoboszlai sem villogott, Gula sem brillírozik, igaz azon kívül sem volt sok közünk a meccshez
több mint 4 éve
Pffff.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"