Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
várható volt sajnos, a kötelezőket hozni kell és menni tovább
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ki lehet kapni nincs ezzel gond. Nem az angolokat kell megverni. Remelem kepesek lesznek realisan ertekelni ezt a meccset.
több mint 4 éve
Hajdú B. nagy arca eltűnt....ilyen ha komoly csapat komolyan vesz bennünket....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Sose szoktam de most megvárom a meccs végi elemzést......
több mint 4 éve
Az a kurva hajbeültetés... Belelógott a szeméb egy tincs. Faszom!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
És jött a szokásos potya Gulától.
több mint 4 éve
Hátulról amikor mutatták...3 ember állt előtte...semmit nem látott Gula
több mint 4 éve
Gulácsi kurva gyenge volt ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
A 6:3-al együtt még jók vagyunk egy X-re 😊Ezért kár volt. Így már cikis.....
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ez csúnyaHajdúbé is lelankadt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Gula is betlit tol
több mint 4 éve
A 6:3-al együtt még jók vagyunk egy X-re 😊Már úgy sem
bcsarli
több mint 4 éve
A 6:3-al együtt még jók vagyunk egy X-re 😊
több mint 4 éve
Sokáig nagyon jól játszott a magyar válogatott, de az angolok a második félidőben gólokat lőttekvan amihez pofa kell 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
"do not even, no no no no no"
több mint 4 éve
Azért ez illeszkedik a jobbak, szebbek, ügyesebbek vagyunk néplélekbe.Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Abszolút igazad van. Én is csak a nyakamat húztam ma be a cégnél amikor a dohányzóban hallgattam, hogy a pontszerzésre van reális esély és ha a Szoboszlai jó napot fog ki nyerhetünk is. EB döntős volt pár hete az ellenfél Hello 😊 nekem az az érzésem, hogy az átlag szurkoló kicsit feljebb rakja a csapatot mint ami a realitás.
10bol 1x lehetne pontszerzes, 9x meg ilyen meccs lesz a vege. Nincs ezzel baj, keves ilyen szintu csapat van azert.
Borbinho
MC12
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Itt most mi számít majd a csoportban, ha holtverseny lesz? Egymás elleni, gól különbség?
több mint 4 éve
Mindig feljebb van rakva.Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Abszolút igazad van. Én is csak a nyakamat húztam ma be a cégnél amikor a dohányzóban hallgattam, hogy a pontszerzésre van reális esély és ha a Szoboszlai jó napot fog ki nyerhetünk is. EB döntős volt pár hete az ellenfél Hello 😊 nekem az az érzésem, hogy az átlag szurkoló kicsit feljebb rakja a csapatot mint ami a realitás.
10bol 1x lehetne pontszerzes, 9x meg ilyen meccs lesz a vege. Nincs ezzel baj, keves ilyen szintu csapat van azert.
Borbinho
MC12
Aztán majd zuhanunk.
több mint 4 éve
Mindjart mls uralom lesz a magyar valogatottban.
több mint 4 éve
Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Abszolút igazad van. Én is csak a nyakamat húztam ma be a cégnél amikor a dohányzóban hallgattam, hogy a pontszerzésre van reális esély és ha a Szoboszlai jó napot fog ki nyerhetünk is. EB döntős volt pár hete az ellenfél Hello 😊 nekem az az érzésem, hogy az átlag szurkoló kicsit feljebb rakja a csapatot mint ami a realitás.
Borbinho
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Az a baj, hogy ez a csapat jól csak a hasonló szintű csapatok ellen tud játszani, esetleg egy gyenge napot kifogó top ellen. Ez is hatalmas szintlepes egyébként, de ettől még top csapat ellen kevés sok ember fejben az állandó koncentrált védekezéshez
Borbinho
több mint 4 éve
Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Azért Szoboszlai és Szalai A már nem olyan olcsó...úgyhogy biztos van 😊
Borbinho
több mint 4 éve
Ez a Sterling nagyon gyenge még mindig 😀