Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
sterling megmutatta játékintelligenciáját
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem az volt szerintem. Uzenet egy most elhunyt baratjanak allitolag.nem lattam fentebb vagyok. De valami lmbtqs propaganda fos.tul keves pohar repult erre a patkanyra.Miért mondod ?
Kenny
Mi volt a pólóra írva ?
VvAlekosz
Kenny
több mint 4 éve
Egyébként mi volt Sterling alsó mezén a felirat?
több mint 4 éve
Ja tényleg, VB. Idegállapotban vótam, na.Aztán majd lehet sírni, hogy a szemét UEFA...
BáleszAztán majd lehet sírni, hogy a szemét UEFA...Akarod mondani FIFA nem ?
Bálesz
VvAlekosz

több mint 4 éve
nem lattam fentebb vagyok. De valami lmbtqs propaganda fos.tul keves pohar repult erre a patkanyra.Miért mondod ?
Kenny
Mi volt a pólóra írva ?
VvAlekosz
több mint 4 éve
Jaja, már linkeltem, 5 vádpontarra nem emlékszem, ott is megdobták a gólszerzőt?Na ez hány zártkapus meccs lesz vajon?Gondolom annyit kapunk, mint az angolok az EB döntőért...
kapitnono
Willie Parker
Klaci79
www.eurosport.com/football/euro-2020/2021/euro-2020-uefa-launches-investigation-and-hits-fa-with-four-charges-following-final-between-england-_sto8416789/story.shtml
több mint 4 éve
Amugy azt ertem h Gulacsi koveti a labdat, de azt miert nem nezi h hova mehet?
több mint 4 éve
Bolla is hülye
több mint 4 éve
11
több mint 4 éve
A véleményem ettől független.Én a térdeléses fütyülést megértem, bár személyesen nem csinálnám.Oszt szinte mindenhol előfordul mégis
A megdobálás viszont védhetetlen, utolsó proli dolog.
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Aztán majd lehet sírni, hogy a szemét UEFA...
Bálesz
Aztán majd lehet sírni, hogy a szemét UEFA...Akarod mondani FIFA nem ?
Bálesz
több mint 4 éve
Én a térdeléses fütyülést megértem, bár személyesen nem csinálnám.taste of the their own medicine
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
arra nem emlékszem, ott is megdobták a gólszerzőt?Na ez hány zártkapus meccs lesz vajon?Gondolom annyit kapunk, mint az angolok az EB döntőért...
kapitnono
Willie Parker
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tul keves pohar repult erre a patkanyra.Miért mondod ?
Kenny
Mi volt a pólóra írva ?
több mint 4 éve
Én a térdeléses fütyülést megértem, bár személyesen nem csinálnám.Oszt szinte mindenhol előfordul mégis
Kampman
több mint 4 éve
Futsalos gól nagypályánNagyon csúnyán megverte lefelé a védőt...a Fradi kapott ilyet a Slavia ellen...látszik, hogy nincs a magyar védőknek olyan sebessége, ami itt 90 percig kell
ozibozi
több mint 4 éve
Na ez hány zártkapus meccs lesz vajon?Gondolom annyit kapunk, mint az angolok az EB döntőért...
kapitnono
több mint 4 éve
Én a térdeléses fütyülést megértem, bár személyesen nem csinálnám.A megdobálás viszont védhetetlen, utolsó proli dolog.
több mint 4 éve
Futsalos gól nagypályán
több mint 4 éve
nyomorék Sterling lövi
több mint 4 éve
Akkor ebben a vb sorozatban már nem lesz meccsünk nézők előtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal