Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 848 — Whoops, looks like something went wrong.
A teljes brit media tele van a rasszista szurkoloinkkal es a Sterling fele dobalt poharakkal, nem hiszem, hogy ennek igy ne lenne folytatasa. Tobb jatekos azt mondta, hogy semmit sem hallott, de tobben is elfogadhatatlannak neveztek azt, amit tapasztaltak.

Az FA ejszaka hivatalos kozlemenyt adott ki, hogy vizsgalatot ker a FIFA-tol az ugyben.

Ha megbuntetnek, Rossi orjongeni fog, es sajnos lehet, hogy elbucsuzhatunk a vb remenyetol, nekunk akkora pluszt jelentenek a szurkolok minden egyes meccsen.

több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hazaértem.
Nem is tudom, hol kezdjem.

A hangulat fantasztikus volt, megint.
Ami sajnos a csapatról és Rossiról nem mondható el. Semmi fikázás, semmi negatív hullám, csak értetlenkedés.

1. Rendben van, kiestek kulcs emberek. De könyörgöm, két újoncot rakunk egymás mellé? Cseréld ki Bollát Fiolára, fene tudja, de egymás mellett rakni Bollát meg Kecskést? Életveszély volt, ember. Az első landaérintésük után a labda a C2-es meg a D3-as szektorban landolt és utána sem lett jobb.
Bolla egy hangyányival feljavult később, ha lehet 2 normális előrepasszt javulásnak nevezni, de Kecskés végig totálisan teleszart gatyával nyomta, bár messze voltam tőle, de tuti volt féknyom a gatyába. Nincs semmi baj, csak akkor nem kell futballozni. Egyszerűen az, hogy a 10. előrepassza után falhagyok a számolással, mert KÉPTELEN meggypiros mezes csapattársat találni, szerintem ez válogatott játékosnál nonszensz, első meccs ide vagy oda.

2. Döntsük már el, hogy Wili most védő vagy támadó? Mert nekem oké, és egyértelmű, hogy van a vérében támadói véna, valahol, szórja is a gólokat szabik és szögletek után, de hogy európa második legerősebb csapata ellen ő majd elindul és végigviszi, nos, az elsőnél mákunk volt az első félidőben, de a másodiknál a másodikban nem, mivel eladta középen, lekontráztak és pontosan a helyére lőtték be...
Szalai meg... középhátvéd és berúgja középre a labdát, hopp, jött is a gól. Serdülő B.

3. Gulácsi: egyáltalán nem hibáztatom. Amit kellett fogott, van olyan, amikor semmi sem sikerül, ez egy ilyen nap volt. Olyan gyorsan és olyan közelről jöttek a találatok - hogy esélye sem volt. Talán a 3. vagy 4. gólnál 5-en álltak előtte, az lett volna csoda, ha nem gól... legközelebb meg mindent megfog. Ilyen a kapus sors..

4. Szoboszlai: nem is akarok komoly dolgokba belemenni. Még el is hinném, hogy nehéz neki hazajönni, mivel nem a lipcsei társak szaladgálnak mellette, hanem ilyen Kecskések meg Bollák, de hogy 0-3-nál végre, nagy nehezen eljutunk az angol 16-osig és ő majd SARKALGAT, hát ez nonszensz. Le is kontráztak... És kb az 5. volt neki a meccsen, amelyekből 1 darab jött be az első félidőben. Nonszensz gyerekek...
Ott kellett volna faszagyereknek lenni az első félidőben, beverni a szabit. Nem ment...

5. Kleini és Schafer: emberek, van reményünk a középpályán. A két legjobb játékosunk volt, embertelen mit melóztak, öröm volt nézni, mégha a meccs szenvedős is volt.

6. Valami más volt most. Más volt a levegő is. Az EB alatt valamilyen megfoghatatlan eufória uralkodott az országban, a városban, a stadionban. De ma ennek a szikráját sem éreztem. Csak nehéz levegőt, görcsösséget, beszariságot. Egyszerűen nem tudom hova tenni.

7. Erős dolog az ellenfél szurkolói előtt ünnepelni, de Sterling egyáltalán nem botránkoztatta meg őket, inkább a szögletzászló felé, a D kapu felé futott és csúszott, majd sírt. De a sok suttyó meg azt hitte provokál a pólóval, amit fogadok el sem tudtak olvasni, és jött a kezdeti durva reakció, ami után persze, hogy a többi angol játékos elkezd igazából provokálni a következő gólok után?! Egyértelmű volt, nem kell hozzá nagy ész. A CB-sek meg felültek nekik.
Grealish valami eszméletlen nagy fugura volt. Fogta az egyik poharat és beleivott 😀

8. Southgate meg egy igazi úriember.

9. Ha most nem büntet meg a FIFA, akkor sosem. Hiába kérte az MLSZ, Csányi, Vitya, Rossi, a játékosok, ezeknek kár minden szóért. Hogy a fenébe került be hanggránát? Füstbomba? Persze utána elszabadult a pokol, de ez várható is volt. Igen, nálam a füttykoncert belefér és tutibiztos, hogyha csak ennyi lett volna a rovásunkkon, akkor nincs büntetés, mivel a térdelés is véleménynyilvánítás, ahogy a fütty is, de ami utána jött, azt a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. Csoda, hogy nem szaladt be senki... mindenesetre 100%, hogy elmeszelnek.
Ami viszont a médiában megy és főleg Angliában a kommentszekciókban, az brutális. Elhordanak mindenféle rasszistának meg mocsoknak minket, miközben ott ültem 50 méterre és egy rassziszta megnyilvánulás sem volt.

10. Számomra fájdalmas pont következik: az orbitálisan nagy fizikális különbség. Bejön Sallói. Hallod a gyerek 20 kiló, vasággyal. Mit akarunk mi, őszintén? Oroszlánok voltak ma kékben, kisfiúk pirosban, sajnos. Színtiszta izom az összes angol, szálkásak, de nem lassúak, dinamikusak, robbanékonyak. A keretünkben hány Mount testalkatú játékos van?
A fél csapatunkat elfújta ma a szél. Borzasztó volt látni, ahogy lepattanunk, megerőltetés nélkül vették el tőlünk a labdát, szinte mosolyogtak. Nem tudom mit kellene csinálni, de rossz ránézni a csapat fizikális állapotára. Ráadásul a 60. percben elfogy a levegő is, ez sem normális...

11. Nincs veszve semmi. Nehéz lesz Albániában, ahogy nehéz Warsóban is, de menni fog. Muszáj menni. Nagyon rég voltunk ennyire közel a VB-re való kijutáshoz. Az angolok kiemelkednek, de utánuk bármi lehet... és remélem lesz is.

Hajrá Magyarok!

"Az angolok azt használták ki, hogy nem tudtunk passzolni, és hogy nem tudunk koncentráltan védekezni kb. 50-60 percig. Nem volt akkora a nyomás, ami miatt azt lehetne mondani, hogy elfáradtunk. Sokkal nagyobb volt a nyomás nyáron a franciák vagy a portugálok ellen. Ez az angol csapat nem nagyon diktált tempót, mert ha ezt teszi, akkor 10-et ver. Egy bizonyos szintig lehet tanítani a futballt. Középszerű játékosaink vannak alacsony játékintelligenciával. A második gólnál az angolok tökéletesen mérték fel, hová kell adni a labdát, Kane azt, hogy hová kell futnia. A magyar védő meg azt, hogy hol kellene lennie. Csak elskésett. A döntésmechanizmus, a reakcióidő sokkal hosszabb nálunk. Ez pedig azért van, mert egyrészt kevesebb játékosnak van meg a józan paraszti esze, másrészt nincs rákényszerítve edzésen a hajtásra - tisztelet a kivételnek.
Csak a futball alapelemeiben vagyunk fényévekre a legjobbaktól: passzkészség és passzképesség, technikai felkészültség, gyorsaság, állóképesség, játékintelligencia. Rossinak ez jutott. Vannak, akik őt szidják, de kikből válogasson? Ezek a játékosok olyan trénerek keze közül kerültek ki és pallérozódnak, akiket hétről hétre megcsodálhatunk idehaza a kispadokon. A helyünkre kerültünk. Ilyen eredmények lettek volna nyáron is, ha azokat a meccseket komolyabban veszik az ellenfelek, és a játékosok nem hulla fáradtan érkeznek az Eb-re."
#JC6
Ez teljesen rendben van. Minden pontjával egyetértek.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
Azért abba is gondoljunk bele, hogy 13 európai csapat lesz ott a VB-n, ami 1-gyel több mint az EB-re kijutott csapatok fele. Plusz ott van Szerbia, Bosznia, stb, akik bármikor odaérhetnek. És a 11-26. helyezet csapatok olyan közel vannak egymáshoz, hogy egy meccsen tényleg bármi megtörténhet. Épp ezért nem reménykedem a Vb-ben. Legyen meg a következő EB, ott legyen jó teljesítmény, és szépen építkezzünk, hogy ténylegesen legyen esélyünk ebbe 13 csapatba bekerülni. Nagyon necces ez, mert jelenleg akár Spanyolország vagy Hollandia is jöhetne velünk szembe pótselejtezőn. Főleg, hogy az osztrák sógoroknak be kéne előznie Izraelt, hogy garantált legyen a pótselejtezős helyünk amennyiben Varsóban kikapunk.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 997
Hazaértem.
Nem is tudom, hol kezdjem.

A hangulat fantasztikus volt, megint.
Ami sajnos a csapatról és Rossiról nem mondható el. Semmi fikázás, semmi negatív hullám, csak értetlenkedés.

1. Rendben van, kiestek kulcs emberek. De könyörgöm, két újoncot rakunk egymás mellé? Cseréld ki Bollát Fiolára, fene tudja, de egymás mellett rakni Bollát meg Kecskést? Életveszély volt, ember. Az első landaérintésük után a labda a C2-es meg a D3-as szektorban landolt és utána sem lett jobb.
Bolla egy hangyányival feljavult később, ha lehet 2 normális előrepasszt javulásnak nevezni, de Kecskés végig totálisan teleszart gatyával nyomta, bár messze voltam tőle, de tuti volt féknyom a gatyába. Nincs semmi baj, csak akkor nem kell futballozni. Egyszerűen az, hogy a 10. előrepassza után falhagyok a számolással, mert KÉPTELEN meggypiros mezes csapattársat találni, szerintem ez válogatott játékosnál nonszensz, első meccs ide vagy oda.

2. Döntsük már el, hogy Wili most védő vagy támadó? Mert nekem oké, és egyértelmű, hogy van a vérében támadói véna, valahol, szórja is a gólokat szabik és szögletek után, de hogy európa második legerősebb csapata ellen ő majd elindul és végigviszi, nos, az elsőnél mákunk volt az első félidőben, de a másodiknál a másodikban nem, mivel eladta középen, lekontráztak és pontosan a helyére lőtték be...
Szalai meg... középhátvéd és berúgja középre a labdát, hopp, jött is a gól. Serdülő B.

3. Gulácsi: egyáltalán nem hibáztatom. Amit kellett fogott, van olyan, amikor semmi sem sikerül, ez egy ilyen nap volt. Olyan gyorsan és olyan közelről jöttek a találatok - hogy esélye sem volt. Talán a 3. vagy 4. gólnál 5-en álltak előtte, az lett volna csoda, ha nem gól... legközelebb meg mindent megfog. Ilyen a kapus sors..

4. Szoboszlai: nem is akarok komoly dolgokba belemenni. Még el is hinném, hogy nehéz neki hazajönni, mivel nem a lipcsei társak szaladgálnak mellette, hanem ilyen Kecskések meg Bollák, de hogy 0-3-nál végre, nagy nehezen eljutunk az angol 16-osig és ő majd SARKALGAT, hát ez nonszensz. Le is kontráztak... És kb az 5. volt neki a meccsen, amelyekből 1 darab jött be az első félidőben. Nonszensz gyerekek...
Ott kellett volna faszagyereknek lenni az első félidőben, beverni a szabit. Nem ment...

5. Kleini és Schafer: emberek, van reményünk a középpályán. A két legjobb játékosunk volt, embertelen mit melóztak, öröm volt nézni, mégha a meccs szenvedős is volt.

6. Valami más volt most. Más volt a levegő is. Az EB alatt valamilyen megfoghatatlan eufória uralkodott az országban, a városban, a stadionban. De ma ennek a szikráját sem éreztem. Csak nehéz levegőt, görcsösséget, beszariságot. Egyszerűen nem tudom hova tenni.

7. Erős dolog az ellenfél szurkolói előtt ünnepelni, de Sterling egyáltalán nem botránkoztatta meg őket, inkább a szögletzászló felé, a D kapu felé futott és csúszott, majd sírt. De a sok suttyó meg azt hitte provokál a pólóval, amit fogadok el sem tudtak olvasni, és jött a kezdeti durva reakció, ami után persze, hogy a többi angol játékos elkezd igazából provokálni a következő gólok után?! Egyértelmű volt, nem kell hozzá nagy ész. A CB-sek meg felültek nekik.
Grealish valami eszméletlen nagy fugura volt. Fogta az egyik poharat és beleivott 😀

8. Southgate meg egy igazi úriember.

9. Ha most nem büntet meg a FIFA, akkor sosem. Hiába kérte az MLSZ, Csányi, Vitya, Rossi, a játékosok, ezeknek kár minden szóért. Hogy a fenébe került be hanggránát? Füstbomba? Persze utána elszabadult a pokol, de ez várható is volt. Igen, nálam a füttykoncert belefér és tutibiztos, hogyha csak ennyi lett volna a rovásunkkon, akkor nincs büntetés, mivel a térdelés is véleménynyilvánítás, ahogy a fütty is, de ami utána jött, azt a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. Csoda, hogy nem szaladt be senki... mindenesetre 100%, hogy elmeszelnek.
Ami viszont a médiában megy és főleg Angliában a kommentszekciókban, az brutális. Elhordanak mindenféle rasszistának meg mocsoknak minket, miközben ott ültem 50 méterre és egy rassziszta megnyilvánulás sem volt.

10. Számomra fájdalmas pont következik: az orbitálisan nagy fizikális különbség. Bejön Sallói. Hallod a gyerek 20 kiló, vasággyal. Mit akarunk mi, őszintén? Oroszlánok voltak ma kékben, kisfiúk pirosban, sajnos. Színtiszta izom az összes angol, szálkásak, de nem lassúak, dinamikusak, robbanékonyak. A keretünkben hány Mount testalkatú játékos van?
A fél csapatunkat elfújta ma a szél. Borzasztó volt látni, ahogy lepattanunk, megerőltetés nélkül vették el tőlünk a labdát, szinte mosolyogtak. Nem tudom mit kellene csinálni, de rossz ránézni a csapat fizikális állapotára. Ráadásul a 60. percben elfogy a levegő is, ez sem normális...

11. Nincs veszve semmi. Nehéz lesz Albániában, ahogy nehéz Warsóban is, de menni fog. Muszáj menni. Nagyon rég voltunk ennyire közel a VB-re való kijutáshoz. Az angolok kiemelkednek, de utánuk bármi lehet... és remélem lesz is.

Hajrá Magyarok!

"Az angolok azt használták ki, hogy nem tudtunk passzolni, és hogy nem tudunk koncentráltan védekezni kb. 50-60 percig. Nem volt akkora a nyomás, ami miatt azt lehetne mondani, hogy elfáradtunk. Sokkal nagyobb volt a nyomás nyáron a franciák vagy a portugálok ellen. Ez az angol csapat nem nagyon diktált tempót, mert ha ezt teszi, akkor 10-et ver. Egy bizonyos szintig lehet tanítani a futballt. Középszerű játékosaink vannak alacsony játékintelligenciával. A második gólnál az angolok tökéletesen mérték fel, hová kell adni a labdát, Kane azt, hogy hová kell futnia. A magyar védő meg azt, hogy hol kellene lennie. Csak elskésett. A döntésmechanizmus, a reakcióidő sokkal hosszabb nálunk. Ez pedig azért van, mert egyrészt kevesebb játékosnak van meg a józan paraszti esze, másrészt nincs rákényszerítve edzésen a hajtásra - tisztelet a kivételnek.
Csak a futball alapelemeiben vagyunk fényévekre a legjobbaktól: passzkészség és passzképesség, technikai felkészültség, gyorsaság, állóképesség, játékintelligencia. Rossinak ez jutott. Vannak, akik őt szidják, de kikből válogasson? Ezek a játékosok olyan trénerek keze közül kerültek ki és pallérozódnak, akiket hétről hétre megcsodálhatunk idehaza a kispadokon. A helyünkre kerültünk. Ilyen eredmények lettek volna nyáron is, ha azokat a meccseket komolyabban veszik az ellenfelek, és a játékosok nem hulla fáradtan érkeznek az Eb-re."

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
tul keves pohar repult erre a patkanyra.
Kenny
Miért mondod ?
Mi volt a pólóra írva ?
VvAlekosz
nem lattam fentebb vagyok. De valami lmbtqs propaganda fos.
Kenny
még jó hogy nem láttad, de lmbtq ovolt 😀
petey
LMBTQ volt a javából:

Klaci79
Ne zavard össze az agyhalottakat a tényekkel....
gordon
és amúgy ha lmbtq póló lett volna, akkor mi van?
shawnka
Akkor is egy szarházi, neki mindegy, nála nem ront semmit egy esetleges ilyen buta tudatlan megnyilvánulás. 😊
 www.origo.hu/sport/20210902-sterling.html
csi77
Ez az újságírás csúcsa.
Bálesz
De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.
kristóf17
hát ja, ott a gyűlölet annak szólt hogy gólt rúgott a csapatuknak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Gyenge meccse volt. Első félidőben rendben védekeztünk, egy-egy elváltással, sima 0-0, egy rettenetes meccsen. Szoboszlai gyakorlatilag a meze levételekor és odaadásakor többet mozgott, mint a meccsen, ami szomorú. Nagyon szürke volt, pedig kiváló játékos, de lélektelenül, akarat nélkül nyomta. Kleini amennyi labdát szerzett, annak 80%!-át el is adta. Nagy Á. hiányában, ahogy Empty írta, nem volt átvitt labdánk a középpályán körülbelül, pláne, hogy Szobo szinte szart bele. Szívem csücske a KH poszt, de két KH hiba kellett ahhoz, hogy gólt tudjanak rúgni az Angolok. A többi már innentől kezdve mindegy is, mert lankadt a koncentráció, lásd Gula és hasonlók. Tökéletesen szar játék volt egy X-re, és annyira ránk sem volt kényszerítve a hiba, mégis ezekkel megnyerettük velük. Élőben sokkal jobb egyébként, mint TV-ből, főleg a második karéjról. 😊 Jobb oldalunk végig bizonytalan volt, nem érzem jó választásnak őket, persze lehet ennél csak rosszabb volt, én nem értek hozzá, mint Rossi. 😊 Hangulat szép és jó volt, a pohárdobáláson és az egy tűzijátékon kívül mindent adtam.
több mint 4 éve
Ugy tunik, hogy ki lett adva, hogy errol kell faggatniuk mindenkit.
Stez
Ez nyilvánvaló. Az a kérdés: miért?
nagylaza
Mert ezzel lehet pénzt, ellentéteket, politikai hírt, gyűlöletet kelteni. Manapság ezek nagyon jövedelmezőek. PC korban igaznak sem kell lennie a hírnek, mint tudjuk. 😊
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…
Heisman
és biztos lehet benne hogy nem veszik elő itthon
de ha az uefa büntet megy a hiszti
Negritis
Ha meg nem, akkor meg azért. 😊 Ilyen ez. Mindenki picsog.
több mint 4 éve
tul keves pohar repult erre a patkanyra.
Kenny
Miért mondod ?
Mi volt a pólóra írva ?
VvAlekosz
nem lattam fentebb vagyok. De valami lmbtqs propaganda fos.
Kenny
még jó hogy nem láttad, de lmbtq ovolt 😀
petey
LMBTQ volt a javából:

Klaci79
Ne zavard össze az agyhalottakat a tényekkel....
gordon
és amúgy ha lmbtq póló lett volna, akkor mi van?
shawnka
Akkor is egy szarházi, neki mindegy, nála nem ront semmit egy esetleges ilyen buta tudatlan megnyilvánulás. 😊
 www.origo.hu/sport/20210902-sterling.html
csi77
Ez az újságírás csúcsa.
Bálesz
De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.
több mint 4 éve
Fuck you england, fuck you!
Charlie Firpo
végeztek a szurkolók OKJ-s angol képzést Kabát Petitól és a "Bobby Go Home"-os csávóktól

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 426
Azért az kemény, hogy a J csoportot az örmények vezetik a németek előtt 4 forduló után 😊 az izlandi-csoda ezek szerint eddig tartott.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Fuck you england, fuck you!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
És az angol meme oldalak a magyarokat tartják rasszistáknak 😀
Ott mi is volt amikor Rashford, Sancho és Saka kihagyta a büntetőket... otthon kéne takarítani először, mi meg foglalkozunk a saját betegségeinkkel.

több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.
NB2
Szerinted nem volt, ha minden angoltól ezt kérdezgeti a riporter?
Szokol
oké hogy a játékosokat, de baszki a szöv. kapot is?
Southgate nagyon korrekt volt btw.
gamerkr
Mintha a büntetések kiszabásánál ennek lenne bármi relevenciája… 😂😂😂😂

Svájcban lángol a lelátó és semmi, EB-döntőt is meg csak vizsgálják…
De nekünk lesz egy videjó felvételünk, hogy nem vagyunk rasszisták… 🤷‍♂️👀🤪
A helyi FARE ellenőr jelentése lesz a mérvadó.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.
NB2
Szokol
ha a játékos aki ott volt a helyszínen azt mondja nem volt, akkor most mivan?
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 790 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
NB2
Szokol
oké hogy a játékosokat, de baszki a szöv. kapot is?
Southgate nagyon korrekt volt btw.

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 400 — beers & Packers
Stez
Ez nyilvánvaló. Az a kérdés: miért?
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 848 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
NB2
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"az első félidőben mutatott játékra lehet építeni a jövőben"
Na ezt ki fogja elnyomni vajon?
gordon
Schäfer megtette.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Most akkor nem lesz stúdió elemzés? Interjúk, aztán egyből gól összefoglaló? 😅
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 711 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na jön Marco Tropojából....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 339 — Vikings fan
Az Európa-bajnok ikszelt otthon a harmatgyenge bulgárokkal, a spanyolok meg kikaptak Svédországban.
warr_b
Mi meg az angolok ellen.
Van ilyen, hogy ennyi meglepetés jön össze egy fordulóban.
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 457 — Ajmo Vatreni
Ezt miért kérdezik meg mindkét angoltól?