Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Pont ezzel van a baj, hogy kibaszott kettos merce van.Ezt magyarázd már el nekünk miért jó, ha mondjuk az angolok és dánok is kapnak 3-3 zártkapus meccset meg 5 milliós büntit?
Mashol sokkal sulyosabb kihagasokert lofasz bunti, nalunk nehany hulye obegat es dobal, bezarnak mindent.
Legutobbi Nic Marseille meccs?
A nezok berohantak es verekedtek a jatekosokkal.
A danok sztem a teljes meki halozatot levedo muanyagpohar mennyiseget hajitottak a palyara az eb-n a ruszkik ellen
Az angoloknal boldog boldogtalan osszeverekedett a stadionbajutaskor, lezereztek Schmeichel szemet a tizinel, fulyultek a himnuszt...
Utana lehet keresni ezeknek a buntetesi teteleknek es osszevetni a mienkkel
gabokocka
Kevesebb posztnáci agyhalott gyökér lesz majd a CB szárnyai alatt ettől?
több mint 4 éve
Ja es a nemet magyaron is berohantak a palyara, gondolom ott is lesz zart kapu...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ki kell szurni azokat akik csinaltak es kitiltani a stadionbol, illetve egyeb bunteteseket kiszabni.Igen, viszont láthatóan az MLSZ/rendőrség b@szik vele foglalkozni ténylegesen a szólamokon kívül.
Van ezer kamera.
Nem az volt hogy a teljes stadionban zengett a huhogas.
Nem azt momdom hogy toleralni kell ezeket a cselekedeteket, de meg kell talalni a megfelelo szankciot.
Az hogy x meccs zartkapu nem megfelelo szankcio.
gabokocka
Akár a FIFA akár az UEFA szvsz mást nem tud csinálni mint h zárt kapuval, pénzbüntetéssel szankcionál, ösztönözve ezzel a honi szövetséget a tényleges cselekvésre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ki kell szurni azokat akik csinaltak es kitiltani a stadionbol, illetve egyeb bunteteseket kiszabni.Ez azért igaz, mert évek óta kapjuk a zárt kapukat, és semmi haszna, mint látszik. 😊
Van ezer kamera.
Nem azt momdom hogy toleralni kell ezeket a cselekedeteket, de meg kell talalni a megfelelo szankciot.
gabokocka
több mint 4 éve
Ez a nagy baj. Sajnos Orwell kötetét minden a fentihez hasonló gondolkodású fordítva értelmezi, holott pont ők hozzák annak tartalmát el. Szomorú világ lesz ez így pár éven belül.Jajj, ezek a szegeny elnyomott multimilliardos angol focistak. Jajj, hogy mindenki utalja oket, bruhuhu.Az elozo kommentemhez meg egy kis kontextust, hogy adjak. CSak, hogy erzodjon, milyen szinten abszurdisztanban elnek az angolok, es a felso vezetes is, hogyan tolja ala a lovat....: Annak ellenere, hogy keselesek, bandahaboruk meg egyeb problemak tobzodnak a rendorseg ajtaja elott, ugy dontottek, hogy a jarorkocsikat lecserelik tobb helyen is ilyen szivarvanyos festesre, hogy a "gyulolet" ellen kuzdjenek. E mellett minden angolt arra buzditanak, hogy jelentsenek barmilyen serto facebook, instagram stb kommentet a rendorsegnek.
Vicc az egesz rasszizmus-hajciho. 60ezer ember van egy stadionba, nyilvan van par retardalt. Csak abban a stadionban nem "talalsz" serto kifejezeseket, ahol nem akarsz. Most pont ez a trend, hogy "szegeny angol fiainkat bantjak a mocskos rasszistak".
Erdekes, a magyar csapatbol szerintem senki sem bantotta oket, szoval jonnek ezek a "nezok mocskolodtak, rasszista abuzus stb". LEgkozelebb mi lesz? Valaki szuros szemmel nez egy angolra, es az lesz rasszizmus?
Foleg azok utan, hogy szandekosan provokalja az amugy sem a PC-koveto B-kozepet. Ha a szovetseg egy cseppet is torodni a "tisztelettel" meg "egyenloseggel", Sterlinget tiltanak el.
Amugy meg a BLM egy rasszista gyuloletet propagalo szervezet, el kellene felejteni, hogy a "rasszizmus ellen" terdelnek az angolok, mert az nem igaz. southgate is elmondta, a BLM.et tamogatando terdelnek.
undisputedly
Fullban toljak a kretent, kovetkezo fokozat a gondolatrendorseg mar naluk, de ha ezt tudjuk, akkor nem lepodunk meg, miert gondoljak, hogy 60ezer embert egytol egyig szajkosaron lehet (es kell is) tartani.
undisputedly
több mint 4 éve
Ki kell szurni azokat akik csinaltak es kitiltani a stadionbol, illetve egyeb bunteteseket kiszabni.Van ezer kamera.
több mint 4 éve
Gabo, ne csináld ezt.Még a CB is lehozta minden fórumon, hogy vigyázzanak a szurkoló társak, kiemelt a figyelem.
Erre:
- több, mint 50 pohár repült a gólok után, egy teli pedig mellkason kapta Sterlinget
- hang gránát
- füst bomba
- beszaladó egyén
- pár huhogó, majmot utánzó (a skysports felvételén látszik, és ebből a videóból is kiderül hogy konkrétan a B-középre volt állítva nem egy kamera!)
Ne gyertek nekem ezzel a “nem kellett volna a keménymag előtt ünnepelni” szöveggel…
Miért ne ünnepelhetne ott? Nem voltak angol szurkolók, hova szaladjon? A saját kispad elé? 😃
Pont akkor lettünk volna mások, ha elismerjük, jobbak. Taps. Kész.
Nem, mi majd megmutatjuk, rohadjanak meg. A pár évvel ezelőtti Real - Barca meccsen felállva tapsolták Dinho-t vagy Messi-t, pedig gyűlölik őket.
És megint én szívom meg, meg még több ezer normális szurkoló.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Jajj, ezek a szegeny elnyomott multimilliardos angol focistak. Jajj, hogy mindenki utalja oket, bruhuhu.Az elozo kommentemhez meg egy kis kontextust, hogy adjak. CSak, hogy erzodjon, milyen szinten abszurdisztanban elnek az angolok, es a felso vezetes is, hogyan tolja ala a lovat....: Annak ellenere, hogy keselesek, bandahaboruk meg egyeb problemak tobzodnak a rendorseg ajtaja elott, ugy dontottek, hogy a jarorkocsikat lecserelik tobb helyen is ilyen szivarvanyos festesre, hogy a "gyulolet" ellen kuzdjenek. E mellett minden angolt arra buzditanak, hogy jelentsenek barmilyen serto facebook, instagram stb kommentet a rendorsegnek.
Vicc az egesz rasszizmus-hajciho. 60ezer ember van egy stadionba, nyilvan van par retardalt. Csak abban a stadionban nem "talalsz" serto kifejezeseket, ahol nem akarsz. Most pont ez a trend, hogy "szegeny angol fiainkat bantjak a mocskos rasszistak".
Erdekes, a magyar csapatbol szerintem senki sem bantotta oket, szoval jonnek ezek a "nezok mocskolodtak, rasszista abuzus stb". LEgkozelebb mi lesz? Valaki szuros szemmel nez egy angolra, es az lesz rasszizmus?
Foleg azok utan, hogy szandekosan provokalja az amugy sem a PC-koveto B-kozepet. Ha a szovetseg egy cseppet is torodni a "tisztelettel" meg "egyenloseggel", Sterlinget tiltanak el.
Amugy meg a BLM egy rasszista gyuloletet propagalo szervezet, el kellene felejteni, hogy a "rasszizmus ellen" terdelnek az angolok, mert az nem igaz. southgate is elmondta, a BLM.et tamogatando terdelnek.
undisputedly
Fullban toljak a kretent, kovetkezo fokozat a gondolatrendorseg mar naluk, de ha ezt tudjuk, akkor nem lepodunk meg, miert gondoljak, hogy 60ezer embert egytol egyig szajkosaron lehet (es kell is) tartani.
több mint 4 éve
Persze, ezzel határozottan egyetértek csak a túltolás már megint. Vannak képek, videók, szólítsák fel a szövetségünket, hogy ezeket az embereket szűrjék ki, menjenek bann listára szépen, vagy jön a zárt kapuka. Ez ennyi kéne, hogy legyen, nem pedig szalagcím a két sarkkör között mindenhol.szóval ha más is bedobja az autók ablakát akkor én is megtehetem, okéMondom, nézz meg egy osszefoglalot a dan orosz meccsrol.Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.szóval futtbal meccsen teljesen normális a játékosok megdobálása?
Az EB-n a dan orosz meccset ajanlom barki figyelmebe.
Az angolok meg kussoljanak, itt nem lezereztek senki szemebe, nem volt tomegverekedes, semmi ilyesmi.
Baszki azert ez nem egy kibaszott szinhaz, ez egy futballmeccs....
gabokocka
oké...
Negritis
gabokocka
Nevetséges, hogy erről szól minden, és nyavalyog, rimánkodik több ezer ember emiatt. Inkább így fogalmaznám meg.nem azt mondom hogy erről kell hogy minden szóljon, de az se normális hogy megtörténik ...
kristóf17
Negritis
több mint 4 éve
Dánok ugye minden EB meccsükön dobálóztak, abból nem tudom, hogy lett-e valami:Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal.Korrekt az előző hszd is.
Ebbű baj lesz more.
Szerk: kiváncsi vagyok, a kormánymédia hogy találja..
#JC6
Amúgy Bellingham azt mondja h bemelegítés közben kapta a rasszista beszolasokat. Te ahhoz közel voltál ahol az angol cserék megelitettek?
Amúgy ez a sörrel meg dobás nálunk komolyan kelléke minden meccsnek. Én ezekért nagyon komoly buntit adnak, csodálkoztam is anno h a szlovák meccs után sem kaptunk lényegében semmi komolyabbat pedig ott vmeik totot telibe találta vki.
csebi
www.reddit.com/r/soccer/comments/ob7elf/danish_fa_getting_heavy_fines_and_potential/
eredeti: ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/kaempe-oel-bon-til-dbu/8662329
Angolok is szórják a sört rendesen:
theathletic.com/2677368/2021/06/29/beer-throwing-a-football-celebration-almost-as-divisive-as-brexit/
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Pont ezzel van a baj, hogy kibaszott kettos merce van.Mashol sokkal sulyosabb kihagasokert lofasz bunti, nalunk nehany hulye obegat es dobal, bezarnak mindent.
Legutobbi Nic Marseille meccs?
A nezok berohantak es verekedtek a jatekosokkal.
A danok sztem a teljes meki halozatot levedo muanyagpohar mennyiseget hajitottak a palyara az eb-n a ruszkik ellen
Az angoloknal boldog boldogtalan osszeverekedett a stadionbajutaskor, lezereztek Schmeichel szemet a tizinel, fulyultek a himnuszt...
Utana lehet keresni ezeknek a buntetesi teteleknek es osszevetni a mienkkel
több mint 4 éve
szóval ha más is bedobja az autók ablakát akkor én is megtehetem, okéMondom, nézz meg egy osszefoglalot a dan orosz meccsrol.Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.szóval futtbal meccsen teljesen normális a játékosok megdobálása?
Az angolok meg kussoljanak, itt nem lezereztek senki szemebe, nem volt tomegverekedes, semmi ilyesmi.
gabokocka
oké...
Negritis
gabokocka
Nevetséges, hogy erről szól minden, és nyavalyog, rimánkodik több ezer ember emiatt. Inkább így fogalmaznám meg.nem azt mondom hogy erről kell hogy minden szóljon, de az se normális hogy megtörténik ...
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nevetséges, hogy erről szól minden, és nyavalyog, rimánkodik több ezer ember emiatt. Inkább így fogalmaznám meg.Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.szóval futtbal meccsen teljesen normális a játékosok megdobálása?
gabokocka
oké...
Negritis
több mint 4 éve
Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.Tipik proli hárító reakció. Ha követném tuti ezt olvasnám minden második kommentben a Trollfocin vagy bármelyik CB fertőzött oldalon
gabokocka
több mint 4 éve
Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.Igen, egy futballmeccs. Ahol tudta mindenki, hogy pengeélen táncolunk és egy esetleges balhé után valószínűleg meg leszünk rakva szárazon.
gabokocka

több mint 4 éve
Mondom, nézz meg egy osszefoglalot a dan orosz meccsrol.Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.szóval futtbal meccsen teljesen normális a játékosok megdobálása?
gabokocka
oké...
Negritis
több mint 4 éve
Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.szóval futtbal meccsen teljesen normális a játékosok megdobálása?
gabokocka
oké...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy hagyjuk mar ezt a poharbedobalason valo sirast.Az EB-n a dan orosz meccset ajanlom barki figyelmebe.
több mint 4 éve
Jajj, ezek a szegeny elnyomott multimilliardos angol focistak. Jajj, hogy mindenki utalja oket, bruhuhu.Vicc az egesz rasszizmus-hajciho. 60ezer ember van egy stadionba, nyilvan van par retardalt. Csak abban a stadionban nem "talalsz" serto kifejezeseket, ahol nem akarsz. Most pont ez a trend, hogy "szegeny angol fiainkat bantjak a mocskos rasszistak".
több mint 4 éve
Megnéztem TM-on, a teljes magyar keret ér összesen kb 103 millió euro-t, a tegnapi kezdő kb 72 millió volt.Van olyan jatekos ebben az angol csapatban, aki kevesebbet er mint a teljes magyar kezdo?Azért Szoboszlai és Szalai A már nem olyan olcsó...úgyhogy biztos van 😊
10bol 1x lehetne pontszerzes, 9x meg ilyen meccs lesz a vege. Nincs ezzel baj, keves ilyen szintu csapat van azert.
Borbinho
Klaci79
www.transfermarkt.com/ungarn/startseite/verein/3468
Az angol keret:
www.transfermarkt.com/england/kader/verein/3299/saison_id/2020
több mint 4 éve
Nincs rendben, de itt nem ezzel foglalkoztak, hanem az alaptézissel. Így a reakcióra nem térek ki, mert úgyis mindenki azzal foglalkozik most, holott full egyértelmű, hogy nincs értelme dobálni, mert az csak melegágya az ötletes reakcióknak. (Lásd Jacky fiú, jól csinálta)Ez már egy ezerszer átírt, finomított verzió.De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.www.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlEz az újságírás csúcsa.
csi77
Bálesz
kristóf17
De visszakérdezek: Ez a szurkolói reakció szerinted rendben van? Oké, Sterling buta, ez ettől az esettől függetlenül is egyértelmű. Pólófelirat, rendben. A sok tufaagyú egyből személye elleni támadásnak veszi, még ez is benne van a pakliban. De akkor fütyüljön, mutogasson, üvöltse Sterling arcába, hogy "megvótanyád, kéccer, fákjú" és ennyi. De ez, hogy beborítjuk repohárral, végtelenül türhő gyökér reakció. A büntetés után meg majd lehet sírva mindenki másra mutogatni, hogy minket mindenki utál. Hát, teszünk érte rendesen, szó se róla...
Bálesz
Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?Semmi. Egy teljesen normális felirat.
csebi
Huhh, az objektivitás neked sem erősséged sok szituban ezek szerint. Rendesen a számba adsz olyan tartalmat, aminek itt aztán semmi relevanciája 😀 Ne komolytalankodj. Ha Shaw lövi a gólt szerinted nem dobálják meg ha ugyanígy kijön ide ünnepelni? Pedig fehér, talán még csak nem is meleg, és pólót sem mutogatott volna, mert nem halt meg barátja. Ne vigyél bele indulatot, érteni fogod azt amit leírtam, és nem látsz mögé fölösleges dolgokat.De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.Eleve a f*sznak jön ide ugyebár a büdös n*gger, maradt volna oroszlánokkal kergetőzni vagy gyapotot szedni, ahelyett, hogy itt rontja a levegőt szép magyar hazánkban. Rendes magyar szurkoló a majmot akar látni, elmegy az állatkertbe, nem?
kristóf17
Egyébként kizártnak tartom, hogy Kubatovnak ne lenne meg név, lakcím, vércsoport és DNS-minta szintig az, hogy kik ezek a nagyokosok, akik minden meccsen megcsinálják a balhét. Ezek alapján simán ki lehetne tiltani őket, mivel nem teszik, nekem meggyőződésem, hogy ez is a nagy szabadságharc része, hogy "mi csak bíztatjuk az aranylábú gyerekeket, aztán megint mindenki minket támad".
somoskovig
Kubatovék pedig szépen kibaszhatnák ezeket a srácokat, mert emiatt tuti zárt kapu.
Viszont újabb ízelítőt kaptunk a kettős mérce totális méreteiből. Bár egyáltalán nem meglepő ez a dolog. Már most több komment esett az itteni dobálásról, mint amikor Gulát dobálták. De ez csak egy a sorból. Kevesebb picsogást a világba! 😊
több mint 4 éve
Jó mondjuk abból a hátsó szektorból hányan beszélnek angolul?Ez aztán a provokáció baszki komolyanAmúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?Az elhunyt barátjára emlékezett.
csebi
#JC6
csebi
Magyar földre magyar pólót!
több mint 4 éve
Ez már egy ezerszer átírt, finomított verzió.De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.www.origo.hu/sport/20210902-sterling.htmlEz az újságírás csúcsa.
csi77
Bálesz
kristóf17
De visszakérdezek: Ez a szurkolói reakció szerinted rendben van? Oké, Sterling buta, ez ettől az esettől függetlenül is egyértelmű. Pólófelirat, rendben. A sok tufaagyú egyből személye elleni támadásnak veszi, még ez is benne van a pakliban. De akkor fütyüljön, mutogasson, üvöltse Sterling arcába, hogy "megvótanyád, kéccer, fákjú" és ennyi. De ez, hogy beborítjuk repohárral, végtelenül türhő gyökér reakció. A büntetés után meg majd lehet sírva mindenki másra mutogatni, hogy minket mindenki utál. Hát, teszünk érte rendesen, szó se róla...

több mint 4 éve
Btw sikerült bekerulnunk az expats malta Fb csoportba ezzel pedig ott emlékeim szerint még nem nagyon láttam focival kapcsolatos posztot még az EB alatt is minimálisan (talán döntovel kapcsolatban volt h ez malta legnagyobb háborúja a 2. Vh után mival a sziget fele angol másik fele olasz)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.