Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
há de odament a B középhez!!!!Ez aztán a provokáció baszki komolyanAmúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?Az elhunyt barátjára emlékezett.
csebi
#JC6
csebi
éjjel még az volt az origo cikkben hogy undorító módon odament a magyar b középnek mutogatni mert az angolok előtt nem mert
most már kicsit más 😀
www.origo.hu/sport/20210902-sterling.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez aztán a provokáció baszki komolyanAmúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?Az elhunyt barátjára emlékezett.
csebi
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
NB1.hu-n van egy kép ahol a biztonságiak épp lecsavarnak egy pályára rohanó fekete pólóst.Az is okos ötlet ilyenkor....
több mint 4 éve
Biztos azt hitték, hogy meleg és a barátjának üzen.Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?a meghalt barátjának a neve
csebi
alatriste
Néger is, meleg is, gólt is lőtt.
Poharat neki!
több mint 4 éve
Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?a meghalt barátjának a neve
csebi

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?nb1.hu/hazai-labdarugas/magyarorszag-anglia-megvan-mi-volt-az-elso-angol-golszerzo-polojara-irva
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?Az elhunyt barátjára emlékezett.
csebi
több mint 4 éve
Amúgy mi volt Sterling pólójan ami hatalmas provokáció volt?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Xy százezer euró plusz zártkapus meccsek.Remélem Rossi változtat pár berögződésén mert tegnap a támadáshoz is szerencse kellett nemhogy a gólhoz.
Pont egy feketére, pont akkor. Ebből lesz a szitu sajnos.
Mindegy, a csapatnak most nem ezen kell filózni hanem menni tovább.
Coolearie
Például Fiola a bal oldalon, Kecskés a kezdőben (a gyerek Vásárhelyről nem jutott volna ki ha nem egy fullgazdag ügyvéd az apja), Szalai Ádám ésatöbbi.
több mint 4 éve
De amúgy most ez egy tök jogos kérdés. Miért állsz a tudottan utáló B közép elé ezzel a pólóval? Futballozok, lőttem már gólt, örültem már, de eszem ágában nem volt az ellenfél szurkolói magja előtt bármit is csinál, mert annak sosincs jó vége. Egy normális üzenetet miért ott? Bár nem lep meg, mert buta szegény srác, csak na. Szóval tök logikus a kérdés, és most az mindegy melyik portálról jött.Eleve a f*sznak jön ide ugyebár a büdös n*gger, maradt volna oroszlánokkal kergetőzni vagy gyapotot szedni, ahelyett, hogy itt rontja a levegőt szép magyar hazánkban. Rendes magyar szurkoló a majmot akar látni, elmegy az állatkertbe, nem?
kristóf17
Egyébként kizártnak tartom, hogy Kubatovnak ne lenne meg név, lakcím, vércsoport és DNS-minta szintig az, hogy kik ezek a nagyokosok, akik minden meccsen megcsinálják a balhét. Ezek alapján simán ki lehetne tiltani őket, mivel nem teszik, nekem meggyőződésem, hogy ez is a nagy szabadságharc része, hogy "mi csak bíztatjuk az aranylábú gyerekeket, aztán megint mindenki minket támad".
több mint 4 éve
Xy százezer euró plusz zártkapus meccsek.Pont egy feketére, pont akkor. Ebből lesz a szitu sajnos.
Mindegy, a csapatnak most nem ezen kell filózni hanem menni tovább.
több mint 4 éve
Kb ez: “A nagyképű, durva, lmbtq és blm lobbista angol játékosok provokálták a békés magyar szurkolókat” OrigoAz angol csatár góllal provokált 😁
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Aha. Lingard kapta is az ívet…Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal.Korrekt az előző hszd is.
Ebbű baj lesz more.
Szerk: kiváncsi vagyok, a kormánymédia hogy találja..
#JC6
Amúgy Bellingham azt mondja h bemelegítés közben kapta a rasszista beszolasokat. Te ahhoz közel voltál ahol az angol cserék megelitettek?
Amúgy ez a sörrel meg dobás nálunk komolyan kelléke minden meccsnek. Én ezekért nagyon komoly buntit adnak, csodálkoztam is anno h a szlovák meccs után sem kaptunk lényegében semmi komolyabbat pedig ott vmeik totot telibe találta vki.
csebi
több mint 4 éve
Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal.Erről azonnal kellene egy nemzethy konzultáció.
Ebbű baj lesz more.
#JC6
Valami "Önt nem dühíti Anglia?" plakátkampánnyal megfűszerezve.
STOP ANGLIA
Az angol négerek amúgy is migránsok. El akarták venni a mi focistáink munkáját.
Meg Európát is megtámadták amikor kiléptek az EUból.
Azonnal népszavazást erről!
Anglia nem pálya!
több mint 4 éve
Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal.Korrekt az előző hszd is.
Ebbű baj lesz more.
#JC6
Amúgy Bellingham azt mondja h bemelegítés közben kapta a rasszista beszolasokat. Te ahhoz közel voltál ahol az angol cserék megelitettek?
Amúgy ez a sörrel meg dobás nálunk komolyan kelléke minden meccsnek. Én ezekért nagyon komoly buntit adnak, csodálkoztam is anno h a szlovák meccs után sem kaptunk lényegében semmi komolyabbat pedig ott vmeik totot telibe találta vki.
több mint 4 éve
Kint voltam megint a taborban , sajnos most először én is talalkoztam ezzel mellettem 2-3 gyoker Sterling golja után egyből elkezdett hangosan Huhogni .. szóltunk nekik h ezt nem kene ezért leszünk megint eltiltva , nekünk jottek majdnem ( es meg le is Dksoztak 😀 )es utána következő három gólnál is végig nyomtak majd 10 percel a meccs vége előtt elmentek haza .., nagyjabol biztos vagyok a zartkapuban 😕Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal."Nyomják Krahácsot....!"
Ebbű baj lesz more.
#JC6
zemanla
több mint 4 éve
Kb ez: “A nagyképű, durva, lmbtq és blm lobbista angol játékosok provokálták a békés magyar szurkolókat” Origo
több mint 4 éve
Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal."Nyomják Krahácsot....!"
Ebbű baj lesz more.
#JC6

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Hujuj, elég komoly, ami megy már kora reggel, vezető hír mindenhol, főleg Angliában, és nem a csapat jó teljesítményével vannak elfoglalva, hanem a rasszizmussal.Ebbű baj lesz more.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Jó, hát a CB nem pont az eszéről híres 😁Csak a szokásos kettős mérce 😄Lehet. Viszont nem azert, de iszonyatosan butanak kell lenni ahhoz, hogy az Eb-dontoben, illetve az abbol fakado balhek utan pont az angolok ellen allj oda ezekkel a megkerdojelezheto huzasokkal.
Pont a türhő angolok ugatnak, vicces.
warr_b
Stez

több mint 4 éve
Könnyű lett volna legalább ezen az 1 mérkőzésen ezt elkerülni. Nem sikerült. Lehet persze az angolokkal foglalkozni, de inkább saját magunkkal kellene.Jo tegyuk hozza, hogy velunk kapcsolatban most mindenre ugranak es minden platformot megragadnak, hogy kritizaljak az eppen itt torteno esemenyeket(lasd Hamilton insta post). Szerintem ha voros rozsakat dobaltak volna az se lenne jo.A teljes brit media tele van a rasszista szurkoloinkkal es a Sterling fele dobalt poharakkal, nem hiszem, hogy ennek igy ne lenne folytatasa. Tobb jatekos azt mondta, hogy semmit sem hallott, de tobben is elfogadhatatlannak neveztek azt, amit tapasztaltak.És most hozta ugyanezt a cnn...
Az FA ejszaka hivatalos kozlemenyt adott ki, hogy vizsgalatot ker a FIFA-tol az ugyben.
Ha megbuntetnek, Rossi orjongeni fog, es sajnos lehet, hogy elbucsuzhatunk a vb remenyetol, nekunk akkora pluszt jelentenek a szurkolok minden egyes meccsen.
Stez
Klaci79
Meg amit mondott warr_b, pont az angolok ugatnak?hagyjuk mar😃 ,viszont amit Stezcirt az is igaz ezzel most lehet nagy ongolt rugtunk magunknak.
Kenny
több mint 4 éve
Jo tegyuk hozza, hogy velunk kapcsolatban most mindenre ugranak es minden platformot megragadnak, hogy kritizaljak az eppen itt torteno esemenyeket(lasd Hamilton insta post). Szerintem ha voros rozsakat dobaltak volna az se lenne jo.A teljes brit media tele van a rasszista szurkoloinkkal es a Sterling fele dobalt poharakkal, nem hiszem, hogy ennek igy ne lenne folytatasa. Tobb jatekos azt mondta, hogy semmit sem hallott, de tobben is elfogadhatatlannak neveztek azt, amit tapasztaltak.És most hozta ugyanezt a cnn...
Az FA ejszaka hivatalos kozlemenyt adott ki, hogy vizsgalatot ker a FIFA-tol az ugyben.
Ha megbuntetnek, Rossi orjongeni fog, es sajnos lehet, hogy elbucsuzhatunk a vb remenyetol, nekunk akkora pluszt jelentenek a szurkolok minden egyes meccsen.
Stez
Klaci79
Meg amit mondott warr_b, pont az angolok ugatnak?hagyjuk mar😃 ,viszont amit Stezcirt az is igaz ezzel most lehet nagy ongolt rugtunk magunknak.
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Csak a szokásos kettős mérce 😄Lehet. Viszont nem azert, de iszonyatosan butanak kell lenni ahhoz, hogy az Eb-dontoben, illetve az abbol fakado balhek utan pont az angolok ellen allj oda ezekkel a megkerdojelezheto huzasokkal.
Pont a türhő angolok ugatnak, vicces.
warr_b
több mint 4 éve
Csak a szokásos kettős mérce 😄Pont a türhő angolok ugatnak, vicces.

több mint 4 éve
A teljes brit media tele van a rasszista szurkoloinkkal es a Sterling fele dobalt poharakkal, nem hiszem, hogy ennek igy ne lenne folytatasa. Tobb jatekos azt mondta, hogy semmit sem hallott, de tobben is elfogadhatatlannak neveztek azt, amit tapasztaltak.És most hozta ugyanezt a cnn...
Stez