Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Az Európa-bajnok ikszelt otthon a harmatgyenge bulgárokkal, a spanyolok meg kikaptak Svédországban.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
"az első félidőben mutatott játékra lehet építeni a jövőben"Na ezt ki fogja elnyomni vajon?
több mint 4 éve
Csak kettovel, kettot fejeltek az angolok. 😋90 percig pályán voltak a fiúk, néggyel sajnos kevesebbet rúgtak, mint az angolok.ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Ígyis bőven helyt álltak ma a magyarok szerintem. Az első félidő pazar volt!
Coolearie
petey
shawnka
több mint 4 éve
90 percig pályán voltak a fiúk, néggyel sajnos kevesebbet rúgtak, mint az angolok.ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
petey
több mint 4 éve
Nem kell ezt túlcifrázni, ma szarok voltunk. Vagyis pontosabban nem hozta 3-4 játekos az extrát, akkor meg ez van egy EB-második ellen.Jaja. Ez ma egy nagyon rossz meccs volt. De itt van máris egy játékos, aki elmondja, hogy milyen jók voltak az első félidőben. Holott a kapu közelébe sem jutottak.
Szokol
több mint 4 éve
Nem kell ezt túlcifrázni, ma szarok voltunk. Vagyis pontosabban nem hozta 3-4 játekos az extrát, akkor meg ez van egy EB-második ellen.
több mint 4 éve
ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…Nyilván csak véletlen, de legalább az UEFA bünti után jöhet egy FIFA is.
Heisman
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…és biztos lehet benne hogy nem veszik elő itthon
Heisman
de ha az uefa büntet megy a hiszti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Hát akik ott vannak se hoztak volna le jobb teljesítményt az angolok ellen 😉
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Szerintem ezt ne kezdjük el.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Nyilván a szabadrúgás.Mi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
gordon
több mint 4 éve
Nyilván nem kell a sárga földig proli módon anyázni de hazai 0:4 után azért elég szánalmas lenne dicsérni bárkit is.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Tényleg! Miért nincs magyar a Fradiban?
davemayer
több mint 4 éve
Pazar? Nem ugyanazt a meccset néztük a jelek szerint.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie

több mint 4 éve
Erre én is kíváncsi vagyokMi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
gordon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
ha Kane háromszor kilövi a felsőt oké, de volt 2.5 potyagóljaGulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
több mint 4 éve
szegény ukránok akik nem állhattak be2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊A bíró sem erőlteti, nem baj.
nem bánom most, de fura
NB2
Azt hiszem az ukrán-angolon egyáltalán nem volt.
Kampman
több mint 4 éve
2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊A bíró sem erőlteti, nem baj.
nem bánom most, de fura
NB2
Azt hiszem az ukrán-angolon egyáltalán nem volt.
több mint 4 éve
Sose szoktam de most megvárom a meccs végi elemzést......Priceless aranyköpéseket várok
gordon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊nem bánom most, de fura