Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Keresd a hibát!

iktriad
Bukarest?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Keresd a hibát!
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 552
Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.
dugo93
Define menetelés ?
Mennek egy kört? Okoznak 1 meglepetést ?
Toca
Kicsit nehéz definiálni, mert kinézem a csapatból, hogy nem lesz meg az az 1 pont ami kell a csoporthoz, de azt is, hogy a legjobb 4ig elmegyünk.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
csóri Jimenez 😕
Löfli
Nagyon fos a csapat, nem tudom hogy lesz változás, nem is nézem...

Megy a Napoli-Roma, Insigne szépen becsavart egy szabadot, majd utána tisztelgett Maradona előtt
Heisman
Teljesen üres a fegyvertár...átkapcsoltam Kócra, mert kínszenvedés
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.
dugo93
Nincs vedelem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
csóri Jimenez 😕
Löfli
Nagyon fos a csapat, nem tudom hogy lesz változás, nem is nézem...

Megy a Napoli-Roma, Insigne szépen becsavart egy szabadot, majd utána tisztelgett Maradona előtt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 588 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csóri Jimenez 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nincsenek szavak mennyire szar idén a Honvéd. pár hét alatt ugyanúgy kikapni a névtolvajoktól az utolsó utáni percben. Hát gratula Bódog & co.
több mint 5 éve
milyen csicska góllal nyert a végén a Felcsút

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 320 — Vikings fan
dugo93
Define menetelés ?
Toca
Szerintem egy kört mennek, legjobb 8 között esnek ki, de persze számít a sorsolás
Heisman
Azért még a csoportból se jutottak tovább.
Lipcse meccset ha nem hozzák necces lesz.
több mint 5 éve
United romokban.
Coolearie
Nem szégyen a Sotontól kikapni 😊
warr_b
Főleg így.

Upd: Idén úgy néz ki hogy Milánó valamelyik részébe fog landolni a Serie A serleg. (Végre)
Coolearie
Ezt így 9 forduló után elég erős.
Boldog lennék ha lenyomnák a Juvét de csak mert van 6 pont előnyük na puff. Kisebb hullámvölgy bukó rangadó és annyi.
több mint 5 éve
dugo93
Define menetelés ?
Toca
Szerintem egy kört mennek, legjobb 8 között esnek ki, de persze számít a sorsolás

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
Valamint a drogfüggőség betegség. Nem egy hibás döntés, mint egy feleségverés, rablás vagy betörés, hanem orvosilag igazolható betegség.
Mintha azért puffognál valakire, mert rákos (igaz, sokat cigizett előtte) vagy hasnyálmirigy gyulladása van (sokat zabált) vagy koronás (miért ment el otthonról.)
Sobri Jóska
Ne hülyéskedj már... A drogfüggőség nem egy hibás döntés eredménye?
Hát mi a tököm? Kényszerítették, pisztolyt tartottak a fejéhez? Vagy álmában stikában szúrtak neki pár napig egy kis herkát?
warr_b
Nem.
Ha egyetlen hibás döntésen múlna, akkor Magyarországon 20 éves korára a fiatalok 80-90 százaléka függő lenne.
Ez itt off, de olvass utána milyen elemei vannak a kialakulásának.
A drogfüggőség kategorizált betegség.

több mint 5 éve
dugo93
Define menetelés ?
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 227 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Valamint a drogfüggőség betegség. Nem egy hibás döntés, mint egy feleségverés, rablás vagy betörés, hanem orvosilag igazolható betegség.
Mintha azért puffognál valakire, mert rákos (igaz, sokat cigizett előtte) vagy hasnyálmirigy gyulladása van (sokat zabált) vagy koronás (miért ment el otthonról.)
Sobri Jóska
Ne hülyéskedj már... A drogfüggőség nem egy hibás döntés eredménye?
Hát mi a tököm? Kényszerítették, pisztolyt tartottak a fejéhez? Vagy álmában stikában szúrtak neki pár napig egy kis herkát?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 552

több mint 5 éve
Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...
FLZOLI
Az jó, Én a Honvéd-Felcsút meccset nézem 😀😀😀
Heisman
Hát a kutyaütők ott is megvannak de nem rohangálnak az tuti 😊
FLZOLI
de sokkal meglepőbbek a megoldások az is biztos 😛

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...
FLZOLI
Heisman
Hát a kutyaütők ott is megvannak de nem rohangálnak az tuti 😊

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Szerdán már Koeman is lehet, hogy kezdeni fog a Barca-ban.
Rá kell menni a 3 pontra! 😎💪
Sinisa
Én meg erről azt gondolom hogy akik most a Barcába kerülnek kaparni fognak a lehetőségért. De annyira nem rossz focisták, hogy a Fradinak most a győzelemben lehetne reménykednie. Bármi megtörténhet, láthattuk a Juve ellen, de óriási szerencse és hatalmas alázat kell ehhez a döntetlenhez is. 7,5-es odsz van a Fradira azért...😊
Klaci79
Nyilván egy vitriolos megközelítés volt.
Én is tudom, hogy egy full motivált és bizonyítani akaró Puig-Alena páros komoly fejtörést tud okozni.
Csak mivel kb. nem maradt egészséges belső védő a Barca-ban jobb esély lesz a hazai kontráknál.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
Valahol vicces, hogy egy drogfüggő dagi törpe ekkora király tudott lenni egy alapvetően fizikális sportágban. Nyílván tolták belé rendesen az orvosok amit értek, hogy valahogy játékképes állapotba hozzák, de nagy spílernek kellett lenni hozzá, hogy ezt a "fizikai" és mentális hátrányt kompenzálja.

Jóval többet élt mint a valós kora. Embernek jószívű volt, focistának király, példaképnek.... pocsék.
FLZOLI
S az ő példája mutatja be legjobban, hogy az emberek mennyire képmutatóak tudnak lenni, amikor sportról és példaképekről van szó. Tény hogy zseniális labdarúgó volt, ugyanakkor egy drogos fasz, és mégis milliók imádják, csak mert jól focizott. Számomra érthetetlen.
Mikey
miért ne csodálhatnák milliók azért ahogy focizott?
addig amíg valakit a bűnei/hibái miatt elővesznek, addig az érdemeiért lehet dícsérni sztem
tudom hogy ebben az esetben nem ez áll fent, mert sokan elnézik ezt neki
de mi is elnézzük egy csomó régi klasszisunknak hogy nem volt több mint egy alkesz fasz
Negritis
Hát én az olyan sportolót, aki emberileg egy nulla, nem tudom csodálni.
Mikey
Te nem tudod.
De mástól miért vitatod el?

Egyébként a megoldás az, hogy nem kell csodálni senkit.
Minden ember csak ember.
Teljesítményeket lehet tisztelni, embereket nem.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 227 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
United romokban.
Coolearie
warr_b
Főleg így.

Upd: Idén úgy néz ki hogy Milánó valamelyik részébe fog landolni a Serie A serleg. (Végre)
Coolearie
Remelem kek is lesz ott.😀
YoungZeeZee
Már Európa Ligának hívják 😎🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 515
United romokban.
Coolearie
warr_b
Főleg így.

Coolearie
Remelem kek is lesz ott.😀
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/lovrencsics-magyarorszagon-csak-mi-es-a-vidi-jatszunk-maskepp-a-fradi-kapitanya-a-valogatottrol-az-nb-i-rol-es-c-ronaldorol

Azert művészet ennyi hülyeséget összesűríteni egyszerre
eaglesmcnabb
A Ronaldo-s résznél felsírtam.
Bazzani
Miért?
A srác tényleg nem a tehetsége, hanem a szorgalma miatt került oda, ahova. Ebben semmi kiugró, vagy nagyot mondás nincsen. Valamint másban tényleg nem is hasonlítanak.
kristóf17
Abban hasonlít Ronaldora hogy az egyik kibaszott tehetséges a másik meg nem.
Bazzani
Szerencsére a tehetségeiket nem is hasonlította össze, csak a szorgalmukat, így semmi helytelent nem mondott. 😊