Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Keresd a hibát!Bukarest?
iktriad

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Keresd a hibát!több mint 5 éve
Kicsit nehéz definiálni, mert kinézem a csapatból, hogy nem lesz meg az az 1 pont ami kell a csoporthoz, de azt is, hogy a legjobb 4ig elmegyünk.Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.Define menetelés ?
dugo93
Mennek egy kört? Okoznak 1 meglepetést ?
Toca
több mint 5 éve
Teljesen üres a fegyvertár...átkapcsoltam Kócra, mert kínszenvedéscsóri Jimenez 😕Nagyon fos a csapat, nem tudom hogy lesz változás, nem is nézem...
Löfli
Megy a Napoli-Roma, Insigne szépen becsavart egy szabadot, majd utána tisztelgett Maradona előtt
Heisman
több mint 5 éve
Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.Nincs vedelem
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
csóri Jimenez 😕Nagyon fos a csapat, nem tudom hogy lesz változás, nem is nézem...
Löfli
Megy a Napoli-Roma, Insigne szépen becsavart egy szabadot, majd utána tisztelgett Maradona előtt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csóri Jimenez 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Nincsenek szavak mennyire szar idén a Honvéd. pár hét alatt ugyanúgy kikapni a névtolvajoktól az utolsó utáni percben. Hát gratula Bódog & co.
több mint 5 éve
milyen csicska góllal nyert a végén a Felcsút
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Azért még a csoportból se jutottak tovább.Szerintem egy kört mennek, legjobb 8 között esnek ki, de persze számít a sorsolásLehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.Define menetelés ?
dugo93
Toca
Heisman
Lipcse meccset ha nem hozzák necces lesz.
több mint 5 éve
Ezt így 9 forduló után elég erős.Főleg így.United romokban.Nem szégyen a Sotontól kikapni 😊
Coolearie
warr_b
Upd: Idén úgy néz ki hogy Milánó valamelyik részébe fog landolni a Serie A serleg. (Végre)
Coolearie
Boldog lennék ha lenyomnák a Juvét de csak mert van 6 pont előnyük na puff. Kisebb hullámvölgy bukó rangadó és annyi.
több mint 5 éve
Szerintem egy kört mennek, legjobb 8 között esnek ki, de persze számít a sorsolásLehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.Define menetelés ?
dugo93
Toca
több mint 5 éve
Nem.Valamint a drogfüggőség betegség. Nem egy hibás döntés, mint egy feleségverés, rablás vagy betörés, hanem orvosilag igazolható betegség.Ne hülyéskedj már... A drogfüggőség nem egy hibás döntés eredménye?
Mintha azért puffognál valakire, mert rákos (igaz, sokat cigizett előtte) vagy hasnyálmirigy gyulladása van (sokat zabált) vagy koronás (miért ment el otthonról.)
Sobri Jóska
Hát mi a tököm? Kényszerítették, pisztolyt tartottak a fejéhez? Vagy álmában stikában szúrtak neki pár napig egy kis herkát?
warr_b
Ha egyetlen hibás döntésen múlna, akkor Magyarországon 20 éves korára a fiatalok 80-90 százaléka függő lenne.
Ez itt off, de olvass utána milyen elemei vannak a kialakulásának.
A drogfüggőség kategorizált betegség.
több mint 5 éve
Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.Define menetelés ?
dugo93
több mint 5 éve
Valamint a drogfüggőség betegség. Nem egy hibás döntés, mint egy feleségverés, rablás vagy betörés, hanem orvosilag igazolható betegség.Ne hülyéskedj már... A drogfüggőség nem egy hibás döntés eredménye?
Mintha azért puffognál valakire, mert rákos (igaz, sokat cigizett előtte) vagy hasnyálmirigy gyulladása van (sokat zabált) vagy koronás (miért ment el otthonról.)
Sobri Jóska
Hát mi a tököm? Kényszerítették, pisztolyt tartottak a fejéhez? Vagy álmában stikában szúrtak neki pár napig egy kis herkát?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lehet elfogult vagyok, deeee én valahogy érzek a Unitedben egy BL menetelést idén, amiből bármi lehet. Főleg ha jönni fog a szokásos Ole tavasz.
több mint 5 éve
de sokkal meglepőbbek a megoldások az is biztos 😛Hát a kutyaütők ott is megvannak de nem rohangálnak az tuti 😊Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...Az jó, Én a Honvéd-Felcsút meccset nézem 😀😀😀
FLZOLI
Heisman
FLZOLI
több mint 5 éve
Hát a kutyaütők ott is megvannak de nem rohangálnak az tuti 😊Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...Az jó, Én a Honvéd-Felcsút meccset nézem 😀😀😀
FLZOLI
Heisman
több mint 5 éve
Nyilván egy vitriolos megközelítés volt.Szerdán már Koeman is lehet, hogy kezdeni fog a Barca-ban.Én meg erről azt gondolom hogy akik most a Barcába kerülnek kaparni fognak a lehetőségért. De annyira nem rossz focisták, hogy a Fradinak most a győzelemben lehetne reménykednie. Bármi megtörténhet, láthattuk a Juve ellen, de óriási szerencse és hatalmas alázat kell ehhez a döntetlenhez is. 7,5-es odsz van a Fradira azért...😊
Rá kell menni a 3 pontra! 😎💪
Sinisa
Klaci79
Én is tudom, hogy egy full motivált és bizonyítani akaró Puig-Alena páros komoly fejtörést tud okozni.
Csak mivel kb. nem maradt egészséges belső védő a Barca-ban jobb esély lesz a hazai kontráknál.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...Az jó, Én a Honvéd-Felcsút meccset nézem 😀😀😀
FLZOLI
több mint 5 éve
Nem lenne ez a Chelsea-Spurs meccs rossz de félelmetes mennyi dupla tudeju kutyaütő rohangál mindkét csapatban...
több mint 5 éve
Te nem tudod.Hát én az olyan sportolót, aki emberileg egy nulla, nem tudom csodálni.miért ne csodálhatnák milliók azért ahogy focizott?Valahol vicces, hogy egy drogfüggő dagi törpe ekkora király tudott lenni egy alapvetően fizikális sportágban. Nyílván tolták belé rendesen az orvosok amit értek, hogy valahogy játékképes állapotba hozzák, de nagy spílernek kellett lenni hozzá, hogy ezt a "fizikai" és mentális hátrányt kompenzálja.S az ő példája mutatja be legjobban, hogy az emberek mennyire képmutatóak tudnak lenni, amikor sportról és példaképekről van szó. Tény hogy zseniális labdarúgó volt, ugyanakkor egy drogos fasz, és mégis milliók imádják, csak mert jól focizott. Számomra érthetetlen.
Jóval többet élt mint a valós kora. Embernek jószívű volt, focistának király, példaképnek.... pocsék.
FLZOLI
Mikey
addig amíg valakit a bűnei/hibái miatt elővesznek, addig az érdemeiért lehet dícsérni sztem
tudom hogy ebben az esetben nem ez áll fent, mert sokan elnézik ezt neki
de mi is elnézzük egy csomó régi klasszisunknak hogy nem volt több mint egy alkesz fasz
Negritis
Mikey
De mástól miért vitatod el?
Valamint a drogfüggőség betegség. Nem egy hibás döntés, mint egy feleségverés, rablás vagy betörés, hanem orvosilag igazolható betegség.
Egyébként a megoldás az, hogy nem kell csodálni senkit.
Minden ember csak ember.
Teljesítményeket lehet tisztelni, embereket nem.
több mint 5 éve
Már Európa Ligának hívják 😎🤪Remelem kek is lesz ott.😀Főleg így.United romokban.Nem szégyen a Sotontól kikapni 😊
Coolearie
warr_b
Upd: Idén úgy néz ki hogy Milánó valamelyik részébe fog landolni a Serie A serleg. (Végre)
Coolearie
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 515
Remelem kek is lesz ott.😀Főleg így.United romokban.Nem szégyen a Sotontól kikapni 😊
Coolearie
warr_b
Coolearie
több mint 5 éve
Szerencsére a tehetségeiket nem is hasonlította össze, csak a szorgalmukat, így semmi helytelent nem mondott. 😊Abban hasonlít Ronaldora hogy az egyik kibaszott tehetséges a másik meg nem.Miért?www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/lovrencsics-magyarorszagon-csak-mi-es-a-vidi-jatszunk-maskepp-a-fradi-kapitanya-a-valogatottrol-az-nb-i-rol-es-c-ronaldorolA Ronaldo-s résznél felsírtam.
Azert művészet ennyi hülyeséget összesűríteni egyszerre
eaglesmcnabb
Bazzani
A srác tényleg nem a tehetsége, hanem a szorgalma miatt került oda, ahova. Ebben semmi kiugró, vagy nagyot mondás nincsen. Valamint másban tényleg nem is hasonlítanak.
kristóf17
Bazzani