Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ha nem tudják megvenni a Liszt Ferenc repteret, akkor felhúznak egy másikat, hogy azt ellehetetlenítsék fejlesszék az infrastruktúrát.
Borbinho
nagyon off, de eléggé kishitű vagy ezzel az eggyel
 airportal.hu/allami-tobbsegi-tulajdonu-lett-a-sarmelleki-repter-fejlesztik-borgondot-pert-es-papat/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.
davemayer
lebontani és felhúzni egy újat 😀

amúgy uszodák-kézi/kosár csarnokok...
Negritis
Jégkorong csarnok, lóversenypálya, uszoda, atlétikai stadion, van a focin túl is betonra szükség.
Mikey
Plussz valahol parasztfalván építik a motorverseny pályát 😊

5km hosszú betoncsík a semmi közepén, lelátók, infrasturktúra, minden NER tolvaj térde beleremeg 😊

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.
davemayer

Negritis
Csarnok építés az nagyon véges, nincs annyi ami egy ekkora volumenű bizniszhez kell.
davemayer
a teljes férfi-női kézi paletta azért elég nagy 😀
Negritis
Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ha nem tudják megvenni a Liszt Ferenc repteret, akkor felhúznak egy másikat, hogy azt ellehetetlenítsék fejlesszék az infrastruktúrát.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 233
davemayer

Negritis
Jégkorong csarnok, lóversenypálya, uszoda, atlétikai stadion, van a focin túl is betonra szükség.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 784 — The Mathematician
davemayer

Negritis
Csarnok építés az nagyon véges, nincs annyi ami egy ekkora volumenű bizniszhez kell.
davemayer
a teljes férfi-női kézi paletta azért elég nagy 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
davemayer

Negritis

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 784 — The Mathematician
davemayer

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szurkolók nélkül kijutottunk az EB-re, feljutottunk az A osztályba...Fradi a BL-be jutott...mi a f@sznak stadion? Y😂
Klaci79
Templomot se azért és úgy építesz, hogy a híveknek jó legyen hanem, hogy fitogtasd az erejét és lenyűgözd az egyszerű lelkeket 😊

több mint 5 éve
HOL VAGYTOK, KÁROGÓK????!!!!

foci.444.hu/2020/11/19/szijjarto-na-akkor-a-bukott-sportkozgazdaszok-a-minek-kellenek-stadionok-jojjenek-elo-es-mondjak-el-mi-miert-nem-jo?fbclid=IwAR3Gv9d0uYDVDMoKUs9qcV-Z2vS2jBjlZ2mxX0k1lt8OpHrTwVyWCI2ATDw
petey
Elegáns úriember

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 966
Szurkolók nélkül kijutottunk az EB-re, feljutottunk az A osztályba...Fradi a BL-be jutott...mi a f@sznak stadion? Y😂
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 370 — Cowboys fan

foci.444.hu/2020/11/19/szijjarto-na-akkor-a-bukott-sportkozgazdaszok-a-minek-kellenek-stadionok-jojjenek-elo-es-mondjak-el-mi-miert-nem-jo?fbclid=IwAR3Gv9d0uYDVDMoKUs9qcV-Z2vS2jBjlZ2mxX0k1lt8OpHrTwVyWCI2ATDw
petey
van stadion, van foci. tiszta sor. két kérésem lenne:
1, akkor építsünk egy még nagyobb stadiont (az sem baj, ha a puszta közepén), hogy megnyerhessük az eb-t is.
2, az eb után pedig építsünk minden városba kórházat is, hogy az egészségügy is talpra álljon.
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
... de lehet, hogy kórházban többen voltak tegnap este (is), mint stadionban.....
(szép volt az ünneplés a fotósok és biztonságiak (?) előtt)
Jah! És: "kár-kár"
Nem a foci miatt, az most amennyit láttam belőle, még nézhető is volt.

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Törökök 6 ponttal kiestek, az írek 3 ponttal, győzelem nélkül, egyetlen lőtt góllal bentmaradtak 😆😜

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 102 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.facebook.com/tomcho.dimitrov/posts/10159618513206661
Teljesen kesz. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Nagy Àdit nézném egy bölcsésznek, mint fodbalistának 😊
petey
Ismerem Ádámot és ritka intelligens.Jó lenne neki is ha valahol feljebb tudna lépni.
Kenny
Remélem sikerül neki, de valljuk be neki az utolsó 2 éve eléggé félrement, nemhogy fejlődött volna hanem inkább visszaesett a teljesítménye. Most megint jól játszott.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Magyarok -» NL továbbjutás
trolfoci -» izlandfikázás
Adirotor
Mégis mi volt az elvaras? 😊

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Inkább, mint SZP újabb posztját xD

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
Friday Night Lights

Kisvárda-Paks, 19:30!!!!
Kampman
Nem 20?
Wyatt
Most komolyan, ki ne akarná a pregame showt is nézni???!!!

több mint 5 éve
Gera interjúi mindig élményszámba mennek 😊
vpi
Mondjuk a meccs előtt ezt írtam épp, ha ő lesz a kapitány, ott izzadás lesz minden sajttáj. De amíg nyerünk, nekem 8

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 551 — Patriot
Gera interjúi mindig élményszámba mennek 😊
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 532 — Omar's Coming Yo!
petey
Ismerem Ádámot és ritka intelligens.Jó lenne neki is ha valahol feljebb tudna lépni.

Szerkesztette: Kenny

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár

több mint 5 éve
Sigér Dávidnál szerethetőbb ember kevés van
Wyatt
Varga Kevin is kurva szimpatikusan nyilatkozott, dibusz is, sztem ezeknek etikettet is oktatnak rossiék, mindegyikből süt az alázat és rohadt szimpatikusak is ezmiatt.
Amúgy Sigérről nekem mindig ricciardo jut eszembe, ő tud még ilyen teli vigyor pofával beszélni 😊
peach
Igen, ezért. Amikor egy Barcától kikap 5–1-re, akkor is röhögve mondja, hogy hát nem tudom a tévén keresztül átjött-e, de volt baj. Annyire felüdítő ez a szintű pozitív hozzáállás, hogy még