Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ha nem tudják megvenni a Liszt Ferenc repteret, akkor felhúznak egy másikat, hogynagyon off, de eléggé kishitű vagy ezzel az eggyelazt ellehetetlenítsékfejlesszék az infrastruktúrát.
Borbinho
airportal.hu/allami-tobbsegi-tulajdonu-lett-a-sarmelleki-repter-fejlesztik-borgondot-pert-es-papat/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Plussz valahol parasztfalván építik a motorverseny pályát 😊Jégkorong csarnok, lóversenypálya, uszoda, atlétikai stadion, van a focin túl is betonra szükség.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
amúgy uszodák-kézi/kosár csarnokok...
Negritis
Mikey
5km hosszú betoncsík a semmi közepén, lelátók, infrasturktúra, minden NER tolvaj térde beleremeg 😊
több mint 5 éve
Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ha nem tudják megvenni a Liszt Ferenc repteret, akkor felhúznak egy másikat, hogya teljes férfi-női kézi paletta azért elég nagy 😀Csarnok építés az nagyon véges, nincs annyi ami egy ekkora volumenű bizniszhez kell.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jégkorong csarnok, lóversenypálya, uszoda, atlétikai stadion, van a focin túl is betonra szükség.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
a teljes férfi-női kézi paletta azért elég nagy 😀Csarnok építés az nagyon véges, nincs annyi ami egy ekkora volumenű bizniszhez kell.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Csarnok építés az nagyon véges, nincs annyi ami egy ekkora volumenű bizniszhez kell.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár.lebontani és felhúzni egy újat 😀
davemayer
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szurkolók nélkül kijutottunk az EB-re, feljutottunk az A osztályba...Fradi a BL-be jutott...mi a f@sznak stadion? Y😂Templomot se azért és úgy építesz, hogy a híveknek jó legyen hanem, hogy fitogtasd az erejét és lenyűgözd az egyszerű lelkeket 😊
Klaci79
több mint 5 éve
HOL VAGYTOK, KÁROGÓK????!!!!Elegáns úriember
foci.444.hu/2020/11/19/szijjarto-na-akkor-a-bukott-sportkozgazdaszok-a-minek-kellenek-stadionok-jojjenek-elo-es-mondjak-el-mi-miert-nem-jo?fbclid=IwAR3Gv9d0uYDVDMoKUs9qcV-Z2vS2jBjlZ2mxX0k1lt8OpHrTwVyWCI2ATDw
petey
több mint 5 éve
Szurkolók nélkül kijutottunk az EB-re, feljutottunk az A osztályba...Fradi a BL-be jutott...mi a f@sznak stadion? Y😂
több mint 5 éve
HOL VAGYTOK, KÁROGÓK????!!!!van stadion, van foci. tiszta sor. két kérésem lenne:
foci.444.hu/2020/11/19/szijjarto-na-akkor-a-bukott-sportkozgazdaszok-a-minek-kellenek-stadionok-jojjenek-elo-es-mondjak-el-mi-miert-nem-jo?fbclid=IwAR3Gv9d0uYDVDMoKUs9qcV-Z2vS2jBjlZ2mxX0k1lt8OpHrTwVyWCI2ATDw
petey
1, akkor építsünk egy még nagyobb stadiont (az sem baj, ha a puszta közepén), hogy megnyerhessük az eb-t is.
2, az eb után pedig építsünk minden városba kórházat is, hogy az egészségügy is talpra álljon.
több mint 5 éve
... de lehet, hogy kórházban többen voltak tegnap este (is), mint stadionban.....(szép volt az ünneplés a fotósok és biztonságiak (?) előtt)
Jah! És: "kár-kár"
Nem a foci miatt, az most amennyit láttam belőle, még nézhető is volt.
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Törökök 6 ponttal kiestek, az írek 3 ponttal, győzelem nélkül, egyetlen lőtt góllal bentmaradtak 😆😜

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.facebook.com/tomcho.dimitrov/posts/10159618513206661Teljesen kesz. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Remélem sikerül neki, de valljuk be neki az utolsó 2 éve eléggé félrement, nemhogy fejlődött volna hanem inkább visszaesett a teljesítménye. Most megint jól játszott.Nagy Àdit nézném egy bölcsésznek, mint fodbalistának 😊Ismerem Ádámot és ritka intelligens.Jó lenne neki is ha valahol feljebb tudna lépni.
petey
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Magyarok -» NL továbbjutásMégis mi volt az elvaras? 😊
trolfoci -» izlandfikázás
Adirotor
több mint 5 éve
Most komolyan, ki ne akarná a pregame showt is nézni???!!!Friday Night LightsNem 20?
Kisvárda-Paks, 19:30!!!!
Kampman
Wyatt
több mint 5 éve
Gera interjúi mindig élményszámba mennek 😊Mondjuk a meccs előtt ezt írtam épp, ha ő lesz a kapitány, ott izzadás lesz minden sajttáj. De amíg nyerünk, nekem 8
vpi

több mint 5 éve
Gera interjúi mindig élményszámba mennek 😊
több mint 5 éve
Igen, ezért. Amikor egy Barcától kikap 5–1-re, akkor is röhögve mondja, hogy hát nem tudom a tévén keresztül átjött-e, de volt baj. Annyire felüdítő ez a szintű pozitív hozzáállás, hogy mégSigér Dávidnál szerethetőbb ember kevés vanVarga Kevin is kurva szimpatikusan nyilatkozott, dibusz is, sztem ezeknek etikettet is oktatnak rossiék, mindegyikből süt az alázat és rohadt szimpatikusak is ezmiatt.
Wyatt
Amúgy Sigérről nekem mindig ricciardo jut eszembe, ő tud még ilyen teli vigyor pofával beszélni 😊
peach