Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Öcsém, Hurka játékvezetői karriere újabb mérföldkövéhez érkezett, első alkalommal fogja NB3-as meccsen (Vidi II vs Nagyatád) fújni a sípot 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miután vele is elbukik mi lesz a kifogása neki és a Pep rajongóknak.Szerintem nagyon piszkálja az ō csőrét is, hogy nincs meg az a BL győzelem. Azt mindenképpen ott akarja. S esélyes, hogy ha tetszik ha nem jönni fog a nyáron Messi is. Ingyen! S nem is fogok tudni haragudni érte. Sőt!Pep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
davemayer
Kezdek úgy érezni a Barcával kapcsolatban mint Robson után Rijkaard előti időszakban. Azt nagyon nem szerettem.
dande
több mint 5 éve
Nem az enyém.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
De ugye a VB-t is megnyerjük '22-ben, nyugtass meg!Na a 3. kalapban leszünk a VB-selejtezőre :Most már ez a magyar válogatott bármilyen csoportban esélyes az 1-2. helyek egyikére, sok félnivalónk senki ellen nincs, mert rendszert játszunk. Itthon egy iksz még top csapat ellen is simán meglehet, így a továbbjutás is. Ha meg szerencsés a meccsek sorrendje, es már biztosan továbbjutva érkezik a topcsapat, akkor meg mégsimábban.
Szerintem a legkönnyebb csoport :
Dánia, Törökország, MAGYARORSZÁG, Luxemburg, Feröer
Legnehezebb :
Franciaország, Lengyelország, MAGYARORSZÁG, Bosznia, Koszovó
6.kalapból nem írtam senkit, igazából ott mindenkit simázni kell, nem oszt nem szoroz
Heisman
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Na a 3. kalapban leszünk a VB-selejtezőre :Most már ez a magyar válogatott bármilyen csoportban esélyes az 1-2. helyek egyikére, sok félnivalónk senki ellen nincs, mert rendszert játszunk. Itthon egy iksz még top csapat ellen is simán meglehet, így a továbbjutás is. Ha meg szerencsés a meccsek sorrendje, es már biztosan továbbjutva érkezik a topcsapat, akkor meg mégsimábban.
Szerintem a legkönnyebb csoport :
Legnehezebb :
6.kalapból nem írtam senkit, igazából ott mindenkit simázni kell, nem oszt nem szoroz
Heisman
több mint 5 éve
Na a 3. kalapban leszünk a VB-selejtezőre :Szerintem a legkönnyebb csoport :
Legnehezebb :
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jó kis van Gaal igaz-e...! 😛Szerintem nagyon piszkálja az ō csőrét is, hogy nincs meg az a BL győzelem. Azt mindenképpen ott akarja. S esélyes, hogy ha tetszik ha nem jönni fog a nyáron Messi is. Ingyen! S nem is fogok tudni haragudni érte. Sőt!Pep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
davemayer
Kezdek úgy érezni a Barcával kapcsolatban mint Robson után Rijkaard előti időszakban. Azt nagyon nem szerettem.
dande
Hollandosított Barca, aztán minden azon múlt Rivaldo varázsol-e. Viszont a centenáriumi kettéválasztott mezetek akkor volt, nekem az eszméletlenül tetszett vmiért
Ja az számomra nem volt kérdés hogy Pep mit szeretne, én a vezetőség oldaláról kérdőjelezem meg kissé, ugyanis az elmúlt 2 évben a játékuk már nem volt olyan ellenállhatatlan, és a címek sem jöttek.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintem nagyon piszkálja az ō csőrét is, hogy nincs meg az a BL győzelem. Azt mindenképpen ott akarja. S esélyes, hogy ha tetszik ha nem jönni fog a nyáron Messi is. Ingyen! S nem is fogok tudni haragudni érte. Sőt!Pep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
davemayer
több mint 5 éve
Azt lájkvadász mindenségit 😛Hátha Pochettinot el tudják csábítani a SpurstőlPep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
davemayer
Heisman
Amúgy ő most tenyleg arra vár hogy Solksjaert kitegyék vagy miért nem vállalt el semmit?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nagy Àdit nézném egy bölcsésznek, mint fodbalistának 😊nekem az jutott eszembe, hogy olyan, mint egy szimpatikus szereplő a trónok harcából, akit gyorsan megkedvelsz, de tudod a lelked legmélyén, hogy gyorsan meg fog halni 😀
petey
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Hátha Pochettinot el tudják csábítani a SpurstőlPep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Az utat szándékosan hagytam ki, nem tudom hogy az az ő érdekeltségük-e márKiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.1. Nem fut ki az soha.
davemayer
2. Útjavítások, korszerűsítések, illetve autó-, motorsport pályák, csak lehessen önteni a betont.
3. Emlékezetpolitika, különböző monumentumok.
4. Közintézmények, középületek, szociális intézmények, szuperkorházak, kastély- és egyéb felújítások.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Pep 2023-ig hosszabbítottNa ez érdekes. Mondjuk nincs top manager akire lecserélnék, nincs most fancy név a piacon. Remélem marad sikertelen már amennyire a második helyek meg elődöntők annak számítanak.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szalai részben Auszriában nevelkedett, szeptember óta meg nagyjából a legtöbb játékperc van a lábában minden európai labdarúgót beleértve, úgyhogy a leírtak egyike sem állja meg magátDe magyar, szvsz Szoboszlait már télen (de nyár végén tuti) elvitték volna a Salzburgból Haalanddal együtt ha pl horvát.
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
De, erről szóljon is, ilyenkor is! Ha olvasod a topicot én is ezt írtam konkrétan hogy ez most az egyetlen kritika ami igazán elfogadható, és ezen feltétlenül javítani is kell. Ugyanis semmilyen jelenkori siker nem predesztinál jövőbelit, csak ha folyamatosan tesznek érte a háttérben. Ezért is irtam hogy Csányinak a háttérben muszáj lenne elindítania bizonyos folyamatokat.Úgy lehetne eloszlatni, hogy 100ból 99 nem lenne selejt nemzetközi mércével mérve, akik kijönnek az akadémiákról. De ugye erről most sem szólhat a fáma mert siker van meg amúgy is mit nekünk double passEz nagyon így van, ami baj hogy tudják hogy ha magyar akkor tudásbeli hiányosságai vannak a rossz képzésünk miatt. Ez sztem egy általános sztereotípia már a magyar játékosokkal kapcsolatban, ezt kellene eloszlatni majd valahogy.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer
hvg.hu/kkv/20201119_A_kormany_21_milliardot_forintot_ad_egy_furdore_amit_a_Meszaros_gyerekek_erdekeltsege_epit
ne hogy ne legyen duplaoff: a Galata csábítja Szalai Attilát, de ami az igazán szomorú, hogy a transfermarkt kb. 800 000 euróra taksálja az értékét... ha szerb lenne vagy egy angol csapat által csábított brit, egy nullát simán oda lehetne még tenni az összeg végére
r.baggio
davemayer
peach
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.1. Nem fut ki az soha.
davemayer
2. Útjavítások, korszerűsítések, illetve autó-, motorsport pályák, csak lehessen önteni a betont.
3. Emlékezetpolitika, különböző monumentumok.
4. Közintézmények, középületek, szociális intézmények, szuperkorházak, kastély- és egyéb felújítások.
több mint 5 éve
Pep 2023-ig hosszabbított
több mint 5 éve
Szalai részben Auszriában nevelkedett, szeptember óta meg nagyjából a legtöbb játékperc van a lábában minden európai labdarúgót beleértve, úgyhogy a leírtak egyike sem állja meg magát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez EB után nyilatkozta vlmelyik manager, hogy azért nem kapkodtak a magyarokért a jó teljesítmény után, mert nem 3 meccsen kell jól szerepelni egy évben, hanem min. 30-40 meccsen. Legendásan sérülékenyek, és a folyamatos jó teljesítmény sem jellemző rájuk.
Gondolom akik már nem magyarban edződtek azokra ez majd nem vonatkozik.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Úgy lehetne eloszlatni, hogy 100ból 99 nem lenne selejt nemzetközi mércével mérve, akik kijönnek az akadémiákról. De ugye erről most sem szólhat a fáma mert siker van meg amúgy is mit nekünk double passEz nagyon így van, ami baj hogy tudják hogy ha magyar akkor tudásbeli hiányosságai vannak a rossz képzésünk miatt. Ez sztem egy általános sztereotípia már a magyar játékosokkal kapcsolatban, ezt kellene eloszlatni majd valahogy.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer
hvg.hu/kkv/20201119_A_kormany_21_milliardot_forintot_ad_egy_furdore_amit_a_Meszaros_gyerekek_erdekeltsege_epit
ne hogy ne legyen duplaoff: a Galata csábítja Szalai Attilát, de ami az igazán szomorú, hogy a transfermarkt kb. 800 000 euróra taksálja az értékét... ha szerb lenne vagy egy angol csapat által csábított brit, egy nullát simán oda lehetne még tenni az összeg végére
r.baggio
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
fixedEz nagyon így van, ami baj hogy tudják hogy ha magyar akkor tudásbeli hiányosságai vannak a rossz képzésünk miatt. Ez sztem egy általánosKiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer
r.baggiosztereotípiatapasztalat már a magyar játékosokkal kapcsolatban, ezt kelleneeloszlatnihelyrehozni majd valahogy.
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez nagyon így van, ami baj hogy tudják hogy ha magyar akkor tudásbeli hiányosságai vannak a rossz képzésünk miatt. Ez sztem egy általános sztereotípia már a magyar játékosokkal kapcsolatban, ezt kellene eloszlatni majd valahogy.Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Fürdő>tisztaság> fél egészség! 😊Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer
r.baggio

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok így hogy nagyjából ki fog futni a stadionépítés mi lesz a következő projekt amibe belefognak ha megnyerik 2022-t esetleg. Hidakat mindenhova? Olyan kell ami építéssel jár. Tényleg lehet hogy lesz nagy kórház rekonstrukcio, kisebb építések meg tervek vannak már, láttam párat saját szememmel is.ÉLMÉNYFÜRDŐ!!
davemayer

---