Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért nem bánnám ha megpróbàlnánk még 1t lőni 😛
több mint 5 éve
gyurcso viszont katasztrofalis
több mint 5 éve
Nagy Adi oriasit jatszik ma (is). Nem latvanyos, de rettenetesen hasznos.Cseri is kva jol nyomja
JéBé
több mint 5 éve
Nagy Adi oriasit jatszik ma (is). Nem latvanyos, de rettenetesen hasznos.és ő se hülye srác, sok más légióstól eltérően hamar megtanult a Bolognánál olaszul, ma megtudtam, hogy Rossi-nak is néha ő fordít az öltözőben
JéBé
végre a Bristolnál is visszakerült a kezdőbe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nagy Adi oriasit jatszik ma (is). Nem latvanyos, de rettenetesen hasznos.
több mint 5 éve
Igen, jól néz ki. Mondjuk nekem bejönnek a orosz csajok 😛Az orosz játékosok szerintem megharagudtak a csapatvezetésre mert kirakták Dzjubát 😛de vmi hires orosz riporterre csinalta ha jol olvastam 😀
| aki nem ismeri a sztorit: magának szerzett örömet s ezt megosztotta mindenkivel 😀 |
dande
YoungZeeZee
Amúgy most esik le hogy mivel gyűjtöm a mezeket, van sokféle össze-vissza, de legalább mostmár büszkén hordhatom a Dzyubás orosz mezemet 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Screenshotot vagy didnt happenén 2000 eurót tettem a feljutásunkra, mindjárt cash-outolok is!hagyomány a kamuzás, remek!Rossi okos. Nem akar feljutni.
jön Cseri és Varga Kevin, a győzelemre hajtunk
r.baggio
Kenny
r.baggio
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szöllősi már hegyezi a cerkát az tuti 😊Ő is megosztaná hátha kiraknák a nemzetitől 😀
gordon
több mint 5 éve
közbe 5-0 a szerbeknek, nagyon kell is h ne essenek ki mert ilyen játékosállományból szégyen ez a teljesítmény amit produkálnak
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
Az orosz játékosok szerintem megharagudtak a csapatvezetésre mert kirakták Dzjubát 😛de vmi hires orosz riporterre csinalta ha jol olvastam 😀
| aki nem ismeri a sztorit: magának szerzett örömet s ezt megosztotta mindenkivel 😀 |
dande
több mint 5 éve
Szöllősi már hegyezi a cerkát az tuti 😊
több mint 5 éve
Az orosz játékosok szerintem megharagudtak a csapatvezetésre mert kirakták Dzjubát 😛| aki nem ismeri a sztorit: magának szerzett örömet s ezt megosztotta mindenkivel 😀 |
több mint 5 éve
Screenshotot vagy didnt happenén 2000 eurót tettem a feljutásunkra, mindjárt cash-outolok is!hagyomány a kamuzás, remek!Rossi okos. Nem akar feljutni.
r.baggio
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
tudom, de azt irtam, hogy meg lehet nyerni. 😊 az iksz is YO lenne.11 pontunk van most héló 😀erdekes inkabb. 18 a max es 50%-kal meg lehet nyerni a csoportot.Ezt miért írod ?Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
Negatív vagy pozitív ?
Rózsa Sándor (betyár)
YoungZeeZee
Heisman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen apu ahogy parancsolod 😔ne küldözgessél nekem puszikat baszki.😊😉😘Ha nem te vagy a szingapúri bunda mafia egyik embere akkor ez egy szar fogadás.Majd térjünk vissza rá mérkőzés után mikor bejött 😊Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
(Mondjuk te múltkor se hittél benne egy percig se )
Rózsa Sándor (betyár)
Az előzőnek se volt sok realitása de lemákoltad, de mivel nem töltöttél fel képet így full kamu volt az is.
Nem tudom mit vergődsz itt ezekkel.
Kenny
Rózsa Sándor (betyár)
Jöjjön be a fogadásod és rakj be egy szelvényt.
Ja várj, nem fogsz mert eltűnsz megint 5 napra 😀
Kenny
több mint 5 éve
11 pontunk van most héló 😀erdekes inkabb. 18 a max es 50%-kal meg lehet nyerni a csoportot.Ezt miért írod ?Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
Negatív vagy pozitív ?
Rózsa Sándor (betyár)
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
erdekes inkabb. 18 a max es 50%-kal meg lehet nyerni a csoportot.Ezt miért írod ?Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
Negatív vagy pozitív ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
es akkor puhl sanyi adta a vilag elso elonyszabalyos goljat a norvegoknak 😊'94-es vébén is volt négyes holtverseny, a megszerezhető pontok 44 százalékával csoportelső tudtál lenni. (meg második, harmadik és negyedik is.)Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 5 éve
Cseri és varga tanár eddig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Elsőre pedig nem kicsit védett a török kapus.Az nem kifejezés.
Beki
Varga Kevin elég lendületes. Remélem a Kasimpasaban játszik majd folyamatosan. Lehet egy értékes kerettag a jövőben.
több mint 5 éve
ne küldözgessél nekem puszikat baszki.😊😉😘Ha nem te vagy a szingapúri bunda mafia egyik embere akkor ez egy szar fogadás.Majd térjünk vissza rá mérkőzés után mikor bejött 😊Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
Rózsa Sándor (betyár)
Az előzőnek se volt sok realitása de lemákoltad, de mivel nem töltöttél fel képet így full kamu volt az is.
Kenny
Rózsa Sándor (betyár)
Jöjjön be a fogadásod és rakj be egy szelvényt.
Ja várj, nem fogsz mert eltűnsz megint 5 napra 😀
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elsőre pedig nem kicsit védett a török kapus.
több mint 5 éve
én 2000 eurót tettem a feljutásunkra, mindjárt cash-outolok is!hagyomány a kamuzás, remek!Rossi okos. Nem akar feljutni.
r.baggio
Kenny

---
több mint 5 éve
A gyógyászati célú eszközök gyártóin kívül a magyar foci lehet az egyetlen nyertese a 2020-as évnek 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
😊😉😘Ha nem te vagy a szingapúri bunda mafia egyik embere akkor ez egy szar fogadás.Majd térjünk vissza rá mérkőzés után mikor bejött 😊Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny