Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a gond, hogy minden kontra könyvesre jött ki eddig 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A coaching nagyon jó a válogatottnál. Most már csak draftolni kellene 3-4 playmakert.Jött Orbán és Nego, azért egyik se lett bust 😀
tüsi91
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A coaching nagyon jó a válogatottnál. Most már csak draftolni kellene 3-4 playmakert.
több mint 5 éve
Kalmár -Nagy Ádi páros eddig viszi a csapatot de a Könyves, Niko , Lajos hármas húzza vissza rendesen 😊Mondjuk a törökök se nyerni jöttek..
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
Szerintem aki az gondolja hogy az akkori andzsi visszalépés volt zsuzsinak az vegye a fáradságot, és nézze meg, hogy kik játszottak abban a csapatban, és onnan még hová sikerült lazán tovább igazolniuk. 😉 persze akire volt igény. a PSV csőd előtt volt, de onnan még bőven lehetett volna előre menni.ezt mar korbejartam en is.
Aki jó volt ért valamit, azt vitték. 😉
Utána a Dinamo Moskva egy jóval erősebb csapat volt egy akkori Eindhovenhez képest/oda- vissza simán verték bármikor ha találkoztak vlm kupában/
egy sokkal erősebb bajnokságban megmérettetett és könnyűnek találtatott. A Sport Express egy tök jó elemző cikket írt anno mikor elzavarták onnan arról, hogy mekkora here a csávó, és a trükkös szerződése miatt csak most tudták elküldeni.
ozibozi
anzsi: Bl , mint jovokep, voltak jo nevu igazolasok is aztan kula. vedheto, mert az eindhoven el akarta adni es igazabol nagyon kero sem volt.
a moszkva is vedheto, el kellett jonni az anzsibol...
na de mikor free lett, az a nevetseges
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
már 2-0 😉vezetnek a szerbek, úghogy jelenleg döntetlennel is vezetjük a csoportotSTOP THE COUNT
r.baggio
Wester

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
vezetnek a szerbek, úghogy jelenleg döntetlennel is vezetjük a csoportotSTOP THE COUNT
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
vezetnek a szerbek, úghogy jelenleg döntetlennel is vezetjük a csoportot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem, az ez a sorozat. A kövi nemzetek ligájában megint az EB pótselejtező lesz tét, amibe A csoportosként 100% hogy bejutunk akármilyen teljesítmény lesz ott és a sima selejtezőben.Na ma tehetünk egy hatalmas lépést a 2024-es EB-ért ha megelőzzük a ruszkikatNem inkább a katari vb-ért?
Heisman
Kampman
A Vb-re se rossz, de ott akkor is nálunk 2 jobb csapatot kéne verni, de 2024-ben lesz hatalmas előny.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Szerintem aki az gondolja hogy az akkori andzsi visszalépés volt zsuzsinak az vegye a fáradságot, és nézze meg, hogy kik játszottak abban a csapatban, és onnan még hová sikerült lazán tovább igazolniuk. 😉 persze akire volt igény. a PSV csőd előtt volt, de onnan még bőven lehetett volna előre menni.Aki jó volt ért valamit, azt vitték. 😉
Utána a Dinamo Moskva egy jóval erősebb csapat volt egy akkori Eindhovenhez képest/oda- vissza simán verték bármikor ha találkoztak vlm kupában/
egy sokkal erősebb bajnokságban megmérettetett és könnyűnek találtatott. A Sport Express egy tök jó elemző cikket írt anno mikor elzavarták onnan arról, hogy mekkora here a csávó, és a trükkös szerződése miatt csak most tudták elküldeni.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Na ma tehetünk egy hatalmas lépést a 2024-es EB-ért ha megelőzzük a ruszkikatNem inkább a katari vb-ért?
Heisman
több mint 5 éve
Na ma tehetünk egy hatalmas lépést a 2024-es EB-ért ha megelőzzük a ruszkikat
több mint 5 éve
Esti kezdő a törökök ellen :3-4-1-2
Dibusz - Fiola, Lang, Szalai At. - Négo, Sigér, Nagy Á., Hangya - Kalmár - Könyves, Nikolic (C)
Törökök kezdője :
4-2-3-1
M.Günök - Sangare, Demiral, Kabak, C.Erkin - O.Tufan, M.Tekdemir - Kahveci, Calhanoglu, Karaman - C.Tosun (C)
több mint 5 éve
Kimmich Goretzka van a 6os és box to box poziban. Padon Tolisso és Javi még egy évig. Van még egy fiatal spanyol srác (most jött) állítólag nagy tehetség az Espanyolbol Roca.Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
Fentebb: 10es pozíció vagy a két szélső közötti posztra van Müller/ Sane/Gnabry is elkaristol ha kell.
Támadó középpályásként meg van Musiala aki nagyon nagy tehetség, meg lehet jegyezni a nevet már most is.
Alapvető probléma h nem igazán látom Szoboszlai helyet Flick rendszerébe. Boxtoboxnak sztem nem elég jó főleg h átvegye Goretzka helyet előrébb meg más típusú játékosokat akar középre, Szoboszlai túl hátulról építkezik. De az is tény h Flick lehet be tudna építeni és a 20 Milla Bayern szintjén nem túl sok meg Covid alatt sem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lipcsével mi a baj ?Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
(Szerintem pont az a szint ami a legjobb lenne neki fejlődés szempontjából)
Amilyen csapatokat felsoroltál itt csak nézek ........
Szobi még nem az a szint.Pont hogy a Lipcse lenne a legjobb választás a fejlődése szempontjából (1-2év )
több mint 5 éve
Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
több mint 5 éve
Cnek amúgy nem csak a tehetsége elképesztő, hanem az edzés morálja. Nem nagyon van olyan játékos, aki nála többet edzene. Szoboszlai más típusú játékos, de a váratlanra ő is képes, talán jobban illene olyan csapatba, ahol engedik ezt neki. Emellett neki is még nagyon sokat kell edzeni, és az is igaz, hogy nem dobta be a törölközőt mikor a mostani edző először mellőzte, inkább odatette magát. Ez alapján lehetne abban bízni, hogy nem hagyná el magát, ha éppen kikerülne a kezdőből, mentálisan ehhez nagyon fejben kell lennie majd. Reméljük nem részegedik meg a sikertől, szvsz én az apja és menedzser helyében letiltanám az összes eszközén az nsot, nem csak a fórum részt, hanem az egészet.Nagy Waterloo lesz abból ha hirtelen 2 lépcsőfokot ugrik 1 helyett 😉Ezért lett volna neki tökéletes a MU nyárig, amig Fernandes melle nem hozták van de Beeket is. MU nagycsapat, szar középpályával, viszont rohadt jó talent edzőkkel, újabb szintet tudna lépni.
ozibozi
Olyat kellene keresni ahova látszik hogy be tudná verekedni magát a stabil kezdőbe ha nem is azonnal de 1 éven belül.
Én imádkozok hogy ne olyan csapatot válasszanak ahol brutál a konkurencia, poolba az a japó sem fér már be aki mellőle igazolt oda,oda semmiképp sem igazolnék. Fáj, de még az arsenal sem rossz ötlet... én a heyében mindenkèpp a PLbe igazolnék, de olyan klubba ahol lehet tudni hogy felismerik kinek mi kell a további fejlődéshez. 20 éves, ha most jó helyre igazol akkor 2-3 év múlva az adott bajnokság sztárja is lehetne.
Ki lehet nevetni érte de én a fiatal CR-rel nagy párhuzamot érzek, anno amikor leigazolta a MU a portugál sem volt még az a játékos aki utána lett (érdemes mai szemmel megnézni pár fiatal videoját, egeszen döbbenetes - az a tipikus csiszolatlan gyémánt), a manchesteri talent edzők meg Ferguson csinálták belőle azt aki lett.
Ha nem is a MU-ba de egy ilyen helyre kellene igazolnia, Lipcsében én semmiképp sem szeretném látni, akkor vagy azonnal BM (pfejj) vagy Dortmund. A bundás vagy a PL lenne neki a legjobb.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nagy Waterloo lesz abból ha hirtelen 2 lépcsőfokot ugrik 1 helyett 😉Ezért lett volna neki tökéletes a MU nyárig, amig Fernandes melle nem hozták van de Beeket is. MU nagycsapat, szar középpályával, viszont rohadt jó talent edzőkkel, újabb szintet tudna lépni.
ozibozi
Olyat kellene keresni ahova látszik hogy be tudná verekedni magát a stabil kezdőbe ha nem is azonnal de 1 éven belül.
Én imádkozok hogy ne olyan csapatot válasszanak ahol brutál a konkurencia, poolba az a japó sem fér már be aki mellőle igazolt oda,oda semmiképp sem igazolnék. Fáj, de még az arsenal sem rossz ötlet... én a heyében mindenkèpp a PLbe igazolnék, de olyan klubba ahol lehet tudni hogy felismerik kinek mi kell a további fejlődéshez. 20 éves, ha most jó helyre igazol akkor 2-3 év múlva az adott bajnokság sztárja is lehetne.
Ki lehet nevetni érte de én a fiatal CR-rel nagy párhuzamot érzek, anno amikor leigazolta a MU a portugál sem volt még az a játékos aki utána lett (érdemes mai szemmel megnézni pár fiatal videoját, egeszen döbbenetes - az a tipikus csiszolatlan gyémánt), a manchesteri talent edzők meg Ferguson csinálták belőle azt aki lett.
Ha nem is a MU-ba de egy ilyen helyre kellene igazolnia, Lipcsében én semmiképp sem szeretném látni, akkor vagy azonnal BM (pfejj) vagy Dortmund. A bundás vagy a PL lenne neki a legjobb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Low marad 😭😭😭😭
több mint 5 éve
Én a spanyol újságokat olvasom, főleg a Marcat. Egyszer lehozták. Nekem ez nem állandó hír. NSO-t nem olvasom.Szoboszlai ott van a TOP10-20 legfelkapottabb fiatal között, nyílván az összes top klub a gigantikus scout hálozatával folyamatosan monitorozza mindegyiket. Ez nem kéne állandó hír legyen.AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
Heisman
FLZOLI
több mint 5 éve
Szoboszlai ott van a TOP10-20 legfelkapottabb fiatal között, nyílván az összes top klub a gigantikus scout hálozatával folyamatosan monitorozza mindegyiket. Ez nem kéne állandó hír legyen.AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
Heisman
több mint 5 éve
AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey