Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezek a beadások annyira feleslegesek, nem ilyenekből szoktunk gólt szerezni, de még gólhelyzeteket teremteni sem.Na ugye.
Kampman
több mint 5 éve
Goooooooool
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én nem látom még benne hogy egy Arsenal szintű csapatnál ahol szinte egyből húzó embernek kéne lennie,egy bármilyen 20-30 milliós igazolásnak hogy az a fejlődését szolgálná.Leirtam hogy papíron CR sem volt az akkori united szintje, de a klub háttere lehetővé tette hogy azzá neveljék aki vált belőle.Lipcsével mi a baj ?Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
(Szerintem pont az a szint ami a legjobb lenne neki fejlődés szempontjából)
Amilyen csapatokat felsoroltál itt csak nézek ........
Szobi még nem az a szint.Pont hogy a Lipcse lenne a legjobb választás a fejlődése szempontjából (1-2év )
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem a Lipcsével az a bajom hogy túl sok jó játékosuk van a középpályán, kezdjük Olmoval. Ahogy Kamárral együtt zavarták egymást valamennyire az Izland meccsen, szerintem az lenne a helyzet vele Lipcsében. Persze az is lehet hogy megtalálnák neki a helyet a kezdőben, de jelenleg én azt gondolom h a Lipcsében van más aki elviszi a showt.
Ezért is kérdeztem h vki aki ismeri a münchent mondja el ott mik a lehetosegek, így h Tiago elment pl.
Szoboszlaival kapcsolatban simán felmerülhetnek ezek a csapatnevek sőt, a mostani szétzilált Madridba nem férne be...?!
Amiket írtok róluk itt néha 😊
davemayer
Ebben a témában inkább a lassú víz partot mos lépcső fokról lépcsőfokra amit gondolok.
Nálam ezért Lipcse a favorit
több mint 5 éve
Ha nem te vagy a szingapúri bunda mafia egyik embere akkor ez egy szar fogadás.Majd térjünk vissza rá mérkőzés után mikor bejött 😊Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
(Mondjuk te múltkor se hittél benne egy percig se )
Rózsa Sándor (betyár)
Az előzőnek se volt sok realitása de lemákoltad, de mivel nem töltöttél fel képet így full kamu volt az is.
Nem tudom mit vergődsz itt ezekkel.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Majd térjünk vissza rá mérkőzés után mikor bejött 😊Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
(Mondjuk te múltkor se hittél benne egy percig se )
több mint 5 éve
Ezek a beadások annyira feleslegesek, nem ilyenekből szoktunk gólt szerezni, de még gólhelyzeteket teremteni sem.
több mint 5 éve
Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKurva nagy troll vagy, tetszik 😀
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Leirtam hogy papíron CR sem volt az akkori united szintje, de a klub háttere lehetővé tette hogy azzá neveljék aki vált belőle.Lipcsével mi a baj ?Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
(Szerintem pont az a szint ami a legjobb lenne neki fejlődés szempontjából)
Amilyen csapatokat felsoroltál itt csak nézek ........
Szobi még nem az a szint.Pont hogy a Lipcse lenne a legjobb választás a fejlődése szempontjából (1-2év )
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem a Lipcsével az a bajom hogy túl sok jó játékosuk van a középpályán, kezdjük Olmoval. Ahogy Kalmárral együtt zavarták egymást valamennyire az Izland meccsen, szerintem az lenne a helyzet vele Lipcsében. Persze az is lehet hogy megtalálnák neki a helyet a kezdőben, de jelenleg én azt gondolom h a Lipcsében van más aki elviszi a showt.
Ezért is kérdeztem h vki aki ismeri a münchent mondja el ott mik a lehetosegek, így h Tiago elment pl.
Szoboszlaival kapcsolatban simán felmerülhetnek ezek a csapatnevek sőt, a mostani szétzilált Madridba nem férne be...?!
Amiket írtok róluk itt néha 😊
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
hagyomány a kamuzás, remek!Rossi okos. Nem akar feljutni.
jön Cseri és Varga Kevin, a győzelemre hajtunk
r.baggio
több mint 5 éve
hagyomány a kamuzás, remek!nem azt mondta, hogy megtette, hanem hogy tuti tipp.
r.baggio
százasér' bárki megteheti, lesz belőle egy sör.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hagyomány a kamuzás, remek!😃
r.baggio
Úgy úgy ahogy mondod okos fiú vagy te tulajdonos úr 😛
több mint 5 éve
hagyomány a kamuzás, remek!jön Cseri és Varga Kevin, a győzelemre hajtunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ne már megintMind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKepet a szelvenyrol. 😉
Rózsa Sándor (betyár)
Vrij6
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem nemMind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKepet a szelvenyrol. 😉
Rózsa Sándor (betyár)
Vrij6
Ez most már hagyomány 😉
több mint 5 éve
Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzóKepet a szelvenyrol. 😉
Rózsa Sándor (betyár)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mind a kettő csapat szerez gólt ☝3.20 szorzó
több mint 5 éve
Írták lentebb, hogy viszont egy 2024-es EB-pótselejtezőre így sokkal komolyabb esélyünk lenne.az oroszok nagyon nem akartak feljutniHozzáteszem nekünk rohadtul nem tenne jót ha feljutnánk, felesleges lenne Izland sorsára jutni, jobb nekünk itt a B ligában korrekt játékkal néhány beeső győzelemmel.
4-0!
az a vicc, hogy a törökök még elsők is lehetnek és ki is eshetnek, de ez akkora 0-0-nak néz ki, mint a ház
r.baggio
Szerintem.
Kenny
Meg nekem azért baromira tetszene, hogy A ligások vagyunk, ha csak rövid időre is.
több mint 5 éve
az oroszok nagyon nem akartak feljutniHozzáteszem nekünk rohadtul nem tenne jót ha feljutnánk, felesleges lenne Izland sorsára jutni, jobb nekünk itt a B ligában korrekt játékkal néhány beeső győzelemmel.
4-0!
az a vicc, hogy a törökök még elsők is lehetnek és ki is eshetnek, de ez akkora 0-0-nak néz ki, mint a ház
r.baggio
Szerintem.
több mint 5 éve
az oroszok nagyon nem akartak feljutni4-0!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Igazából az x a törököknek is jó. Színvonalas második félidő elé nézünk 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt miért írod ?Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
Negatív vagy pozitív ?
több mint 5 éve
'94-es vébén is volt négyes holtverseny, a megszerezhető pontok 44 százalékával csoportelső tudtál lenni. (meg második, harmadik és negyedik is.)Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny
YoungZeeZee
több mint 5 éve
amelyik csapat hamarabb és pontosabban alkalmazkodik a bírói felfogáshoz, az nyerhet.csak arra kell rájönni, hogy nem FIFA-licence van a bírónak, hanem UFC.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 513
Szóval ha nem kapunk ki elsők vagyunk.9 pontot szerezve...azert az kemeny lenne 😀
Kenny