Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
most Ramos megbundázta a meccset, vagy csak ilyen sírvanevetős szmájlis teljesítményt nyom?vajon kapnak-e harmadik-e tizit-e?
több mint 5 éve
Amúgy bocs, veled értek egyet😊 Én is így vagyok vele, hogy a kupában a kiscsapatok is révbe érhetnek, ezért imádom pl az FA kupát is.Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
NB2
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
tüsi91
több mint 5 éve
Nem tud, szerintem nem is akar, de az is lehet, hogy nem engedik neki. Ne higyjétek, hogy ő nem báb. Kicsit nagyobb hatalma van, de attól még nem csinál azt amit akar.Ok csak most már el kellene kezdeni kipenderíteni a kulcshelyekről az idiótákat, látni mindenki látja, de csak ő tud tenni is.Csányi lenyilatkozta pár hónapja, hogy gond van a szakképzéssel ezért hiába van pénz , paripa, fegyver nem jönnek a várt eredmények.Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Nem kötözködésként, valóban érdekel, hogy lehet még mindig remélni ezzel kapcsolatban.
Mikey
davemayer
gordon
davemayer
több mint 5 éve
Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
NB2
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
több mint 5 éve
Vasas-Mol Bubi, zsír.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
több mint 5 éve
Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?
több mint 5 éve
Edzőt buktattunk 😊index.hu/sport/futball/2020/11/14/labdarugas_magyar_valogatott_izland_potselejtezo/

több mint 5 éve
Gibraltár feljutott a C ligába 😊És malta is nyert 😊
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gibraltár feljutott a C ligába 😊

több mint 5 éve
Ok csak most már el kellene kezdeni kipenderíteni a kulcshelyekről az idiótákat, látni mindenki látja, de csak ő tud tenni is.Csányi lenyilatkozta pár hónapja, hogy gond van a szakképzéssel ezért hiába van pénz , paripa, fegyver nem jönnek a várt eredmények.Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Nem kötözködésként, valóban érdekel, hogy lehet még mindig remélni ezzel kapcsolatban.
Mikey
davemayer
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Csányi lenyilatkozta pár hónapja, hogy gond van a szakképzéssel ezért hiába van pénz , paripa, fegyver nem jönnek a várt eredmények.Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Mikey
davemayer
több mint 5 éve
Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/na-ugye-20-szollosi-gyorgy-jegyzete-2794725Hányinger
Nyilván ilyenkor minden kétéltű kint sütkérezik a napon és versenyt ömlengenek a pátoszos giccsel. Hátha a főnök megsimogatja a buksijuk.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nekem csak egy kérdésem van, még ha igazatok is vóna némelyekben? Muszáj ezzel az örömötöket keseríteni, terhelni stb.... Jó érzés, hogy most megmondtátok, belinkelgetitek az összes ilyen brmságot, felhúzzátok magatok rajta?Vâltozik tőle valami?Tényleg csak kérdezem 😉 most az öröm ideje van majd lesz a búé is meg az igazságé is 😊Azt hittem május 1 a béke és a szeretet ünnepe nem a november 13, tudom csak sok itt a köcsög 😊
dande
több mint 5 éve
Nekem csak egy kérdésem van, még ha igazatok is vóna némelyekben? Muszáj ezzel az örömötöket keseríteni, terhelni stb.... Jó érzés, hogy most megmondtátok, belinkelgetitek az összes ilyen brmságot, felhúzzátok magatok rajta?Vâltozik tőle valami?Tényleg csak kérdezem 😉 most az öröm ideje van majd lesz a búé is meg az igazságé is 😊Egy dologban tévedsz: nekik ez az öröm ideje, hogy bele lehet kötni.
dande
Van is rajta támadófelület, ezt nem tagadom, de nagyon jól leírta Sobri ezt a csokorba szedést. Nekem az jut eszembe róla amikor az ügyész egy tárgyalásnál rosszul választ vádat, és ugyan mindenki tudja hogy bűnös a vádlott a bíróságnak fel kell menteni mert abban a vádban pont ártatlan.
Egyetlen egy jogos szakmai kritika lehet a mai focival szemben és az az utánpótlás, a többi mind politikai indíttatású. Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.
Ja és Szőllősit már a jobboldali normális sem tudja olvasni évek óta, ti mi a faxért olvassátok? Kb 3 éve meg sem nyitottam az nso-t, soha. Mindent megtalálsz máshol is.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szoboszlai goal Titanic version. https://t.co/2tByrltYDh pic.twitter.com/AGVUMU6wCs
— ͏🏴 (@LaJoya_____) November 13, 2020
több mint 5 éve
Nekem csak egy kérdésem van, még ha igazatok is vóna némelyekben? Muszáj ezzel az örömötöket keseríteni, terhelni stb.... Jó érzés, hogy most megmondtátok, belinkelgetitek az összes ilyen brmságot, felhúzzátok magatok rajta?Vâltozik tőle valami?Tényleg csak kérdezem 😉 most az öröm ideje van majd lesz a búé is meg az igazságé is 😊Nyugodtság van, tudunk örülni 😉
dande
telex.hu/napirajz/2020/11/13/ot-percre
több mint 5 éve
ennyi MTK játékossal könnyű 😀Nem is volt rossz ez a csapat.U21...ruszkik ellen. Érdekes lesz ez a meccs. Oroszok ellen sosem vagyunk favoritok.2-0 ide 😀
Klaci79
Heisman
Igaz barimeccs, de oroszokat verni még u21-ben is jó.
És a végén az a gól klasszis volt. És teljesen megérdemelten nyertünk!
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
A csudiba most ők is igazolták Orbánékat. Hogy az a... 😉 😛
több mint 5 éve
Nem is volt rossz ez a csapat.U21...ruszkik ellen. Érdekes lesz ez a meccs. Oroszok ellen sosem vagyunk favoritok.2-0 ide 😀
Klaci79
Heisman
Igaz barimeccs, de oroszokat verni még u21-ben is jó.
És a végén az a gól klasszis volt. És teljesen megérdemelten nyertünk!
több mint 5 éve
Nekem csak egy kérdésem van, még ha igazatok is vóna némelyekben? Muszáj ezzel az örömötöket keseríteni, terhelni stb.... Jó érzés, hogy most megmondtátok, belinkelgetitek az összes ilyen brmságot, felhúzzátok magatok rajta?Vâltozik tőle valami?Tényleg csak kérdezem 😉 most az öröm ideje van majd lesz a búé is meg az igazságé is 😊Igen, szóval attól még, hogy utálom Orbánt én baromira örülök a sikernek! De most hogy már rögtön itt kell nyivákolni 😕
dande
több mint 5 éve
U21...ruszkik ellen. Érdekes lesz ez a meccs. Oroszok ellen sosem vagyunk favoritok.2-0 ide 😀
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Igen igazad van. Több dologban is.Ha az elmúlt 10 év számolatlanul a fociba ömlő milliárdjai kapcsán azt keressük, hogy vajon a 2 EB részvétel ad e kellő önigazolást a rendszernek, akkor kezdjük a gondolkodást azzal, hogy a korábbi 16-ról 24-re emelték a résztvevők számát. És bár jó látni, hogy a magyar válogatott képest stabilan beszorítani egy izlandi válogatottat, azért sajnos a bab egyelőre még nem hús.Nyilván, de azt már többször megbeszéltük, hogy 1 milliárd fociba kerülő forintból mondjuk 200 millió jut ténylegesen a fociba (és még ott is lehetne differenciálni, hogy hova lenne optimális), és 800 millió átcsatornázódik fideszes potentátok zsebébe, pártkasszába, kampányba, Orbánhoz.
Szerintem a fejlődés egyébként egyértelmű, csak a 100 milliárdokat ennél sokkal jobban és eredményesebben is fel lehetett volna használni.
Klaci79
És a 16-24 vagy az, hogy Izland jött szembe tök lényegtelen ezügyben a rendszer önigazolásához is, az ellenzéki kritikához is, de még a szurkolók boldogságához is. Lényegtelen szempontok. Ahogy az is, hogy a Fradiban hány külföldi játszik, vagy az, hogy egy adott akadémia félszáraz Mumm pezsgőre költ, vagy focicsukára, pulzoximéterre.
Sobri Jóska
De csak politikailag mindegy. Szakmailag bizony nem az, és én szeretem ezzel a szemmel látni.
Egy NSO-nak is ezzel kellene néznie, de sajnos ők már elvesztették a valósággal való kapcsolatot.
Az amúgy nekem teljesen mindegy, hogy a Fradi hány külföldit alkalmaz, nyilván azért van tizenvalahány külföldi, mert látják, hogy nincs itthon versenyképes játékos. A klub futball az már csak ilyen, mindenhol a világon.