Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
korral, most lettem 16 😀A korral jár gondolom.Mondjuk nalam a bulgar meccs sem volt katarzis.persze vartam, de mar nem rajongtam , drukkoltam annyira.Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
YoungZeeZee
A Matthaus-korszakban játszottunk a bolgárokkal egy kiszenvedett döntetlent a Szuszában egy vb-selejtezősorozatban, ahol esélyünk se volt a pótselejtezőre sem. Arra a meccsre teljesen fel tudtam pörögni, a csütörtökire annyira már én sem.
De az NFL terén is így vagyok.
Kampman
na jo nem.
persze, sztem is a korral jar, rajon az ember, hogy csak egy bullshit az egesz es nem er annyit. 😀
több mint 5 éve
ucsú pár fordulóig a szöv kapitányok kb annak tekintik, ha mi nem is 😊De ez továbbra sem barátságos meccs.vlsz nem egy barátságos meccsen fog kiderülni, ahol a sérülés elkerülése fontosabb a gólszerzésnél...Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
ozibozi
Kampman
az összeállítások sokat elárultak a múltkor is aszem
több mint 5 éve
De ez továbbra sem barátságos meccs.vlsz nem egy barátságos meccsen fog kiderülni, ahol a sérülés elkerülése fontosabb a gólszerzésnél...Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
ozibozi
több mint 5 éve
vlsz nem egy barátságos meccsen fog kiderülni, ahol a sérülés elkerülése fontosabb a gólszerzésnél...Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
több mint 5 éve
A korral jár gondolom.Mondjuk nalam a bulgar meccs sem volt katarzis.persze vartam, de mar nem rajongtam , drukkoltam annyira.Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
YoungZeeZee
A Matthaus-korszakban játszottunk a bolgárokkal egy kiszenvedett döntetlent a Szuszában egy vb-selejtezősorozatban, ahol esélyünk se volt a pótselejtezőre sem. Arra a meccsre teljesen fel tudtam pörögni, a csütörtökire annyira már én sem.
De az NFL terén is így vagyok.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Mondjuk nalam a bulgar meccs sem volt katarzis.persze vartam, de mar nem rajongtam , drukkoltam annyira.Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
Kampman
több mint 5 éve
Csak a német 18 csapatos, a többi 20.www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
slowmotion
gdavid
jogos, benéztem. mondjuk sok értelme azoknak sincs.A spanyol és az olasz elsőosztály is 20 csapatoswww.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
slowmotion
Sebii
több mint 5 éve
A spanyol és az olasz elsőosztály is 20 csapatoswww.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
slowmotion
több mint 5 éve
Csak a német 18 csapatos, a többi 20.www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
slowmotion
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
több mint 5 éve
www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslHát izé...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.
több mint 5 éve
Ha jól láttam az a UEFA.tv-n lesz 😉Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Adhatnák a Liechtenstein-Gibraltárt is 😁
Mikey
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
És az ismétlések mikor lesznek?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Lám, a klubfutballos sikerek nem járnak kéz a kézben a nemzeti válogatott fejlődésévelCiprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Adhatnák a Liechtenstein-Gibraltárt is 😁
Mikey

több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Nem hiszem hogy ez az indok szerintem. Gondolom megvették ezt a sorozatot, nincs más amit adni tudnának és ilyenkor nyomatni kell azt a végtelenségig, még ha kb. senkit nem is érdekel.😊
Mikey
több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kiégtek a Magyarok elleni diadal utánCiprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b
warr_b

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ciprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b

több mint 5 éve
Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b

több mint 5 éve
Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.

több mint 5 éve
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!Én is tervezem megnézni azt a miniseries-t, érdekesnek hangzik.
ulpianus
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!Csak eljart felette az ido vagyis keptelen megujulni.
ulpianus