Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Egyik bulgar lap szerint a var elvett egy buntetetot.dikkk pont ez az h nem volt bunteto😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan
Nekem Szalai Attila játéka nagyon tetszett LCB-ben, tökre Lipcse flashbackjeim voltak hétvégéről ezzel a Gulácsi-Orban védelemmel, mintha egy budget Halstenberget láttam volna játszani a ballábas passzaival 😃. Mondjuk a gólnál jól elváltotta magát ahogy kipusholt középpályára, de 3-0-nál igazából mindegy volt.
MarioAna
dehogy volt mindegy, 2:0-nál megtettem a 3:0-ás végeredményt, 4,45-ös szorzó ment a levesbe
slowmotion
Merész vagy, azért egy kiengedőben lévő magyar válogatottnál bármikor benne van a gól. Meg amúgyis.
Toca
fun volt. meg simán benne lehet az, hogy akármilyen béna a védelem, a másik csapat be van oltva gól ellen.
azokon a nehéz napokon... lehet, hogy túl korán jött a harmadik, a végén kontrából kellett volna lőni, és akkor 3:0 😊
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
Nekem Szalai Attila játéka nagyon tetszett LCB-ben, tökre Lipcse flashbackjeim voltak hétvégéről ezzel a Gulácsi-Orban védelemmel, mintha egy budget Halstenberget láttam volna játszani a ballábas passzaival 😃. Mondjuk a gólnál jól elváltotta magát ahogy kipusholt középpályára, de 3-0-nál igazából mindegy volt.
MarioAna
dehogy volt mindegy, 2:0-nál megtettem a 3:0-ás végeredményt, 4,45-ös szorzó ment a levesbe
slowmotion
Merész vagy, azért egy kiengedőben lévő magyar válogatottnál bármikor benne van a gól. Meg amúgyis.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan
MarioAna
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Gulacsi most nagyott nott a szememben. jo kapus, de a lipcsei vedelmmel kiegeszulve lett "ilyen" jo. Pont ahogy elemeztek, hogy az ottani vedelem nem hozza olyan sokszor nehez helyzetbe. kiszamithatobb egy-egy esemeny.
Szoval ugy voltam vele, hogy o nem egy dibusz aki ha elkapja a fonalat akkor meccset hoz:pl molde ellen 1-1 bravur ami KELL
na hat gula hozta a meccset tegnap, mert szarok voltunk 😀
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
Nyilasi mennyire van bebaszva vajon?

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
3 meccsen is tizenegyesek vannak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
a következő bő 40 napban még 5 (!) válogatott meccs, érdekes lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 910
mikor lett ennyi haja Gulácsinak? csak hogy a fontos kérdéseket is feltegyük
petey
Nem több, csak festett. Vagy beültetett?
Gergőbácsi
Fixen, nem is keveset.

Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 267 — Csodabogár
petey
Gergőbácsi
inkább utóbbi, elég magas homloka volt 😀

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
petey

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 267 — Csodabogár

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 017
Balakov - Mi jutunk tovább
Szabics és Lisztes Fogd meg a Sörünk! 😂
ThundersNFL
Balakov, Bobic, Elbert, micsoda 3-as volt. Magical trio. Sokáig a Bayernel is komolyan mentek.itt a Lisztes remek csere volt mögöttük, és ez is nagy szó volt, mert remekül szállt be ha valaki elfáradt, vagy lesérúlt. A RAN hőskora.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Már rég nem hiszem, hogy az én életemben valaha Eu top szintū focit fogok látni a válogatottól. Szóval elég ha nyernek. Bárhogy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
vki tök találóan írta, hogy ez a bolgár csapat olyan volt, mint a mi válogatottunkon a 2000es évekből. Hasonló képességű csapatok meccsén, sima vereség, fűszerezve pontrúgásból kapott góllal majd kihagyott helyzetekkel és persze vmi hülye köcsög góllal (Kalmár) aztán összeesés, majd a végén egy tök szép lőtt gól. Ja és persze a bíró hülye döntése ... Miközben a bolgárok azon gondolkozhatnak, hogy a p-be lőtt nekünk 3 gólt ez a magyar csapat ma.
Valljuk be őszintén, elég gyengék voltunk ma.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Közben a B és a C csoportban az összes meccsen hosszabbítás lesz.
Heisman
Jó ötlet ez az azonos erősségű csapatok közötti kiki meccs. Most egy top csapat meszarlasa a kicsi ellen sokkal benabb

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Balakov - Mi jutunk tovább
Szabics és Lisztes Fogd meg a Sörünk! 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
A románok legalább annak örülhetnek, hogy nem ellenünk estek ki.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Közben a B és a C csoportban az összes meccsen hosszabbítás lesz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 222 — nabege2@yahoo.com
vazze 2 méterre pattan a labda a magyartól
és közben 1-3, csak hogy ne legyünk totál nyugodtak!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megyek a konyhába!

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Nono

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
Izland Román 2-1...ott meg vannak izgalmak
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy gólt se láttam. Most kimentem zuhanyozni, visszajöttem három. Ha baj lesz kimegyek egy kicsit 😊
bcsarli
Ez még mindig jobb mint egy másik kolléga emésztési problémái a budin 😊