Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
1985 óta először jutott ki a válogatott ebben a korosztályban a vb-re, ez azért nem semmiGratula a srácoknak, reméljük ügyesebbek és sokkal jobban menedzseltek lesznek mint az nk9 féle csapat.
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hurrá legyőztük Belga-Kongót😊
több mint 6 éve
U17-eseink kint vannak a vb-n...tizenegyesekkel 😃
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-arsenal-elfogadhatatlannak-tartja-az-uefa-donteset-2700717ez a 6e vicc
több mint 6 éve
Hudson-Odoi utan RLC-nek is elszakadt az achillesze...kurva jo, ket legigeretesebb jatekosunk ~1evre off. Nagyon kellett ez a bostoni meccs igy az EL donto elott...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
igazából érzésre nem történt meglepetés a playoffban eddig, az a két csapat jutott tovább, amelyik jobb formát mutatott a szezon végén. (WBA és AV nagyjából ugyanazt teljesítette, de a Villa fél kerete szezon végére tért vissza a betegszabiból.)
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/05/15/robert_navarro_koteny_csel_u17_eb_magyar_valogatott_spanyolorszag_b_kurva_anyad/Soproni reklam jutott eszembe :
"S rajtam kivul meg tobb millioan ertik, amikor azt mondom: A buzi kurva anyadat! Gyaa"
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
twitter.com/garryhayes/status/1128761810683715584en tuti orulok barmelyik csapat is jut fel 😊
több mint 6 éve
Azert nem a semmiert adtak egy golt a Villanak. Egy utkozes utan lent maradt a Villa csatara (akit utana le is kellett cserelni). A teljes Villa megallt, jeleztek a sporinak, hogy serules van. Persze a spori faszsaga, hogy nem allitotta meg a jatekot, de azert sztem az sem volt sportszeru, hogy abbol a helyzetbol golt lottek (meg csak nem is helyzet volt, Leeds terfelen folyt a jatek es ott maradt lent a Villa jatekos). Raadasul a Villabol ki is allitottak egy jatekost utana a kakaskodasok miatt.Van igazsag! Lamps megcsinalta, 4. nekifutasra sikerult legyozni Bielsat. Es ez az 1 W eleg a tovabbjutasra is.Azért most nem teljesen 😊 Erősen belejátszott ebbe a helyzetbe, Bielsa egy végtelenül sportszerű parancsa a játékosainak, hogy engedjenek be egy gólt az ellenfélnek az egyik meccsen. Azzal lett a meccs x, s ez befolyásolta a táblázatot.
Fuh de jo kis meccs volt!
Borbinho
Illetve nem egészen Lamps csinálta, meg hanem a Leeds szerencsétlenkedő játékosai 😊
Azzal együtt, hogy a VAR hiány 2 esetben is a Leedst segítette.
dande
Persze nem volt kotelezo engedniuk egy golt, de meg igy is volt utana 15 percuk emberelonyben begyotorni egyet, illetve ma sem kellett volna 4et kapni 😊
Meccs elotti napokban "scoutot" kuldeni az ellenfelek edzesere sem annyira sportszeru.
A cserejatekos 1.labdaerintesebol lott golt, mi ez, ha nem csodacsere? 😀
Es ezekre jon meg, hogy a Leeds 3.golja egyertelmu les volt.
Lamps tol meg par szezont a Derbyvel aztan johetne is haza 😊
több mint 6 éve
Olyan igazság nem létezik, hogy a Derbynek jó legyen...Van igazsag! Lamps megcsinalta, 4. nekifutasra sikerult legyozni Bielsat. Es ez az 1 W eleg a tovabbjutasra is.Azért most nem teljesen 😊 Erősen belejátszott ebbe a helyzetbe, Bielsa egy végtelenül sportszerű parancsa a játékosainak, hogy engedjenek be egy gólt az ellenfélnek az egyik meccsen. Azzal lett a meccs x, s ez befolyásolta a táblázatot.
Borbinho
Illetve nem egészen Lamps csinálta, meg hanem a Leeds szerencsétlenkedő játékosai 😊
dande
Remélem a Villa jut fel!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Leeds és a Hamburg is elchokerkedte a végét, pedig sima feljutó helyen állt mindkettő nem is olyan régen!
több mint 6 éve
Van igazsag! Lamps megcsinalta, 4. nekifutasra sikerult legyozni Bielsat. Es ez az 1 W eleg a tovabbjutasra is.Azért most nem teljesen 😊 Erősen belejátszott ebbe a helyzetbe, Bielsa egy végtelenül sportszerű parancsa a játékosainak, hogy engedjenek be egy gólt az ellenfélnek az egyik meccsen. Azzal lett a meccs x, s ez befolyásolta a táblázatot.
Borbinho
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Van igazsag! Lamps megcsinalta, 4. nekifutasra sikerult legyozni Bielsat. Es ez az 1 W eleg a tovabbjutasra is. Fuh de jo kis meccs volt!
több mint 6 éve
Hú de jó meccs, ez szép volt, igaz kicsit lesgyanús 😛 De egyelőre OTra mentettek.
több mint 6 éve
szépen kinyírja magát a Leeds
több mint 6 éve
Elbalfaszkodjuk, ahogy az egész szezon végét... 😕

több mint 6 éve
Erről ez jut eszembe: JustGotPaidMeg is kaphatod a magyar „celebek”, modellek, influencerek es hasonlo izek 90 szazalekat azert, de rengeteget meg kevesebbert is 1-2 oracskara, ugyanis legtobb hosnonk nem titkoltan jarogat dubajozni, meg tevekenykedik luxusprostikent (persze szamukra ez biztos csunya megfogalmazas, ugyhogy legyen „sugardaddy” mondjuk), bar azert szerintem ezzel tisztaban voltal eddig is. 8D Es igen, konkretan kozvetiton keresztul be tudod oket cserkeszni. <3annyi még nekem is van.Minek ehhez Porsche?!Nem bírom abbahagyni a rohogest. XDha elég gyorsan szerzek egy porschét, akkor talán még én is meg tudom húzni ezt a csajt mielőtt betölti a 40-t.
www.facebook.com/troll0foci/videos/362857291030144/?__xts__[0]=68.ARDywfNjRAmhYceev3RMnh-jVxPIbhAmyO2KGLYkBBlrMWFBDmZcOii1VINvDYCCGwIC3hQJCs7ak1QhtighmQkAx-62aO0Gke8YDlmDqHUBckkmc111k3DjJuLUEEEnNpMxuo6lz4OqgMhjGOz-6u8qBPFslvfsMfYcdvXZe3pUZp1bT1-cqSZ4J98MOAMRj-HZ8TkeYBG_X31Ouw16MJCtdaGo9sYylVNwBvr0sTbZNR4dP9syNuhxBEzTaqViKl8jc23Xl9syd44Fjk3yE5fRmja9lIyh88Dgr2DdrHE66ayTj-buMGFO6KN24ZM322DPmuZOQHIimRBG22eGfFvxnLVMTa3dtokD6g&__tn__=-R
Stez
Amadeus
Elég 1000€ készpénz.
Sobri Jóska
Amadeus
Ugyhogy usgyi, ha erdekel valamelyik. xD
Stez
www.youtube.com/watch?v=HUJGwSy0pRI
Z- Linda az egyszemélyes magyar BlackHole - több értelemben (középen ő, bal oldalon Guzmó, jobbon Dzsu)
www.google.hu/search?client=opera&hs=4fg&biw=1491&bih=826&tbm=isch&sa=1&ei=WFTcXKOGKtHgUfL6heAB&q=black+hole+raiders&oq=black+hole+raiders&gs_l=img.1.0.0i19l2j0i5i30i19j0i8i30i19l4.24963.26418..27904...0.0..0.103.670.7j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i67j0i30.Ec5-YKdj870#imgrc=hIUeWFnLqmVocM:
Ezt meg Mozartnak - annyira nem áll messze az érdeklődési körötök
www.borsonline.hu/celeb/szuperszexi-ruhat-valasztott-zimany-linda-a-jogaszbalra-fotok/170013
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
NSO színvonala olyan amilyen !A szívem csücskévé vált ez az egész "bagázs". Apukástól, menedzserestől, Dominikestől. Hogy miért? A cikkben leírtak válaszolják meg.Én nem tudtam tovább olvasni mikor ehhez a kérdéshez jutottam.
m.nemzetisport.hu/legiosok/at-kellett-esni-a-nehezsegeken-exkluziv-interju-szoboszlai-dominikkel-2700481
Rózsa Sándor (betyár)
"És amíg a kortársai osztálykirándulásra mentek, esetleg moziba vagy biliárdozni?"
Annyira primitívek a kérdések, hogy fáj. Persze NSOtól mit várok, nem is néztem volna meg ha nem linkelik 😀
Toca
Nekem a Dominik hozzáállása az ami nagyon szipatikus.+apuka + a Gróf úr menedzser "földön járása"
Persze amennyire a nyilatkozataiból ezt meglehet/tudom itélni.
Ezek alapján az értékitéletem nagyon pozítív velük kapcsolatban.
De az idő úgy is eldönti majd a dolgokat .
+1😃 " hozzáállása " azt a leborúlt szivar végét de piszkosul nehéz egy szó !!
több mint 6 éve
A Palermo jól megszívta a zseni tulaja miatt, Serie B playoff és esetleges feljutás helyett jövőre Serie C *taps*

több mint 6 éve
A szívem csücskévé vált ez az egész "bagázs". Apukástól, menedzserestől, Dominikestől. Hogy miért? A cikkben leírtak válaszolják meg.Én nem tudtam tovább olvasni mikor ehhez a kérdéshez jutottam.
m.nemzetisport.hu/legiosok/at-kellett-esni-a-nehezsegeken-exkluziv-interju-szoboszlai-dominikkel-2700481
Rózsa Sándor (betyár)
"És amíg a kortársai osztálykirándulásra mentek, esetleg moziba vagy biliárdozni?"
Annyira primitívek a kérdések, hogy fáj. Persze NSOtól mit várok, nem is néztem volna meg ha nem linkelik 😀
több mint 6 éve
Azert Robinhonal tudtommal az ugy komolyabb volt, es nem pusztan valami ribanc azt kozolte, hogy na, akkor a focista gyerek megkurt, en pedig nem akartam, mint CR-nel. Es nem veletlen, hogy az egyiket eliteltek, meg ha perpill ez nem is jogeros, mig a masik ugyben kb. a biro is rohogve fogja a fejet, annyira kellemetlen mar.úgy hogy nincs jogerős ítélet, úgy erőszakolt nőt mint CR.Mondjuk nekem meg nem sikerult megfejtenem, hogy Robinho hogy a fenebe lehet meg szabadlabon.Dehogynem,termeszetesen penzrol beszelunk, de nem hiszem, hogy egy portugal stb bajnoksagot tobben neznenek, mint egy championshippet vagy annak a rajatszasat. FA kuparol meg ne is beszeljunk..Miért, mondjuk a török bajnokságot ki a tököm nézi? A csapatok nevét se lehet kimondani nagy többségében...
a 10 sportcsatorna kozul egyk sem adja 😀
ZoliMP
warr_b
Ha a Basaksehir megbassza a Galatát akkor bajnok! Múlt meccsen Robinho megint győztes gólt rúgott!!!
Grízember már a Sociedadban kedvenc volt, csak utána elbaszta a karrierjét, de nincsen még minden veszve úgy látszik 😀
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
Mas a hatter.
Szerkesztette: Stez