Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dawyd728 4 113
Szerintem ne menjünk a személyeskedő irányba de oké, reagálok rá.
flzoli
ezt éppen Tőled vicces és álszent olvasni 😊
csebi
Isten bizony pont te jutottál eszembe, akivel szemben 2x durvább személyeskedő hszt tolt még 2 hete. Erre fel ilyen semmiség után meg "fúj én nem akarom bemocskolni magam" hszt ír. | Zárójelbe teszem hozzá már vagy egy hónapja én is megkaptam ezt a reakciót, mármint amit negritisnek írt flzoli, még az nba topicban. Ott sem értettem mire fel,
de oké különbözünk vannak érzékeny emberek, oké. Egyébként sem célom senki elüldözése, de ezt most már másodszor nem bírtam magamba tartani.
|
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 496 — The Mathematician

flzoli
szóval a tények közlése személyeskedés? nem is tudom ki jött először a szent tehén témával

Egyáltalán nem gondolom, hogy csak futottak még kategóriájú játékosok vannak az egynehány világklasszis mellett. Vannak a jó játékosok, és vannak akár nemzetközi szinten is jó szintet hozó játékosok is az "egyenes" pozitív felén.
flzoli
olvasd vissza nyugodtan a kommentjeid, számomra teljesen az jött le hogy így osztod fel a játékosokat (és továbbra is nem csak itt, elég a mostani denveres kommentre gondolni ahol Cutler és Romo is jobb mint bárki mert ők "klasszisok" papíron)

Amit nem akartok megérteni, és ha már szóba hoztad, akkor ugyan ez érvényes az összes komolyabb bajnokságra is, hogy klasszisok nélkül baromira nem lehet virítani sehol sem. Kell legyen valaki, aki az 50-50-es meccseket, kulcs párharcokat megnyeri neked. Nem néhanapján, amikor épp úgy jön ki a lépés, hanem folyamatosan. És egyébként a nem fanatikus szurkolókat leszámítva a nézők 95%-a ezekre az emberekre kíváncsi, azt elárulom. Olyanra, ami kiemeli a középszerből, mert az átlagost azt láthatom itt a szomszédban is, vagy akár elérhetem én is. Biztos van, akinek egy Lukaku, Lallana vagy épp Miller féle jómunkásember játéka élvezetett okoz, de nem mindenki van így bekötve. Ha már valami nagyot, drágát, távolit néz az ember, akkor természetes, hogy "csodát" is vár mellé.
flzoli
az általad említett 3 játékos épp 3 teljesen más kategória
Miller az igazi brusztolós jómunkásember
Lallana lenne a technikás támadó aki 2 lépésre van attól h klasszis legyen
Lukaku pedig csatár, akik jobban ismerik majd írnak róla bővebben

és lehet számodra ezek nímandok, de én szivesebben nézem a Spurs, Pool vagy akár a lesajnált everton meccseit is mint a maxipénzes barca, reál, psg, man city meccseket
José féle busz-busz-buszozunkról nem is beszélve

van az a szimpátia ami nem vehető pénzért, ehhez pedig kellenek a nem sztárok is akik a belüket széthajtják

Nincs spanyol imádat bennem, csak igyekszem azt az álláspontot is bedobni itt a közösbe, hogy a világlegjobbbajnoksága és szarunkaBLreezértestünkki hülyeségekkel csak homokba dugjátok a fejetek, mert a világ elrobogott az angol foci mellett. A jobbaktól pedig sosem szégyen tanulni. Az irdatlan pénzügyi erőfölény ellenére is. Talán mostanában változni látszanak a dolgok az újfajta képzés és szemléletváltással, de még mindig nagyítóval kell keresni azokat a játékosokat, akik a PL-ből kinőve érvényesülni tudtak máshol is (mármint kiemelkedőt nyújtottak, mielőtt megint belekötnél ebbe is)
flzoli
nem mondtam hogy spanyol imádat van benned, sőt, sokkal inkább a divatmajom szurkoló típusának tűnsz aki mindig az aktuális sztárcsapat seggében van, nem hangzik kedvesen de nem személyeskedés csak nem rajongok a divatszurkolókért
az angol bajnokság válságáról pedig már elég régóta ódákat zengünk
ettől még mindig az a legélvezetesebb számomra

Akivel nem értek egyet != ellenség
flzoli
mikor közöltük hogy az everton munkásemberek és a pool támadószekciója között van különbség TE kezdtél nekünk esni

+ a vita kultúrát segítené továbbra is ha nem kategorikusan beszélnél mindenről hanem lenne esély értelmes beszélgetésre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
flzoli
ezt éppen Tőled vicces és álszent olvasni 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem ezt mondtam, hanem, hogy az általad felsorolt nevek jelenleg semmivel sem kategóriával többet jelenleg, mint a Barkley, Schneiderlin, Klaassen féle vonal az Evertonban.
flzoli
no offense, de ezt te sem gondolod komolyan...
nem azt mondom hogy klasszisokkal jobbak, de nem egy kategória szvsz
eaglesmcnabb
ha szted nem gondolja komolyan nem figyeltél oda az eddigi kommentjeire
és ez a szerencséd
Negritis
Ja bocsi, azt elfelejtettem, hogy itt a Pool a szent tehén.

Személyes vélemény volt, hogy a Pool sok játékosa rettenetesen túl van árazva, akiktől itt páran világmegváltást várnak. Firmino, Lallana (nem is értem hogy kerülhet ide egyáltalán ilyen játékos....) szerintem töltelék játékosok Mané/Salah duóból idővel és szerencsével simán kijöhet egy Suarez féle szint. Jelenleg (és ez a lényeg, nem a potenciál) semmivel sem bizonyítottak többet mint a kékek.
Lehet túlzás ezt mondani, de én nem érzek egetverő különbséget a két liverpooli keret között (-Coutinho).

Simán lehet hülyeség az egész, de hadd legyen már a fősodortól eltérő véleménynek is helye itt
flzoli
nem a szent tehén státuszról van szó
ugyanúgy fikáztad Suarezt hogy nem barca szint - csak azért mert nem volt épp agyonsztárolva valamelyik spanyol klubnál - mikor kifizették érte az űr pénzt

szimplán arról van szó hogy ha valaki nem a 2 nagy spanyolnál játszik, vagy őket nem érdekli az adott játékos nálad már szart sem ér

2 féle játékosra osztod a világot:
világklasszis, és futottak még
(és ez nem csak a focira értve hanem kosár és nfl topikokban is megfigyelhető)

így nem lehet nézni a dolgokat
Negritis

Egyáltalán nem gondolom, hogy csak futottak még kategóriájú játékosok vannak az egynehány világklasszis mellett. Vannak a jó játékosok, és vannak akár nemzetközi szinten is jó szintet hozó játékosok is az "egyenes" pozitív felén.

Amit nem akartok megérteni, és ha már szóba hoztad, akkor ugyan ez érvényes az összes komolyabb bajnokságra is, hogy klasszisok nélkül baromira nem lehet virítani sehol sem. Kell legyen valaki, aki az 50-50-es meccseket, kulcs párharcokat megnyeri neked. Nem néhanapján, amikor épp úgy jön ki a lépés, hanem folyamatosan. És egyébként a nem fanatikus szurkolókat leszámítva a nézők 95%-a ezekre az emberekre kíváncsi, azt elárulom. Olyanra, ami kiemeli a középszerből, mert az átlagost azt láthatom itt a szomszédban is, vagy akár elérhetem én is. Biztos van, akinek egy Lukaku, Lallana vagy épp Miller féle jómunkásember játéka élvezetett okoz, de nem mindenki van így bekötve. Ha már valami nagyot, drágát, távolit néz az ember, akkor természetes, hogy "csodát" is vár mellé.

Nincs spanyol imádat bennem, csak igyekszem azt az álláspontot is bedobni itt a közösbe, hogy a világlegjobbbajnoksága és szarunkaBLreezértestünkki hülyeségekkel csak homokba dugjátok a fejetek, mert a világ elrobogott az angol foci mellett. A jobbaktól pedig sosem szégyen tanulni. Az irdatlan pénzügyi erőfölény ellenére is. Talán mostanában változni látszanak a dolgok az újfajta képzés és szemléletváltással, de még mindig nagyítóval kell keresni azokat a játékosokat, akik a PL-ből kinőve érvényesülni tudtak máshol is (mármint kiemelkedőt nyújtottak, mielőtt megint belekötnél ebbe is)

Ettől független mindenki úgy szurkol ahogy akar, és amiatt ami épp tetszik neki, ebben nincs vita közöttünk. Simán visszahúzhatnátok az önérzéseteket egy szinttel, és akkor tán másféle gondolkodásmóddal is gyakrabban találkoznátok.

Akivel nem értek egyet != ellenség

több mint 8 éve
Szerintem egy percig nem volt kérdés,hogy megy,csak mióta megkaptuk a nagy lóvét a Pool a lehető legtöbbet akarja kihozni a buliból.
Kenny
az a baj h ha egy latin játékosnál el kezd érdeklődni a real - barca akkor nehéz megtartani

több mint 8 éve
Nem ezt mondtam, hanem, hogy az általad felsorolt nevek jelenleg semmivel sem kategóriával többet jelenleg, mint a Barkley, Schneiderlin, Klaassen féle vonal az Evertonban.
flzoli
eaglesmcnabb
és ez a szerencséd
Negritis

Személyes vélemény volt, hogy a Pool sok játékosa rettenetesen túl van árazva, akiktől itt páran világmegváltást várnak. Firmino, Lallana (nem is értem hogy kerülhet ide egyáltalán ilyen játékos....) szerintem töltelék játékosok Mané/Salah duóból idővel és szerencsével simán kijöhet egy Suarez féle szint. Jelenleg (és ez a lényeg, nem a potenciál) semmivel sem bizonyítottak többet mint a kékek.
Lehet túlzás ezt mondani, de én nem érzek egetverő különbséget a két liverpooli keret között (-Coutinho).

Simán lehet hülyeség az egész, de hadd legyen már a fősodortól eltérő véleménynek is helye itt
flzoli
nem a szent tehén státuszról van szó
ugyanúgy fikáztad Suarezt hogy nem barca szint - csak azért mert nem volt épp agyonsztárolva valamelyik spanyol klubnál - mikor kifizették érte az űr pénzt

szimplán arról van szó hogy ha valaki nem a 2 nagy spanyolnál játszik, vagy őket nem érdekli az adott játékos nálad már szart sem ér

2 féle játékosra osztod a világot:
világklasszis, és futottak még
(és ez nem csak a focira értve hanem kosár és nfl topikokban is megfigyelhető)

így nem lehet nézni a dolgokat

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
a sky és a guardian szerint Cou kéri h távozhasson
Echo és helyi lapok cáfolják
Negritis
Az Echón pont azt írják hogy személyesen ő írt Edwardsnak e-mailt, hogy menni akar.

Részemről mehet a faszomba, amiért ezt egy nappal a nyitómeccs előtt képes volt bedobni.

Így már értem a hivatalos oldalon délelőtt megjelent "Coutinho nem eladó" statementet.
Mikey
Szerintem egy percig nem volt kérdés,hogy megy,csak mióta megkaptuk a nagy lóvét a Pool a lehető legtöbbet akarja kihozni a buliból.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Az Echón pont azt írják hogy személyesen ő írt Edwardsnak e-mailt, hogy menni akar.

Részemről mehet a faszomba, amiért ezt egy nappal a nyitómeccs előtt képes volt bedobni.

Így már értem a hivatalos oldalon délelőtt megjelent "Coutinho nem eladó" statementet.
Mikey
Egyre több játékos ül fordítva a lovon...
5 éves érvényes, kivásárlási árat nem tartalmazó szerződése van. És már megint az lesz, hogy a nyúl viszi azt a bizonyost, mert ha nekiáll hisztizni, az a csapatnak sem jó, így nyilván el lesz engedve.
Teljesen meghülyítik a játékosokat ezekkel az irreális pénzekkel. (Persze tudom, ő már gyerekkora óta a barcáról álmodott, blabla. Ha a Real hívná, akkor meg halamadrid mindörökké)
Bálesz
Már rég nem nézem azt, hogy kinek meddig van szerződése. Egy valamire jó, hogy még 5 évre szól neki: sokkal több pénzt kérhet érte a klub.

Engem tényleg csak az zavar, hogy ezt a nyitómeccs előtti napon játszotta el. Ez nettó kibaszás a csapattársakkal, Kloppal és a klubvezetéssel is.

Remélem a klub még húzza az időt és kihúz a Barcából egy 130-140 millió fontos ajánlatot, aztán mehet álmai klubjába.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló

Mikey
Egyre több játékos ül fordítva a lovon...
5 éves érvényes, kivásárlási árat nem tartalmazó szerződése van. És már megint az lesz, hogy a nyúl viszi azt a bizonyost, mert ha nekiáll hisztizni, az a csapatnak sem jó, így nyilván el lesz engedve.
Teljesen meghülyítik a játékosokat ezekkel az irreális pénzekkel. (Persze tudom, ő már gyerekkora óta a barcáról álmodott, blabla. Ha a Real hívná, akkor meg halamadrid mindörökké)

több mint 8 éve
flzoli
eaglesmcnabb
és ez a szerencséd
Negritis

több mint 8 éve
Negritis

több mint 8 éve
Negritis
Rájött hogy Neymar posztja üres lett.
Coolearie
mikor távozott nyilatkozta hogy örül a barca megkeresésének, de maradna a Poolban
persze a 100m-ek lehet feltolták a kedvét h menjen
Negritis
Én Klopp helyében most sem engedném, de hát sajnos ha ő menni akar akkor megtiltani nem lehet semmit se. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
Coolearie
ha elmegy én sem örülök neki, DE ha tényleg menni akar akkor nem biztos h van értleme itt tartani
attól nem félek h nagyon hisztizne - nyafogna mert az a VB kerettagságába kerülhet

mondjuk ha lehoz egy jó szezont + VB-t ami benne van akkor minjá 150m 😀

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Negritis
Coolearie
mikor távozott nyilatkozta hogy örül a barca megkeresésének, de maradna a Poolban
Negritis
Én Klopp helyében most sem engedném, de hát sajnos ha ő menni akar akkor megtiltani nem lehet semmit se. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
több mint 8 éve
Negritis
Coolearie

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Negritis
több mint 8 éve

több mint 8 éve
flzoli
eaglesmcnabb
és ez a szerencséd

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan
A Pool pont egy Coutinho-val több az Everton féle izmosabb középcsapat szinttől,
flzoli
Azért ez váó. Firmino, Mané, Lallana, Salah smafu?
Mikey
Na ne vicceljünk már, hol vannak ők a klasszis kategóriától....
flzoli
Ja bocs, az nem jött le az írásodból, hogy klasszisokra gondoltál, mint akik az erősebb középcsapat felett következnek. Én kérek elnézést, a kettő között nálam még van kategória.
Mikey
Nem ezt mondtam, hanem, hogy az általad felsorolt nevek jelenleg semmivel sem kategóriával többet jelenleg, mint a Barkley, Schneiderlin, Klaassen féle vonal az Evertonban. Ettől még rugózhatunk rajta ha gondolod sokáig.
flzoli
Ezen én szívesen rugóznék. Mert azért ez kurva erős és kíváncsi vagyok ezt mire alapozod?
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
flzoli

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Pool pont egy Coutinho-val több az Everton féle izmosabb középcsapat szinttől,
flzoli
Mikey
flzoli
Ja bocs, az nem jött le az írásodból, hogy klasszisokra gondoltál, mint akik az erősebb középcsapat felett következnek. Én kérek elnézést, a kettő között nálam még van kategória.
Mikey
Nem ezt mondtam, hanem, hogy az általad felsorolt nevek jelenleg semmivel sem kategóriával többet jelenleg, mint a Barkley, Schneiderlin, Klaassen féle vonal az Evertonban. Ettől még rugózhatunk rajta ha gondolod sokáig.
flzoli
Kinőttem abból a korból hogy sokáig rugózzak más véleménye miatt.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
flzoli
Mikey
hát Laller most pár hónapra smafu
slowmotion
Káromkodtam is lelkesen mikor olvastam.

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-mbappe-is-elkepeszto-osszegert-erkezik-sajtohir-2585749
Az mondjuk még vicces lenne.
Persze nem értem 2 csatár igazolása, hogy oldja meg, hogy ne kapjanak megint 4-5-t BL negyed/elődöntőjében egy jó csapattól.
Toca
Azt nem oldja meg, de ha rúgnak 6-7-et, akkor mindegy is ha kapnak 4-5-öt. 😊
(Nem gondolom hogy fognak annyit rúgni, de Párizsban lehet így gondolkoznak.)
Mikey
Haj az a régi jó kis Newcastle Kevin Keegennel a padon Shearerrel és Asprillaval a csatársorban, akit a Varga Zoli féle Fradit itthon vert 3-2-re, hogy aztán kint kapjanak egy sima négyest, de az már nem számitott. Na ők voltak ilyenek 😛
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
 www.facebook.com/troll0foci/videos/1494291247304147/
Édes Istenem 😀
Kenny
először azon reménykedtem, hátha nem magyar az anyanyelve. Egy 5 éve itt élő norvégtól speciel egész szép lenne ez az akcentus, nyelvtani szint és szókészlet.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 8 éve
flzoli
Mikey
flzoli
Mikey

több mint 8 éve
flzoli
Mikey
flzoli
nem a klasszis kategóriáról volt szó, hanem az Everton-féle izmosabb középcsapatról.
nos, az Evertonban ők kb egyből kezdők lehetnének, tehát már nem csak egy Coutinhóval vagyunk többek az Everton-féle izmos középcsapat szintnél.

erre szokták idebiggyeszteni, hogy Q.E.D.
slowmotion
Pont ez a probléma, amire utaltam, hogy egy Evertonba bőven beférnek, de egy top csapatba maximum a padot koptatnák. Egyedül Coutinho az (jelenleg), aki simán játszhatna a Bayern,Barca duó bármelyikében. A Real-nál van egy Isco, akinél lehet, hogy jobb a brazil valamivel, de nem 100 milliónyival, hogy lecseréljék.

több mint 8 éve
flzoli
Mikey
flzoli